wmaraci reklam

Makalelerinizi %100 Özgünleştirin-Sınırlı İndirim-Alanında Tek Kelime Havuzu

17 Mesajlar 6.055 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

bilgiweb bilgiweb Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 15, (%93)

[CENTER]Merhabalar , Sizlerin uzun vadede hem maddi olarak hemde zamandan büyük kazançlar elde etmeniz için hazırladığımız makale özgünleştirme sistemimizi tanıtmaktan gurur duyarız.

[CENTER]www.makaleofisi.com



1 TIKLA ÖZGÜN MAKALE SAHİBİ OLMAK İSTER MİSİNİZ?





Yıllar boyu edindiğimiz tecrübelerimiz doğrultusunda sizlere kaliteli bir makale özgünleştirme sistemi oluşturmayı kendimize hedef koyduk.Piyasadaki birçok işe yaramaz yerlerden kopyalanıp direk sisteme entegre edilmemesidir.Kelimelerimiz binlerce makale üzerindeki kelimelerde düzeltme yapılarak tek tek eklenmiştir.Türkçemizin sondan eklemeli dil olduğu için her eklenen kelimenin ekleri halinde de veritabanımıza eklemeye çalıştık.Bunu aşağıda resimli olarak göstereceğim.Bu emeğin sonucu onbinlerce kelimelik özel kelime havuzumuz oluşmuş ve gelişmeyede devam edecektir.Sistemimizin en önemli özelliklerinden biri her kullanıcımızın ekledikleri kelimeleri bizim kontrolümüz dahilinde herkezin kullanabilmesidir.Böylece hergün hem bizim eklediğimiz kelimeler hemde sizlerin ekledikleri kelimeler ile eşibenzeri görülmemiş bir eşanlamlı kelime hacuzuna sahip olacağız.

Makale özgünleştirme sistemimiz sağlık,kadın,moda,teknoloji,bilim,moda,genel içerikli bilgi,sinema v.b. gibi güncel haber sitelerinde bulunan hemen hemen hertürlü konular için uygun olarak optimize edilmiştir.

İnternette şuanda thebestspinner adlı program mevcut.Tabi Türkçemiz için uygun olmadığını herkez biliyordur.Bu programın yıllık lisansı 140 lira ve de içerisinde isim veritabanı çok düşük bir seviyede geliyor.Yani programın iş görmesi için aylarınızı vermeniz gerekiyor.

Kısaca sistemin tanıtımını yapmaya başlarsak makalenizi orijinal içerik kısmına yapıştırıp özgünleştir butonuna tıklamanız yeterlidir.Saniyeler sonra özgün içerik kısmında makalenizi teslim alabilirsiniz.Burada amaç yukarıda da bahsettiğim gibi uzun vadede hem maddi olarak hem de zamandan büyük tasarruflar elde etmektir.Sistemimiz sonuçta bir programdır.Bir insan beyni gibi düşünemez.Buna bağlı olarakta bazı ufak hatalarda sistemimizde olucaktır.Bu hataları çözmek için 2-3 tık ile hal olabilen çözüm yoları bulunmakta.Bunlardan biri anlatım bozukluğunu düzeltmek için yeni kelime ekleyebilirsiniz yada değişen kelimelerin üzerine tıklayıp sağ üstte çıkan o kelimenin diğer anlamını seçebilirsiniz.Ortalama olarak 300 kelimelik bir makale için 2 dakikalık bir düzenleme gerekir.Bu kelime ekleme yada hata düzeltme işlemleri 2-3 tık ile halledebilen unsurlardır.

Makale Sistemimizin Başlıca Özellikleri
-Geliştirilebilir ve Esnek veritabanı yapısı.
-Standart eşanlamlı kelimeler ile değişiklik yerine kalıp cümle ve sözcük ---değişim özelliği sayesinde daha tutarlı özgünleştirme özelliği.
-Sürekli güncellenen yapısı sayesinde güncel konularda daha başarılı özgünleştirme işlemi
-Makale Özgünleştirme algoritmasındaki esnek yapı sayesinde %100’e varan özgünleştirme başarısı.
-İçerik Özgünleştirme konusunda rakipleri arasında en gelişmiş algoritma ve genişletilebilir esnekyapı.
-Son derece şık ve sade kullanıcı arayüzü.
-Hızlı özgünleştirme işlemi.

Her türlü sorunuz için www.makaleofisi.com adresimizdeki sağ altta bulunan canlı destek hattımızdan yada destek@makaleofisi.com adresinden ulaşabilirsiniz.


Aşağıdaki paketlerimizden birini seçerek internet ortamında bulunabileceğiniz herhangi bir makaleyi çok rahat bir şekilde özgünleştirme fırsatı sunuyoruz.Bu fiyatlarımız alacağınız hizmet için kesinlikle hiçbirşey.


