Merhaba Arkadaslar,
Arkadaslar, esimin Almanya´da ikamet etme tercihinden dolayi ve is kurma sebeplerinden dolayi yaklasik 1 yildir Almanyada ikamet etmekteyim. Bu bir yillik surec icerisinde Almanya, Hollanda ve Belcika piyasasinda ne isler yapilabilir, ve hangi ürünlerin pazarlamasi yapilabilir diye kücük bir analiz yaptik ve sonucunda birebir magazalara ürün pazarlama ve ürünlerin Amazon, ebay vb. gibi e-ticaret sitelerinde satisinin yapilabilecegine karar verdik.

Firmasi olup elinde stogu olan veya firmasi olmayip elinde ürünleri olan herkesle calisilabilir bir ortam kurmayi basardik. Ürünlerin Gerek Nakliyesi ve gerekse gümrük islerini sikintisiz ve hizli bir sekilde Almanyaya sokabiliyoruz. Nakliye islemleri konusunda anlasmis oldugumuz herseyi resmi olan ve lojistikte basarisini kanitlamis profesyonel sirketle calismaktayiz.

Arkaslar bilmeniz gereken bazi husular vardir ki bu hususlari dikkatlice arastirmanizi tavsiye ediyorum.
Ürünlerinizin fiyat analizini iyi yapmalisiniz. Almanya da yasayanlar fiyat analizi konusunda yani fiyat karsilastirma konusunda cok iyiler. Yani pazarini kurmak istediginiz ürünlerin Almanya pazarinda rakibi muhakkak olacak ve sizden bir adim önde olacagini da göz ardi etmeyin.

Ürünlerin satisi hemen olmayacak!
Arkadaslar bu konu cok sabirli olmaniz gerekmektedir. Üürünleri bu gün gondereyim yarin hemen paralar gelsin diye düsünmemelisiniz. Ürünlerin Katalok haline gelmesi, e-ticaret sitelerinde yerini almasi ve buradaki reklam ve pazarlama calismalari biraz sürec gerektirmektedir. Yani ortalama sürec 3-4 aylik bir sürectir. Ürünlerin fiyatlari ve kalitesi de satislari ayrica hizlandiracaktir.
Ödeme koşulları ise satis islemleriyle baglantilidir.
Bu konuyu burada acmamin asil sebebi ise Gerek Almanyada ikamet eden Adminlerin ve webmaster kullanicilarin bu konulara hakim olmalarindan mutevellittir.

Klawyem Alamca oldugundan yazim hatalari mevcuttur. Bu konudan dolayi simdiden okurlardan özur dilerim.

Sormak istediginiz tüm sorulari konu basligi altindan veya whatsapp hattim üzerinden sorabilirsiniz. Özel mesajlara bakamiyorum.

+491718046835
Can

Iyi gunler dilerim