wmaraci reklam

%100 Makale Özgünleştirme Sistemi - Sınırsız Paket İndirimli Son Kampanyalar

135 Mesajlar 37.454 Okunma
wmaraci reklam

makaleofisicom makaleofisicom Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 17 / 12
  • Ticaret 20, (%95)



Alanında ilk ve en kaliteli makale özgünleştirme sistemimiz sizlere en kaliteli hizmeti vermek amacıyla karşınıza çıkmaktadır.Piyasanın eksikliklerini araştırıp tecrübelerimiz doğrultusunda
sizlere en kaliteli makale özgünleştirme sistemi oluşturmanın peşine düştük.Piyasadaki birçok alt seviyedeki sistemlere nazaran makaleofisi özgünleştirme sistemimizin birden çok artısı bulunmaktadır.
Üstelik her geçen gün sizlerden aldığımız geridönüşler ve kendi fikirlerimiz doğrultusunda sistemimiz daha da gelişecektir.
Detaylı bilgi almak için lütfen skype adresimizi ekleyiniz. skype destek@makaleofisi.com
[COLOR=#B8312F][SIZE=6]KALAN LİSANS: 1 WMARACI UYELERINE OZEL SINIRSIZ PAKET SADECE 1 KİSİYE 249 LİRA! KAMPANYADAN YARARLANMAK İCİN KONUYA YORUM BİRAKABİLİR - SİTEMİZDEKİ CANLİ DESTEK HATTİNA YADA SKYPE ADRESİMİZDEN ULASABİLİRSİNİZ.[/SIZE][/COLOR]

[COLOR=#E25041][SIZE=4]SINIRSIZ PAKET ALIMLARINA EK ÜCRETSİZ MASAÜSTÜ PROGRAMI VERİLECEKTİR!!![/SIZE][/COLOR]

Sınırsız paket ihtiyacınız var ama bütçeniz yeterli değil ise lütfen sitemizdeki canlı destek hattımız ile iletişime geçiniz. Size özel ödeme planı oluşturalım .
www.makaleofisi.com

1 TIKLA ÖZGÜN MAKALE SAHİBİ OLMAK İSTER MİSİNİZ?
İstediğiniz paket fiyatına karşılık gelen ürün - domain - steam origin key - oyun parası - v.b. hizmet teklifleriniz için pm gonderebilirsiniz.Anlaşabildiğimiz takdirde alışverişi gerçekleştirebiliriz.Maksat işiniz görülsün arkadaşlar
Yapmanız gereken dilediğiniz paketi seçip aramıza katılmak.Makalelerinizi orjinal içerik kısmına yapıştırarak 1 tık ile %100* özgünleştirmenin tadına varın.

İnternet ortamında birçok makale özgünleştirme sistemi mevcut.Sizinkinin farkı nedir diye soracak olursanız tüm detayları ile aşağıda bahsetmeye çalıştık.Öncelik ile sistemimiz hakkında genel özelliklerden bahsedelim.

SİSTEMİ DENEMEK İÇİN destek@makaleofisi.com SKYPE ADRESİMİZİ EKLEYİNİZ.

Makale Sistemimizin Başlıca Özellikleri
-Geliştirilebilir ve Esnek veritabanı yapısı.
-Standart eşanlamlı kelimeler ile değişiklik yerine kalıp cümle ve sözcük ---değişim özelliği sayesinde daha tutarlı özgünleştirme özelliği.
-Sürekli güncellenen yapısı sayesinde güncel konularda daha başarılı özgünleştirme işlemi
-Makale Özgünleştirme algoritmasındaki esnek yapı sayesinde %100’e varan özgünleştirme başarısı.
-İçerik Özgünleştirme konusunda rakipleri arasında en gelişmiş algoritma ve genişletilebilir esnekyapı.
-Son derece şık ve sade kullanıcı arayüzü.
-Hızlı özgünleştirme işlemi.

