Değerli arkadaşlar merhaba.

Drupal üzerinde "facebook auto post" eklentisi yükledim gerekli dosyalarını da ekledikten sonra her şey tamam hale geldi. Son olarak girip diğer ayarlamaları yapabilmem için Drupal yönetici hesabım ile bağlamak istediğim facebook hesabının, sitemin facebook sayfası olan hesapla API ve SECRET kısımlarını da hallettim. Ancak, Drupal hesabı ve Facebook hesabı bağlantı butonu olan, "Login to Facebook" butonuna tıkladığımda şu hatayı alıyorum.

"Invalid Scopes: publish_stream. This message is only shown to developers. Users of your app will ignore these permissions if present. Please read the documentation for valid permissions at: https://developers.facebook.com/docs/facebook-login/permissions "

Kullandığım altyapı: drupal
Kullantığım drupal için fb auto post eklentisi: Drupal Facebook auto post
Ayrıca, facebook-php-sdk dosyalarında da durum raporunda bir eksiklik gözükmüyor. Ancak dosyalar içinde yapmam gereken işlemler veya düzenlemem gereken kodlar olabilir ve bilmiyorum. Yardımlarınızı istiyorum.
Bilgi ve emeğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Ek Olarak: Çözüldü

Facebook eklentisinin ana klasör ismindeki versiyon numarasını değiştirmek yeterliymiş. Karşılaşabilecek arkadaşlar için...