Merhabalar.

WMAracı üzerinde son zamanlarda artan font istek konuları içeriği genellikle ücretli fontlar oluyor. Buda warez içerik kapsamına girmektedir ve forumda warez içerik ile ilgili paylaşımlar, dosyalar, bağlantılar yasaktır. Ayrıca warez içeriğe teşvik etmek de yasaktır. Bu nedenle bu bölümde ücretli font talebini yasaklıyoruz.

Not: Eser sahibi arkadaşların satış konuları dahil değildir tabi ki. Hedef sadece warez içeriklerin önüne geçmektir. Bu tür konularda premium ürünün satış yapıldığı bağlantı da paylaşılabilir, yönlendirilebilir.

İlgili forum kuralları;
1- 5651 sayılı kanun'un 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre paylaşımlardan paylaşımı yapan üyeler sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiç bir sorumluluk kabul etmez.

17- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini ve reklamlara tıklanmasını istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, mp3, warez, hack, adult, ****ografik ve benzeri sitelerin ve ürünlerin tanıtımı ve ticareti yasaktır. (film ve dizi siteleri hariç)

19- Hertürlü telif hakkına sahip içeriği veya ürünü paylaşmak ve tanıtımını yapmak yasaktır. Paylaşanlar uyarılmaksızın uzaklaştırma cezası alırlar.