Aklınıza takılan her konu için İLETİŞİM ;

SKYPE : destek@makaleofisi.com
MAİL : destek@makaleofisi.com
CANLI DESTEK : makaleofisi.com adresimizde sağ altta yer alan canlı destekten iletişime geçebilirsiniz.
[CENTER]




1.SADE VE BASİT KULLANICI ARAYÜZÜ
Edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda sizler için kullanışı basit ve şık bir arayüz geliştirdik.Amacımız makalelerinizi en hızlı şekilde özgünleştirmenizi sağlamaktır.


Sitemizin asıl amacı yani makale özgünleştirme kısmının görünümüdür.





2-GELİŞMİŞ EŞANLAMLI KELİMELER HAZNESİ
Alanında lider , makale özgünleştirme sistemi için özel olarak hazırladığımız eşanlamlı kelimeler havuzumuz sisteme entegredir.Makale özgünleştirme sistemimize özel olarak eklenen kelimeler
ekleri dahilinde eklenmiştir.En önemli özelliklerimizden biri olarak sistemimizde hem bizim hergün ekleyeceğimiz kelimeler hem de kullanıcılarımızın ekledikleri kelimeler ile hergün gelişmeye devam edecektir.Kullanıcılarımızın ekledikleri kelimeler hergün kontrol edilip
uygun gördüklerimizi sisteme entegre ederek her kullanıcımızın kullanmasına olanak sağlıyoruz.Kısacası kendi kendine büyüyecek bir sistem tasarladık.





3-AYNI MAKALEDEN KELİME HAKKI DÜŞMÜYORUZ

Bir makale üzerinde birden cok sefer calısmak isteyebilirsiniz.Eğer yazınız bir önceki yazınız ile yüzde 80 aynı ise paketinize tanımlanan kelime sayınızda düsme olmaz.Burada amacımız paketinizi daha cok kullanmanızı sağlamak ve maddi olarak kazanc saglamanızdır.

4-HER KESEYE UYGUN PAKETLERİMİZ

Sizler icin hazırladıgımız paketlerimizle kendinize uygun olanı seçip kullanmaya baslayabilirsiniz.Birden cok paketimiz ile her bütceye uymaya calıstık.





5-BİREBER ESLESME

Sistemimize Birebir eslesme özelligini ekledik.Böylece isterseniz kelimeleri bütün olarak cevirebilir istersenızde kelime iclerinde deisikliklere izin verebilirsiniz.

Örneğin; "önce" kelimesinin karsılıgı "evvel" olarak eklemis olalım.Makalemizde yer alan "öncesi" kelimesi birebir eslesme secenegi secili iken "öncesi" olarak kalacaktır.(öncesi kelimesinin veritabanımızda karsılıgının olmadıgını düsünerekten söylüyorum)Eğer birebir eslesme secenegi secili değil ise "öncesi" kelimesi "evvelsi" olarak değisebilir.

Bu durum bazı yazılarda olumlu bazılarında ise olumsuz duruma neden olmaktadır.Bu yüzden sizlerin tercihine saygı duyuyoruz.

6-KELİME SAYILARI
Makaleler üzerinde orjinal icerikteki kelime sayıları ve özgünlestirdiğiniz icerikteki kelime sayılarını görebilirsiniz.

7-KELİMELERİN BİRDEN COK ANLAMLARI

Türkcemiz bildiginiz üzere cok zengin anlamlara sahip bir dildir.Bizde buna uygun olarak kelimelerin birden cok esanlamlı oldugunu biliyoruz.Bu yüzden sizlerin isini kolaylastırmak icin özgün kısımdaki makalenizdeki değisen kelimelerin üstüne tıkladıgınız zaman sag üstte o kelimeye ait dier anlamları görebilirsiniz.Bu alandan da dilediginz kelime karsılıgına tıklayıp o kelimenin makalenizde bulunmasını sağlayabilirsiniz.

Bu bölümde kısa yoldan tıkladıgınız kelimeye esanlamlı kelime ekleyebilirsiniz.



