Merhaba!

Dünya'nın en iyi fiyatı sloganı ile Ocak-Mart aylarında yayınladığımız .COM alan adı kampanyasının bitiminden 10 gün sonra yeni kampanyamız yayında!

----------------------------------------------

#20YılÖnce #20YearsAgo hashtag'leri ile yayına aldığımız yeni kampanyamızda sizlere 20 yıl öncesine ait fiyatlarla .COM alan adı tescili imkanı sunuyoruz!






Kampanyamız için yalandır, olmaz o iş, seneye misli ile çıkartırlar, kişisel veri işliyorlardır, limit vardır gibi kampanyada bit yeniği arayanlara nasıl $6.49 USD'den .COM tescil ettiğimizi alt kısımda anlatıyoruz.



Buna gerek yok ben Netinternet'i tanıyorum diyenler hemen alan adı tescil etmek için tıklasınlar.. -> https://www.netinternet.com.tr/domain-sorgulama

ŞARTSIZ OLARAK .COM Domain $6.49 Ücretle Nasıl Satılabilir?

Domain yatırımcıları ve SEO uzmanları alan adı fiyatlarının minimum değerlerini ve bunun gibi kampanyaları bilirler. Aynı zamanda hosting servisi sunan şirketler bir alan adının maliyetinin ne olduğunu da bilirler. Zaman, zaman yapılan bu kampanyalar bizim şirketimize özel değildir, .com ve .net alan adı uzantılarına sahip olan Registry firma Verisign ile ICANN akredite Registrar’lar tarafından sadece yıl sonu bir sonraki yıl için yapılan karşılıklı anlaşmalar ile belirli bir süreye veya sayıya dayalı biçimde pek çok firma tarafından da yapılabilen kampanyalardır.

Bunun dışında bazı hosting servisi sunan şirketler ve alan adı yazmanları (Registrar) ticari amaçla uzun vadeli kampanya stratejileri belirleyerek herhangi bir Registry anlaşması olmaksızın tüm giderleri kendi üstlenip ilk yıl için fiyat indirimi sunarken, kampanya nedeni ile ticari olarak üstlendiği zararı domain yenileme esnasında fazlası ile çıkartmayı hedefler. Alan adı ve Hosting satıcıları genellikle bu tarz kampanya stratejileri belirleyerek alan adının dışında servisler sunmayı, alan adına indirimli sahip olabilmenin karşılığında transfer kısıtlaması getirmeyi yada kampanyalar için kişi başı alım sınırı koyarak daha fazla kullanıcıyı sistemine kayıt edip kişisel verileri işlemeyi hedefler.

Alan adı kampanyalarının nasıl yapıldığını olabilecek en kısa şekilde anlattıktan sonra biz nasıl 6,49 USD'den alan adı tescil ediyoruz bunu anlatalım. Netinternet tüm alan adı tescil işlemlerini ICANN tarafından akredite edilmiş alan adı yazmanı (Registrar) Digivity B.V. üzerinden gerçekleştirmektedir. Digivity şirketi de Netinternet’in iştirak şirketidir. ICANN akreditasyonu ile ilgili bilgileri alt kısımda paylaşıyoruz;

https://www.icann.org/registrar-reports/accredited-list.html (Sayfada Digivity ismini aratabilirsiniz)

https://www.iana.org/assignments/registrar-ids/registrar-ids.xhtml (Sayfada Digivity ismini aratabilirsiniz)

İlk paragrafta açıkladığımız Registry firma Verisign ile 2018 yılı sonunda yapılan anlaşmalar sayesinde .COM alan adlarını 10 Nisan 2019 tarihi itibari ile hiçbir yazman firmanın maliyet bile olmayan $6.49 USD üzerinden ŞARTSIZ tescil edebilmekteyiz. Bu nedenle bizim kişi başı alım sınırı koyarak daha fazla kullanıcıyı sisteme kayıt edip kişisel veri işleme hedefimiz, ticari olarak kampanya zararımız, alan adının transferine ilişkin engelleme, bir sonraki yıl alan adının yenilenmesinde verilen indirimlerin misli ile geri alınmasını sağlayacak fiyatlandırma, alan adı dışında başka servisleri satma gayemiz bulunmamaktadır.

.COM Kampanya Katılım Şartları

Yukarıdaki başlığın özeti olarak gizli, saklı, kurallara ve koşullara bağlı herhangi bir kampanya katılım şartımız bulunmuyor. Sitemiz üzerinden domain sorgulama yaparak dilediğiniz kadar .COM alan adını hemen kayıt edebilirsiniz.

Not: Alan adı tescili ve hosting servisleri sunan bir şirketiniz varsa bu tarz kampanyaları sizde müşterilerinize yapmak isterseniz "Alan Adı Bayilik Programı (Domain Reseller)" dikkatinizi çekebilir.