Hazır Bedava E-Ticaret Sitesi Yazılımı

Merhaba arkadaşlar e-ticaret sektörü son bir kaç yılda hızla büyümeye başladı. Ülkemizde internet hızlarının artması, internet kullanıcılarının çoğalması ile internete dair daha bir çok hizmet sektörü bu yeni alana atılmaktadır. Fakat sektördeki eski oyuncular taleplere yetersiz kalabiliyor global açık kaynak kodlu e-ticaret sitesi yazılımları özellikleri ile doygunluk kazanmış hemen her özel isteğinize göre modül geliştirebildiğimiz başarılı altyapılardır. Bu yüzden bilinen açık kaynak kodlu en iyi e-ticaret yazılımı altyapılarından magento, prestashop, opencart vb. yapılardan hangisi sizin için uygun ise onu birlikte seçiyoruz ve Geliyoo E-Ticaret olarak size özel sitenizi hazır şablon veya özel tasarım şablon seçenekleri ile kurulum, optimizasyon, ayarlarını tamamen tarafımızca üstlenerek anahtar teslim bir hizmet sunuyoruz.


*Tek seferlik hizmet bedeli aldığımız e-ticaret siteniz için Yıllık Lisans Bedeli ödemiyorsunuz, ömür boyu tüm hakları ile size ait oluyor.

*Hosting veya sunucu hizmetini Geliyoo E-Ticaret olarak bizden veya kendi hostinginiz var ise kendi hostinginize kurulum yaptırmak tamamen sizin insiyatifinizdedir. Kurulum için ek ücret de almıyoruz.


Sahip olacağınız e-ticaret sitesi özellikleri
Referanslarımız özellikle instagramda 500 bin, 2 milyon gibi hatrı sayılır takipçiye sahip olurken aynı zamanda arama motorlarında ilk sayfada yer almaktadır.

Detaylı incelemek için: E-Ticaret Sitesi Özellikleri - Referanslar - Diğer Sunucu Servisleri Hizmetlerimiz


Ek olarak e-ticaret hakkında aklınıza takılan herhangi bir konuda yardımcı olabiliriz, lütfen sormaktan çekinmeyiniz. Her alandaki girişimcilere elimizden gelen desteği sağlıyoruz. E-Ticaret sektöründe de ciddi bir açık var bu yüzden e-ticaret girişimcilerinede yardımcı olmak adına bu hizmetimizi aktif ettik.


Website: https://eticaret.geliyoo.com