8-KELİME EKLEME

Makalenizi özgünlestirmenin bir yoluda kelime eklemektir.Bu ekledigimiz kelimeler üyeliginiz boyunca sizin haznenizde saklı kalacaktır ve sonraki cevirilerinizde de otomatik olarak değisime ugrayacaktır.Tek yapmanız gereken kelime ve karsılıgını belirtilen yerlere yazıp sözlüge ekle tıklamaktır.Buradaki tek taraflı ve çift taraflı seceneklerinin anlamı da eger çift taraflı secili ise ihtiyaç kelimesi gereksinim olarak değisecek ve aynı sekilde gereksinim kelimeside ihtiyaç olarak değisime ugrayabilir demektir.fakat tek taraflı secili ise gereksinim kelimesi ihtiyaç olarak değisime ugramayacaktır.




9-EKLENEN KELİMELERİ DEĞİŞİME UĞRATMA

Buradan ekleyeceginiz kelimeler eğer üzerinde calıstıgınız makalenizde bulunuyor ise bu kelimeler değismeyecektir.Bu bazen seo icin anahtar kelime olaran kullandıgımız kelimelerin değismemesi icin kullanılırken kendi özel talepleriniz icinde kullanabilirsiniz.Yanlıs kelime eklediniz zamanda eklediginiz kelimenin üzerine tıklayarak iptal edebilirsiniz.



10- CANLI DESTEK

Tüm amacımız sizlere kaliteli bir hizmet vermektir.Bunun icinde elimizden geleni yapacagımıza söz veriyoruz.Bu yüzden üyelerimizin fikirleri bizim icin altın degerindedir.Bizimle her zaman iletisim sayfamızdan,skype adresimizden ya da sitemizde sağ altta bulunan canlı destek hattından iletisim kurabilir ,saat gözetmeksiniz dilek ve hatalarımızı bize bildirebilirsiniz.

ÇEVİRİ DENEMESİ






- İade hakkı bize aittir.Lütfen emin olmadan sistemi denemeden yada aklınızda konu hakkında hiçbir fikir olmadan bize ulasmayınız.Konumuzdaki yorumlar bellidir.

İletişim için ;

Turkei02 adlı üyeden alıntı

1 Adet Sınırsız Paket Satın alınmıştır. Oldukça başarılı ve kullanış lı bir panel yapısına sahip olmasının yanı sıra işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Şiddetle kullanmanızı tavsiye ederim. Bol Kazançlar Dilerim Sevgili Hocam. Emeğinize sağlık

Alper adlı üyeden alıntı

Sistemi test ettim. Bugüne kadar gördüğüm en iyi makale özgünleştirme aracıdır. Daha iyisinin olduğuna inanmıyorum. Düşmesini beklediğim bir domain var. Eğer o alan adı bana kısmet olursa sınırsız paket almayı düşünüyorum. Özellikle makale satan arkadaşlara kaçırmamalarını tavsiye ediyorum. Makale yazmak zahmetli bir iş. Bu sistem ile performansınızı belkide 10-20 kat arttırabilirsiniz.



umutacar adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket satın alındı. Gerçekten işe yarayan faydalı bir sistem. Makale ihtiyaci olan arkadaslara , yuzde 100 ozgunluk isteyenlere tavsiyemdir. arkadasta cok ilgili.tesekkurler gibisinden dostum.

umutacar adlı üyeden alıntı


Bu site editör masrafını bitirecek gibi görünüyor. başarılarının devamını dilerim.



destek@makaleofisi.com

Yusufben adlı üyeden alıntı

Kendilerinden Sınırsız Paket satın alınmıştır ilgileri için teşekkürlerimi sunuyorum Gayet başarılı buldum sistemi


DesDeRe adlı üyeden alıntı

1 Adet Sınırsız Paket Satın alındı. oldukça kullanışlı kolay arayüze sahip on numara bir sistem. Makale ile işi olan kaçırmasın. Hayırlı satışlar dilerim konu sahibine de ilgisinden dolayı teşekkür ederim
[/CENTER]

