Domain Adı : Kupabaski.com
Fiyat : 7.000 TL
Ek olarak kupa baskı 2li presi hediye

Aktif olarak kullandığım dönemlerde minimum 3000 TL kazanç sağladı. Evden ek iş yapacaklar için güzel bir fırsat. Logo ve Kurumsal Kimlik tasarımı ile birlikte verilecektir. Sosyal medya hesapları da teslim edilecektir. Bu domainden bir çok ünlü firmadan baskı siparişleri alınmıştır.

Neden Satıyorum
Artık koşturacak vaktim kalmadığı ve fatura kesemediğim için bu işi yapamıyorum. Açıkcası çok satma taraftarı değilim ama yakın bir zamanda bu işe vakit ayırabilecekmişim gibi görünmüyor bu sebeple satıyorum.

Sistem derken bu domaini alarak nasıl para kazanmaya başlarım?
Kupa sektöründe 2 şekilde para kazanılıyor
1 hazır kupa bardak satışı,
2 özel baskılı kupa bardak satışı

Bu domainden hazır kupada satabilirsiniz ki hazır kupalara talep az oluyor genelde satılsa bile tek tek geliyor. Hazır kupaları tek tek resim çekip satışa koymanız ve bir yerde stoklamanız lazım ne zaman satılacağı belli olmaz elinizde kalma ihtimalide var Hazır kupa almak isteyenlerin 50% internette kupa bardak diye aratır.

Ama baskı işi öyle değil sınırsız sayıda tasarım oluşturup satışa sunar, talep edilen tasarımın baskısını yapıp gönderebilirsiniz. Baskı yapılacak kupa tek tekte geliyor, çift çift te çünkü bir sevgilisine bir kendine alan oluyor. Ailesine özel isim yazdıranlar oluyor. Ama asıl para kazanımı firma organizasyonları, aileler doğum günleri, mezuniyet, balo, tv programları talepleriden oluyor. Bunlarda genelde kupa baskı kelimesi ile aratıyor bu kelimeninde domaini kupabaski.com

Arama motorlarındae kupa baskı diye aratıltığında büyük sitelerin bile Kupa Baskı başlığı ile oluşturulmuş sayfaları bulunarak bu trendden pay alma çabasındadır. Kupa Baskı başlığını kullanması bu işin en populer arama kelimesinin kupa baskı olduğunu göstermektedir. Bu kelimenin domaini de kupabaski.com dur.

Kupabaski.com ilk defa alacağınız bir domainden fazlası vardır çünkü daha önce Google de üst sıralarda çıkması için profesyonel seo yapılmış ve hiç bir kötü geçmişi yoktur. Seo sorgulama programlarından geçmişine bakabilirsiniz. Yeni bir seo planı ile tekrar en üst sıra KISA SÜREDE çıkabilecek potansiyele sahiptir.Seo ile üst sıralara taşındığında siteden müşteri almak için Google Reklamına her gün para vermenize gerek duymayacağınız bir sitedir.

Sitem aktif olmadığı halde bile sosyal medya hesaplarından ara ara mesajlar geliyor. Sitenin logo, sosyal medya hesapları, teklif dosyası tasarımları hazırdır.

İş içinde sublimasyon baskı yazıcısı, kupa presine ihtiyacınız bulunmakta. Gelen siparişleri photoshop gibi programlarda düzenleyerek kağıda bastığınız tasarımları kupa baskı presi ile kupaya basarak kargolamanız gerekmekte. Tek tekten ziyade firmaların 10 ar 20şer 100 er 150şer lik siparişleri çok kazançlı oluyor. Tek kupa baskı fiyatı şuan 30 TL civarları. Bu işin en küçük ölçekli boyutudur. Daha büyük yatırım yapabileceğiniz alanı da bulunmaktadır. Büyük baskı fırınlarında 1000 er adetlik siparişler alabilir anlaşmalı fırınlarda bastırıp komisyon kazanabilirsiniz. İlginizi çekerse bir süre sonra fırınlı baskı işine de girebilirsiniz.Yani ne kadar çok üzerine düşerseniz zamanla okadar çok kazanırsınız. İşe başlayıp işler hiç iyi gitmese bile 1 sene içerisinde bu para çıkar, aynı paradan fazlasına aktif olmuş bir siteyi tekrar satabilirsiniz.

Kupabaski.com hazır iş, artı daha önce aktif edilmiş, artı seo yapılmış, artı kurumsal kimlik çalışması yapılmış, artı başarılı ve temiz geçmisi olan bir domain.