Merhabalar ileride iş kurmak için satın aldığım alan adımı satışa çıkartıyorum. Nakit ihtiyacımdan dolayı satmak zorunda kaldım.

SİTE İSMİ: PRvePR.co
Site henüz 1 yaşında dahi değil. Özellikle halkla ilişkiler üzerine bir ajans kurmak isteyen kişiler için değerlendirilebilecek bir alan adıdır. Bu isimle şirket dahi kurulabilir ve sektörde fark edilmesi en güzel isimlerdendir. Site şuan aktiftir ben siteyi halkla ilişkiler sektörü üzerine içerikler ekleyerek kullanıyorum.

Site için pazarlık açıktır. Ücret bilgisi için lütfen mesaj atınız.

Dünya genelinde company (şirket), corporation (kuruluş), ve commerce (ticaret) terimlerinin kısaltması olarak bilinen .co alan adları, kolay tanınır, hemen hatırlanır ve kullanım açısından esneklik sunar. Bir alan adının dikkatle kaydedilmesinin gerekli olduğu bir bölgede uluslararası tanınırlık sunar; yalnızca mevcut olan şeyler değil.

Modern bir şey (ve hatta biraz yenilikçi) bir şey istediğinizde, nokta co alan adlarından en az bir veya iki harf daha kısadır ve işinizin yenilikçi olduğunu gösterir. İnsanlar, bu çevrimiçi markanın iki basit harfe ne anlattığını merak ettikleri için size daha fazla ilgi gösterebilir.

Neden nokta co alan adı uzantısını seçmeliyim?
2010 yılında .co ilk çıktığında, alan adınızla göze çarpabileceğiniz çok fazla seçenek yoktu. Bugün yüzlerce yeni alan adı uzantısı varken, .co hem yeni hem de güvenilir olmanın mükemmel karışımıdır. O halde neden .co alan adını kaydettirmelisiniz? Çok fazla neden var:

Dünya çapında anlamlı bulunan, hatırlanabilen ve sezgisel olan bir kısaltmadır.
Bireyler, işlemeler ve kuruluşlar için uygundur.
İşletmelere ve markalara dünya çapında geçerli bir ayak izine sahip olma fırsatı tanır.
Bugünün sosyal ağlarla bağlanan birey ve girişimcilerine hitap eder.
Sektör lideri teknoloji, gelişmiş güvenlik ve en yeni koruma mekanizmalarına sahiptir.
Yeterince yeni ve kısadır, yani akılda kalıcı bir alan adıdır.
Belirli bir alan veya kullanım için pek çok alan adı var ama nokta co şampiyonluk takımındaki en iyi oyuncu gibidir. Her türlü kullanıma uygundur, çok yönlüdür ve akılda kalıcıdır. Yeni fikrinizle çevrimiçi ortamda parlamak isterseniz, yeni alan adınız mutlaka .co olsun.

.co alan adlarına yönelik global talep.
İnsanların bu kısa ve akılda kalıcı alan adı uzantısı için en yüksek miktarı ödemeye istekli olduklarını keşfetmek uzun sürmedi. Kayıtlar 2010 yılında tüm dünyaya açıldığında, 492.700,73 TL yılında çok istenen e.co alan adı için bir açık artırma gerçekleştirildi. .co alan adının dünya çapında en tanınmış işletmelerin bazıları tarafından ilgisini çekmesi çok uzun sürmedi. Bugün .co ile büyük adları bulabilirsiniz, örneğin:

Amazon (a.co)
Google (g.co)
Snapchat (s.co)
Twitter (t.co)
GoDaddy (x.co)