Renkler adlı üyeden alıntı

makaleofisi.com'a, çok teşekkür ediyorum. makaleofisi.com yazılımı başlı başına çok özel ve güzel, haber sitesi, reklam sitesi, e-ticaret, alış-veriş sitesi, eğitim sitesi, her ne konuda olursa olsun, her siteye kelam edilir ve sitelerdeki anlatımlarınızın daha geniş anlamlı olabilmesini ya da okuyucuyu sıkmayan bir içerik ile okuyuculara daha fazla faideli olurken, bir yandan da kullanılmayan kelimeleri de yeniden okuyucuların kelime dağarcığıklarına kazandırarak hem ülkeye, hem millete hem de kullanmış olduğunuz dilin gelişimi ile insanlar arasındaki iletişime, alışverişe ve faideye katkı sağlamak istiyorsanız eğer doğru yerdesiniz.
Birçok yazılım içinden en güzelini edineyim diyerek bir yazılım aramışsanız, beni yaptığım araştırmalar bu programa getirdi. Ben daha yazılımı ilk gördüğümde memnun kaldım, işlevi ise daha ne olsun, Allah (c.c) razı olsun, umarım tez zamanda dünyadaki tüm dillerde ve içteki kelimeler ile bilmediğimiz dünya dilleri ve kelime ezberi ve anlaması ile kullanımını sunabilecek bir yazılımları da gelir inşaALLAH. Bu programı yapmış bir firma hayli hayli yapacaktır.
Yerli üreticilerinize destek olmanızı diliyorum, batıdan alıyor olmamız çok ayrı bir durum, Güneş doğudan doğar, bu programı üretenleri tebrik ediyorum, yalnız o sömürge edilmiş 3 kıtanın değil dünyanın böylesi yerli ve güzel, hayr getirecek üretimler ile ve yeniden birlik ve güneşin yalnızca kıyamet gününde batıdan doğacağını bulan bilim insanlarının, öğrendiklerinin Kur'an-ı Kerim'de zaten yazdığını gördüklerinde Müslüman oldukları gibi, tüm dünyanın Müslüman olabileceğine inşaALLAH, yürekten ve derinden inanıyorum. Makaleler faideye, bilgiye destek olacaktır. Kalem kılıçtan keskindir derler. Rabbim Allah (c.c) kalemleri, kelamları hayrlı eylesin, @makaleofisicom'a ve kullanıcılarına da hayrlar versin inşaALLAH, @makaleofisi'ni iyi bir yazılım arayana tavsiye ediyorum.

North adlı üyeden alıntı

1 Adet Sınırsız Paket Alındı. ilgili anlayışlı bir satıcı kendisine teşekkür ederim.


diyadinnet adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket alındı.

Dksy adlı üyeden alıntı

Bulunsun dedik ve bulunduk.
Aldım gerçekten güzel yazmış programı;
Emegine saglık hocam, ALLAH hayırlı işler versin.

dgngns adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket satın aldım. Gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim..

LionhearT adlı üyeden alıntı

arkadaşla alışverişimiz oldu gerçekten ilgili birisi insanın yeniden ticaret yapası geliyor

ByWarrior adlı üyeden alıntı

makaleofisicom ile anlaşma sağlanıp sınırsız paket ticareti yapılmıştır. Bu sistem gerçekten mükemmel kullanmaya başladıktan sonra daha da anlaşılıyor, bol kazançlar dilerim

burak16 adlı üyeden alıntı

bir adet alındı teşekkürler


abdlkrm adlı üyeden alıntı

Bır adet alındı. Tesekkurler



onlineseo adlı üyeden alıntı

Sınırsız servisi satın aldım. Gayet kullanışlı. Bazı cümlelerde düşüklük hissedilsede sonuçta üst seviye bir makale bekleyemeyiz. Özgünleştirip üzerinden hafif geçilerek iyi makale çıkıyor. Ayrıca SEO amaçlı blog yayılım ve wordpress blog yayılımlarda sürekli içerik için çok kullanışlı. Çok hızlı sonuç alınabilir. Başarılı bir çalışma olmuş ellerine sağlık arkadşların.


MainBilisim adlı üyeden alıntı

1 adet full paket alınmıştır. Kendi sitelerim için kullanıyorum. Kelime paneli elinizde olduğundan her türlü ekleme - düzeltme yapılabiliyor.




