Uzun Süredir Üstünde Araştırma Yaptım Ve Topladıgım Bilgilerle Sonuça Ulaştım Ve Bunu Sizlere Paylaşmak İstedim.

Öncelikle Google Chrome / Yandex Browser Kullanlar İçin Zenmate İndirmeleri Gerekiyor.




ZenMate (İndirmek için tıklayın)
İsterseniz ZenMate indirebilir isterseniz başka bir Vpn eklentisinide kullanabilirsiniz size tercihim ZenMatettir.Zenmate Kurulumu :
ZenMate kullanımını bilmiyorsanız aşağadaki kısımdan okuyabilirsiniz eğer bir sorun yaşıyor ise yorumlarda belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Kurulum bittikten sonra karşınıza bir pencere gelecek.
Security is just one click away yazan ekranda Enter your eMail address yazan bölüme email adresinizi yazın ve Get Secured Now butonuna tıklayın.
Great! Yazan ekranda sizin için
bir parola oluşturulmuştur. Dilerseniz parolayı değiştirebilirsiniz veya değiştirmeden Got It! butonuna basabilirsiniz. Bu parola şifreleme işlemlerinde kullanılacaktır. Aklınızda tutmanız gerekmiyor.
Ve bu işlemlerden sonra ZenMate kullanıma hazır bir şekilde olucaktır.

Facebook Onaylı Profil / Sayfa Başvurusu

Üstteki ZenMate kurulumunu gerçekleştirdikten sonra. Üst sağ kısımdan yani kapatma iconlarının altındaki ZenMate iconuna basın ve location bölümünden Almanya ülkesini seçin.

Ve sonrasında yeni bir mail oluşturun bu maili oluşturmak için (Buraya Tıklayın)
Mail oluşturma ekranına geldiğinde kendi bilgilerinize göre doldurun fakat Ülkeyi Almanya olarak seçin şehir farketmeyecektir.
Hesabınızı oluşturduktan sonra yeni facebook hesabınızı oluşturun oluşturmak için (Buraya Tıklayın)
Facebook hesabınızı oluştururken dikkat etmeniz gereken şey Ülkedir ülkeyi Almanyayapın ve hesap oluşturma işlemini tamamlayın.
Hesabınızı oluşturduktan sonra yandaki linke tıklayın. (Buraya Tıklayın)
Linke tıkladıktan sonra aşağdaki resimdeki gibi bir ekran açılacak.



Oradaki bölümlerü uygunca doldurun Doğurulama türüne doğurulayacak sayfanızı veya profilinizi seçin bu bölüm tamamen sizin seçiminize kalmış, sayfa seçecekseniz aşağdaki sayfa seç butonuna tıklayın ve onaylacak sayfanızı oradan seçin. Aynı şekilde profilinizi onaylacaksanız profil linkisinizi aşağdaki metin bölümüne yapıştırın, buraları uygun bir şekilde tamamladıktan sonra kimlik fotoğrafınızı aşağa kısıma yerleştirin yani “Bir devlet kurumu tarafından verilmiş fotoğraf kimlik” yerinin altına kimlik fotoğrafınızı ekleyin fakat kimliğinizin hem önünü hemde arkasını çekerek oraya koyun ve bu işlemlerini yaptıktan sonra Resmi internet sitenizi girin.

Kaynak Ve Detaylı Bilgi : http://www.aydinn.net/facebook-profili-ve-sayfa-dogrulama/