Selamlar.

Bilenler bilir Magento pahalı yazılımdır ancak artık 1.9 sürümlerinde pek çok şey hazır olduğu için daha hızlı kurulumlar gerçekleştirebiliyoruz.

ÖNEMLİ
Fiyata dahil olan hizmetler;

1- Magento 1.9 sürümünün sunucuya kurulması ve sorunsuz çalışacak şekilde ayarların yapılması

2- Seçeceğiniz (elimde hali hazırda var olan temalardan) temanın demosunun yerelleştirilerek kurulması. Banner çalışmaları dahildir. Not: Şurayı şöyle kodlayalım burayı böyle yapalım bunu 3 pixel yukarı alalım gibi istekleriniz karşılanmayacaktır.

3- Facebook Pixel entegrasyonu

4- Adwords Merchant entegrasyonu

5- Adwords remarketing entegrasyonu

6- Seçeceğiniz 1 adet sanal posun kurulması.

7- Seçeceğiniz 1 entegratör firmaya Google xml formatında ürünlerinizin entegrasyonu.

8- Seçeceğiniz entegratör firmaya Magento sitenizden gelen siparişleri aktarabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız XML servisi sağlanacaktır.

9- Seçeceğiniz 1 adet kargo şirketi için modül.

10- Ürünleriniz için ihtiyaç duyacağınız sınırsız varyant renk beden vb ekstra özellikler tarafımdan düzenlenerek açılacaktır.

11- Skype üzerinden ya da yüz yüze 2 saatlik platform tanıtımı (Siparişlerin nasıl işleneceği, ödemelerin nasıl yönetileceği, kargoların nasıl halledileceği, platformun nasıl kullanılacağına ilişkin bilgiler)

12- Genel performans çalışmaları.

13- Tek seferlik onsite SEO önerilerimi alabileceksiniz.

14- Site ve sunucu üzerinde temel güvenlik çalışmaları proje kapsamında yapılacaktır.

Özet: Ürünlerinizi manuel olarak ekleyip sorunsuzca reklam yatırımına başlamanız için gerekli olacak özellikleri uygun fiyata almış olacaksınız.
Siteden sorunsuz sipariş alınmasını ve iyi bir alışveriş deneyimini şahsen garanti ediyorum. Bu yazılımı bu fiyata bu şekilde şuanda benden başkasına güvenerek alamazsınız.

Sitenin kodları sizde olacaktır ancak girip bir şeyleri kurcalayıp bozarsanız düzeltmek için saati 100 TL'den ek ücret alırım. Nereyi bozduğunuzu bilirseniz düzeltmemiz de kolay olur.

Fiyata dahil olmayan ekstra ücretler;
1- Tema üzerinde kod düzenlemeleri -> Başlangıç ücretleri talebinize göre değişmekle birlikte minimum 500 TL'dir.

2- İkinci ve sonraki sanal poslar -> Her bir sanal pos ücreti 250 TL'dir.

3- Kendi seçeceğiniz ya da önereceğiniz eklentilerin kurulumu ve düzenlenmesi ücreti 200 TL'dir. Eklentileri kendiniz lisansı ile satın almak zorundasınız. Lisanssız eklenti kurulumu yapılmaz.

4- Elimde olmayan temalardan beğenmezseniz Themeforest'tan alacağınız tema ücreti size aittir.

5- Sunucu ücreti size aittir. Ben ihtiyacınız olacak özelliklere dair yönlendirme yapabilirim sadece.

6- ERP ve Muhasebe entegrasyonları talepleriniz ayrıca görüşülür. Nebim, Logo, Mikro gibi yazılımlarla entegrasyonlar yapabiliriz ancak ücreti oldukça yüksektir.

7- Özel arayüz tasarım ve kodlama talepleriniz ayrıca ücretlendirilir.

8- Başka firmalardan ürünleri xml ile entegre etmek isterseniz xml başına ücret 1.500 TL'dir. Karşı taraftaki firmadan sorun ya da değişiklik olmadığı sürece entegrasyonlarımız sorunsuz çalışmaktadır.

9- Dijital Pazarlama danışmanlığı ücreti; Facebook ve Adwords reklamlarınız için aylık bütçenizin %10'u oranında komisyon oranıyla çalışmaktayım. Minimum 10.000 TL aylık toplam reklam bütçesiyle çalışıyorum. Bu durumda bana ödeyeceğiniz ücret 1.000 TL olacaktır. Kendi müşteri merkezi hesabımda çalışıyorum ve adwords hesabını size vermiyorum. Mail adresinizi bağlayarak günlük değişimleri görebilirsiniz ancak hiçbir şeye müdahale edemezsiniz, çalışmayı sona erdirdiğimizde hesap bende kalır. Bunu yapmamın sebebi de yüksek dönüşüm oranlarını ve ciroları gören müşterilerimin nedense bana ödedikleri parayı 3. aydan sonra fazla görmeleri yüzünden böyle bir şey yapıyorum, kalplerimizi kırmayalım.

10- Sosyal Medya yönetimi ücretim aylık 1.500 TL'dir. Bu çalışmaya grafik işleriniz dahil olup günde minimum 3 gönderi (Facebook, Twitter, İnstagram) haftalık olarak planlanıp onay sonrasında günü gelince otomatik paylaşılacak şekilde çalışmaktadır.

Ben Kimim?

Adım Barbaros, yaklaşık 10 yıldır yurtiçinde 50'den fazla e-ticaret şirketine dijital pazarlama, platform ve işletme yönetimi alanlarında hizmet verdim, yurtdışında büyük e-ticaret projelerinde çalıştım. Eğitimlere ve seminerlere konuşmacı/eğitmen olarak katıldım.

Neden Platforma Göre Fiyat Düşük?

Eğri oturup doğru konuşalım, bir e-ticaret sistemi alırken sistemle gelen özelliklerin nerdeyse yarısını kullanmıyorsunuz. Bizim milletimiz bir şeyi satarken abartmaya meyillidir.

Ben size oldukça güçlü bir platformu tamamen ilk etapta işinize yarayacak özelliklerle düşük maliyetle sunuyorum. Bunun sizin için avantajı ihtiyaç duydukça işinizi büyütebilecek bir platform kullanarak hem gereksiz harcamalardan uzak tutmak hem de elinizdeki yazılıma güvenmenizi sağlayarak yapacağınız reklam harcamalarından maksimum verimi almanızı sağlamak.

Burada ne yazdıysam onu taahhüt ediyorum; Kolayca alışveriş yapılabilecek ve gözünüz arkada kalmadan reklam vererek satış yapabileceğiniz derli toplu güzel bir site. Ne eksik ne fazla.

İletişim için p.m gönderebilir veya mail atarak telefon numaranızı bırakabilirsiniz; bselimbuyukelci@gmail.com

Merak edecekler için Linkedin profilim; https://www.linkedin.com/in/barbarosselimbuyukelci/