Gamzeoztn adlı üyeden alıntı

İlgili,güvenilir satıcı.Sınırsız üyelik satın alındı.Hayırlı satışlar.

ertunc23 adlı üyeden alıntı

Kampanyadan sınırsız lisans alındı.Arkadaş çok ilgili.Test için kendi bilgisayarına bağlantı yaptı ve kontrol ettirdi.Teşekkürler.


tutunamayan adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket alınmıştır, hızlı teslimat güvenli iş teşekkür ederim çok ilgililer.



ismetaasl adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket satın aldım arkadaşlar.Piyasadaki diğer programlara göre fazlasıyla üstün.Satıcıda oldukça ilgili ve hızlı bir şekilde teslim alındı.Arkadaşa referans olabilirim.Teşekkürler



Turkei02 adlı üyeden alıntı

1 Adet Sınırsız Paket Satın alınmıştır. Oldukça başarılı ve kullanış lı bir panel yapısına sahip olmasının yanı sıra işlerinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Şiddetle kullanmanızı tavsiye ederim. Bol Kazançlar Dilerim Sevgili Hocam. Emeğinize sağlık

umutacar adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket satın alındı. Gerçekten işe yarayan faydalı bir sistem. Makale ihtiyaci olan arkadaslara , yuzde 100 ozgunluk isteyenlere tavsiyemdir. arkadasta cok ilgili.tesekkurler gibisinden dostum.
Bu site editör masrafını bitirecek gibi görünüyor. başarılarının devamını dilerim.

NeoCooL adlı üyeden alıntı

Online sürümünü bi kaç dakikalık demo hesabı ile denedim gayet güzel ve başarılı çalışan bir sistem sağolsun arkadaş oldukça ilgili sınırsız paketle birlikte masaüstü uygulamasınıda kuruyor denedikten sonra olumlu olumsuz paylaşırım..

Muratreck adlı üyeden alıntı

ilgili alakalı bir arkadaş, sistem de güzel, teşekkürler

bikerboys adlı üyeden alıntı

1 adet satın alındı. teşekkürler

OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı

Arkadaş gerçekten iyi niyetli. Söz verdiği tüm işlemleri gerçekleştirdi üşenmeden cevapladı. Programda oldukça başarılı tavsiye ederim.

WebGezgini adlı üyeden alıntı

Sınırsız makale özgünleştirme sistemi alındı. İlgisine teşekkürler.

Karalardanbiri adlı üyeden alıntı

Sınırsız servis alındı gerçekten güvenilir ve cömert bir arkadaşımız kesinlikle tereddüt etmeden ticaret yapabileceğiniz birisi Allah bol kazanç versin.

Sigma adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket alındı, tüm sorularıma gayet yeterli ve net cevaplar aldıgım bir ticaret oldu güzel bir sisteme imza atmışlar

my98 adlı üyeden alıntı

1 adet sınırsız paket alinmistir
sistem hizli ve stabil sekilde isliyor
sınırsız paketin kampanyasiz fiyati bile gercekten cok iyi/
bol kazanclar

waldoroyal adlı üyeden alıntı

Sınırsız lisans satın alındı. Arkadaş son derece yardımsever ve her zaman sorularıma cevap verdi. Sağladığı hizmetin kat kat fazlasını sundu. Teşekkür ederim.

Sitemi deneyip mutlaka ikinci bir yorum yapacağım bu ay içerisinde. Şuan son derece başarılı ilerliyor.

Teşekkür ederim tekrardan.


FurkanY adlı üyeden alıntı

alım yapıldı. ilgili arkadaş

HAKANYARALI adlı üyeden alıntı

Mehmet kardeşim gönlün yolun açık olsun keşke herkes senin kadar dürüst ve temiz ticaret yapsa mehmet kardeşimiz saolsun elinden gelen yardımı göstererek konuyu anlattı ve ikna etti bende huzurlu içinde satın aldım hiç bir problem yok eywallah mehmet saol makaleofisicom
http://birizmedya.com.tr/

weqale adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket satın alındı.Sistemden memnun kalacağımı tahmin ediyorum ama ilerleyen dönemlerde kullanımla alakalı bir yorum yaparım.Arkadaşta gayet ilgili her soruya özenle cevap vermeye çalışan birisi o yüzden güvenilir bir şekilde işlem yapabilirsiniz.

kovboy60 adlı üyeden alıntı

Sınırsız lisans satın aldım. Uygulama gayet başarılı yaptığım testlerde %80 üzeri makaleler özgün çıktı. Teşekkürler hocam



makaleenet adlı üyeden alıntı

Sınırsız satın alındı.İlgili ve alakalı arkadaş programda gördüğümün en iyisi gayet kullanışlı ve iyi iş yapıyor.Webte olan en iyi özgünleştirici şuan

itfaiyeci110 adlı üyeden alıntı

Bir adet sınırsız paket alınmıştır. Kendilerine şükranı bir borç bilirim çok ilgili bir arkadaşımız.


ciko adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket alındı, sorularımı cevapladı, hızlı kurulum yaptı, teşekkürler.


BlackMaster adlı üyeden alıntı

1 Adet sınırsız satın alındı arkadaşa ilgisinden dolayı çok çok teşekkür ederim tavsiye ederim piyasada böyle işine sadık ve ilgili arkadaşları görmek her zaman beni mutlu etmiştir.
Aynı ilgi ile başarınızın devamını dilerim.

vatancafe adlı üyeden alıntı

bir kaç sistem üzerinden denemelerim sonucu en yüksek özgünlük derecesini bu sistemden gördüm sınırsız lisans alındı hayırlısı bakalım umarım destek güncelleme hep sürer

Dksy adlı üyeden alıntı

Bulunsun dedik ve bulunduk.
Aldım gerçekten güzel yazmış programı;
Emegine saglık hocam, ALLAH hayırlı işler versin.

ByMchts adlı üyeden alıntı

Bir adet sınırsız alındı ilgili bir arkadaş sistem gayet iyi çalışıyor

Katip adlı üyeden alıntı

1 adet sınırsız alındı, teşekkürler.

Murat19o3 adlı üyeden alıntı

Bir adet sinirsiz sistem satin alinda, arkadaş gayet yardimsever ve rahatlikla ulasilabilen bir arkadas, alisveris sirasinda kendisinin kafasini biraz sisirmis olsamda gayet sabirli ve ilgili bicimde iletisim kuruldu, kendisine bu iligisi icin ayriyetten cok tesekkur ediyorum...

alfonzofaruk adlı üyeden alıntı

ilgili satıcı ve hızlı ve anlayışlı bir destek ekibi mevcut. Hemen kullanmaya başlıyorum

literarys adlı üyeden alıntı

Sınırısz paket alınmıştır, gayet ilgili kibar bir bey. İlgisine teşekkürler.

Haloweb adlı üyeden alıntı

Kibar,ilgili ve güleryüzlü bir arkadaş. Elinden geleni yapıyor teşekkür ederim kendisine bu yaklaşımı için. Sorunsuz alışveriş için ayrıca teşekkür ederim.


Renkler adlı üyeden alıntı

makaleofisi.com'a, çok teşekkür ediyorum. makaleofisi.com yazılımı başlı başına çok özel ve güzel, haber sitesi, reklam sitesi, e-ticaret, alış-veriş sitesi, eğitim sitesi, her ne konuda olursa olsun, her siteye kelam edilir ve sitelerdeki anlatımlarınızın daha geniş anlamlı olabilmesini ya da okuyucuyu sıkmayan bir içerik ile okuyuculara daha fazla faideli olurken, bir yandan da kullanılmayan kelimeleri de yeniden okuyucuların kelime dağarcığıklarına kazandırarak hem ülkeye, hem millete hem de kullanmış olduğunuz dilin gelişimi ile insanlar arasındaki iletişime, alışverişe ve faideye katkı sağlamak istiyorsanız eğer doğru yerdesiniz.
Birçok yazılım içinden en güzelini edineyim diyerek bir yazılım aramışsanız, beni yaptığım araştırmalar bu programa getirdi. Ben daha yazılımı ilk gördüğümde memnun kaldım, işlevi ise daha ne olsun, Allah (c.c) razı olsun, umarım tez zamanda dünyadaki tüm dillerde ve içteki kelimeler ile bilmediğimiz dünya dilleri ve kelime ezberi ve anlaması ile kullanımını sunabilecek bir yazılımları da gelir inşaALLAH. Bu programı yapmış bir firma hayli hayli yapacaktır.
Yerli üreticilerinize destek olmanızı diliyorum, batıdan alıyor olmamız çok ayrı bir durum, Güneş doğudan doğar, bu programı üretenleri tebrik ediyorum, yalnız o sömürge edilmiş 3 kıtanın değil dünyanın böylesi yerli ve güzel, hayr getirecek üretimler ile ve yeniden birlik ve güneşin yalnızca kıyamet gününde batıdan doğacağını bulan bilim insanlarının, öğrendiklerinin Kur'an-ı Kerim'de zaten yazdığını gördüklerinde Müslüman oldukları gibi, tüm dünyanın Müslüman olabileceğine inşaALLAH, yürekten ve derinden inanıyorum. Makaleler faideye, bilgiye destek olacaktır. Kalem kılıçtan keskindir derler. Rabbim Allah (c.c) kalemleri, kelamları hayrlı eylesin, @makaleofisicom'a ve kullanıcılarına da hayrlar versin inşaALLAH, @makaleofisi'ni iyi bir yazılım arayana tavsiye ediyorum.

mamoli7683 adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket alınmıştır. Arkadaş çok ilgilendi sağ olsun. Soru sormam için teşfikte bulunan nadir firmalardan biri. İyi çalışmalar diliyorum.

akundakcioglu adlı üyeden alıntı

Sayın arkadaşımızdan alışveriş gerçekleştirildi. İş dünyasında artık pek nadir görülen-bulunan iyi niyetli kişiliği ve buna uygun tavırlarıyla bizi ziyadesiyle mutlu etti. İlgi ve özeninin devamı konusunda da bize hem sözü ve hem tutumlarıyla güvence verdi. Kendisine hayırlı işler ve alışverişler diliyorum. Saygı ve selamlarımla.

allergien adlı üyeden alıntı

Yılbaşından önce demo istemiştim , alıcı değildim bazı projelerim vardı fakat henüz beklemedeydi 2 gün once demoyu denediğimde gayet başarılı olduğunu gördüm , en güzel tarafı devamlı kullanıcılar tarafından eş, benzer kelimeler eklenip daha kaliteli sonuçları veriyor olmasıydı , daha sonra unuturum aklımdan çıkar diye hemen iletişime geçtim , hemen satın aldım , çok memnunum , ben uygun fiyata aldım fakat fiyatının artması gerekiyor malüm rakip çok , çok fazla kişinin bilmesine gerek yok :)

_Furkan adlı üyeden alıntı

1 adet sınırsız paket alımı gerçekleştirdim. Gerçekten çok güzel bir araç yapılmış. Karşılığını vereceğine inanıyorum. İlgi alaka içinde ayrıca teşekkür ederim.


holiday adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket alindi. Arkadaşa sorduğum her soruya net ve açıklayıcı şekilde cevap verdi ve hesabımı anında onayları. Ilgi alaka çok güzel ticaret yaparken bu tür arkadaşlarla karşılaşmam beni memnun ediyor. Herşey için tesekurler. Güzel alışveriş oldu

WMZooM adlı üyeden alıntı

İlgili bir arkadaş, teşekkür ederim. 1 adet lisans aldım.

talhas adlı üyeden alıntı

Arkadaştan sınırsız lisans aldım gayet güzel ilgisi içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

Haloweb adlı üyeden alıntı

Almak isteyen arkadaşlar hiç düşünmeden alım gerçekleştirsin. Kendileri son derece kibar ve güleryüzlü bir arkadaş. Bir kez sorunla karşılaştım onuda anında güleryüzlü bir şekilde halletti. Spinleme konusunda da gayet iyiler ve hergeçen gün üstüne koyup ilerliyorlar.

adig3 adlı üyeden alıntı

sınırsız paket satın alınmış destek çok iyi güvenilir bir arkadaş +1

ZorcocuK adlı üyeden alıntı

1 Adet sınırsız paket alımı yapıldı. bu zamana kadar çok sistem kullandım ama bu kadar sade ve kullanışlısını ilk kez görüyorum. teşekkürler.

Bursia adlı üyeden alıntı

Ürünü alalı 2 gün oldu. Beklentimi fazlasıyla karşıladı. Hocam da anlayışlı, yardımsever. Teşekkür ediyorum.

SefaUyanik adlı üyeden alıntı

Arkadaş müşteriye karşı ilgili, ödeme yapıldıktan sonrada ilgilendi ve bir sorun olursa saat gözetmeksizin yazabilirsiniz dedi. Sınırsız paket alındı, kullanmaya başlayacağım bakalım 15-20 gün sonra memnuniyetimi buradan yazacağım. Teşekkürler hocam.

ThekenZo adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket satın alınmıştır.
Şahsen kontrol ettim 200+ kelimede 2 ayrı spinleme yaptım %100 - %98 şeklinde sonuclar verdi.

Hayırlı satışlar dilerim.

rarely adlı üyeden alıntı

Sınırsız paket satın alınmıştır. Arkadaşa ilgisi ve anlayışı için teşekkür eder, hayırlı satışlar dilerim...

bugrakaraman adlı üyeden alıntı

sinirsiz paket alinmiştir arkadaşlar çok ilgili teşekkür ederim

Ferhat5534 adlı üyeden alıntı

Gayet memnunuz sorunsuz hızlı teslim edildi.

Cass adlı üyeden alıntı

1 adet sınırsız paket alınmıştır ilgili ve alakalı bir arkadaş teşekkür ederim kendilerine

NetHunterz adlı üyeden alıntı

1 adet siparis verildi tesekkurler.

WebHizmetleri adlı üyeden alıntı

İlgi ve alakası için teşekkür ederim, demo işlemi yaptık sorun olmadı, sınırsızı aldık. Teşekkürler..
waldoroyal Alper AdSenseisi

kişi bu mesajı beğendi.

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

Alperenler Alperenler ReiS Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satış Temsilcisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 617
  • Beğeniler 181 / 157
  • Ticaret 9, (%100)
Kampanya Gerçekten Harikaymış Hocam !
 

 

makaleofisicom makaleofisicom Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 17 / 12
  • Ticaret 20, (%95)
Pm gönderilmiştir.
 

 

ByWarrior ByWarrior www.sohbet.biz Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Makale yazarı, Editör
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 36 / 41
  • Ticaret 9, (%100)
makaleofisicom ile anlaşma sağlanıp sınırsız paket ticareti yapılmıştır. Bu sistem gerçekten mükemmel kullanmaya başladıktan sonra daha da anlaşılıyor, bol kazançlar dilerim
makaleofisicom

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci

makaleofisicom makaleofisicom Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 17 / 12
  • Ticaret 20, (%95)
Hayırlısı olsun.Bol özgün makaleler dilerim :)
 

 

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 45 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba mobilim ,sanırım sitenize girip online işlem yapacaz? Gün sınırı olmasa iyi olurdu ,mesela sitelerim için belirli günlerde değilde musait olduğum zaman çalışma yapmak isterdim
 

 

makaleofisicom makaleofisicom Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 17 / 12
  • Ticaret 20, (%95)
pm gönderildi skype adresimize bekliyoruz .hayırlı geceler dilerim.
 

 

bilgilideri bilgilideri WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 23
  • Beğeniler 7 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Sistem Mükemmel, Ancak makalenizi özgün hale getirdikten sonra ne olur ne olmaz kontrol etmekte fayda vardır. Teşekkürler makaleofisicom
makaleofisicom

kişi bu mesajı beğendi.

makaleofisicom makaleofisicom Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 17 / 12
  • Ticaret 20, (%95)
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim .Tabi ki sonuçla bir sistem insan beyni gibi çevrimi mümkün değil.Bizim amacımız kullanıcılarımızın hem maddi hemde zamandan büyük tasarruflar elde etmesidir.Bol özgün makaleler dilerim.
bilgilideri

kişi bu mesajı beğendi.

farukmetn farukmetn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Organizasyon Şirketi İşletiyor
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 25 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
ingilizce makaleleri özgünleştirebilirse skype: myfarukmetin
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al