Öncelikle sizlerle sitemizin genel görünümünü paylaşmak isterim.


Sitemizin asıl amacı yani makale özgünleştirme kısmının görünümü aşağıda verilmiştir.[/CENTER]



Dilerseniz sistemimizin tanıtımına başlayalım :)

1-GELİŞMİŞ EŞANLAMLI KELİMELER HAZNESİ
Katagorisinde lider veritabanımıza ek olarak uzun zamandır biriktirdigimiz esanlamlı kelimelerimizide bu sistemimize ekledik.Bundan sonra her gün kontrolden gecirdiğimiz kelimeleri bir sistemeye devam edeceğiz.






2-AYNI MAKALEDEN KELİME HAKKI DÜŞMÜYORUZ

Bir makale üzerinde birden cok sefer calısmak isteyebilirsiniz.Eğer yazınız bir önceki yazınız ile yüzde 80 aynı ise paketinize tanımlanan kelime sayınızda düsme olmaz.Burada amacımız paketinizi daha cok kullanmanızı sağlamak ve maddi olarak kazanc saglamanızdır.

3-HER KESEYE UYGUN PAKETLERİMİZ

Sizler icin hazırladıgımız paketlerimizle kendinize uygun olanı seçip kullanmaya baslayabilirsiniz.Birden cok paketimiz ile her bütceye uymaya calıstık.



4-BİREBER ESLESME

Sistemimize Birebir eslesme özelligini ekledik.Böylece isterseniz kelimeleri bütün olarak cevirebilir istersenızde kelime iclerinde deisikliklere izin verebilirsiniz.

Örneğin; "önce" kelimesinin karsılıgı "evvel" olarak eklemis olalım.Makalemizde yer alan "öncesi" kelimesi birebir eslesme secenegi secili iken "öncesi" olarak kalacaktır.(öncesi kelimesinin veritabanımızda karsılıgının olmadıgını düsünerekten söylüyorum)Eğer birebir eslesme secenegi secili değil ise "öncesi" kelimesi "evvelsi" olarak değisebilir.

Bu durum bazı yazılarda olumlu bazılarında ise olumsuz duruma neden olmaktadır.Bu yüzden sizlerin tercihine saygı duyuyoruz. :)

5-KELİME SAYILARI
Makaleler üzerinde orjinal icerikteki kelime sayıları ve özgünlestirdiğiniz icerikteki kelime sayılarını görebilirsiniz.

6-KELİMELERİN BİRDEN COK ANLAMLARI

Türkcemiz bildiginizü zere cok zengin anlamlara sahip bir dildir.Bizde buna uygun olarak kelimelerin birden cok esanlamlı oldugunu biliyoruz.Bu yüzden sizlerin isini kolaylastırmak icin özgün kısımdaki makalenizdeki değisen kelimelerin üstüne tıkladıgınız zaman sag üstte o kelimeye ait dier anlamları görebilirsiniz.Bu alandan da dilediginz kelime karsılıgına tıklayıp o kelimenin makalenizde bulunmasını sağlayabilirsiniz.

Bu bölümde kısa yoldan tıkladıgınız kelimeye esanlamlı kelime ekleyebilirsiniz.



7-KELİME EKLEME

Makalenizi özgünlestirmenin bir yoluda kelime eklemektir.Bu ekledigimiz kelimeler üyeliginiz boyunca sizin haznenizde sakı kalacaktır ve sonraki cevirilerinizde de otomatik olarak değisime ugrayacaktır.Tek yapmanız gereken kelime ve karsılıgını belirtilen yerlere yazıp sözlüge ekle tıklamaktır.Buradaki tek taraflı ve çift taraflı seceneklerinin anlamı da eger çift taraflı secili ise ihtiyaç kelimesi gereksinim olarak değisecek ve aynı sekilde gereksinim kelimeside ihtiyaç olarak değisime ugrayabilir demektir.fakat tek taraflı secili ise gereksinim kelimesi ihtiyaç olarak değisime ugramayacaktır.




8-EKLENEN KELİMELERİ DEĞİŞİME UĞRATMA

Buradan ekleyeceginiz kelimeler eğer üzerinde calıstıgınız makalenizde bulunuyor ise bu kelimeler değismeyecektir.Bu bazen seo icin anahtar kelime olaran kullandıgımız kelimelerin değismemesi icin kullanılırken kendi özel talepleriniz icinde kullanabilirsiniz.Yanlıs kelime eklediniz zamanda eklediginiz kelimenin üzerine tıklayarak iptal edebilirsiniz.



9- CANLI DESTEK

Tüm amacımız sizlere kaliteli bir hizmet vermektir.Bunun icinde elimizden geleni yapacagımıza söz veriyoruz.Bu yüzden üyelerimizin fikirleri bizim icin altın degerindedir.Bizimle her zaman iletisim sayfamızdan,skype adresimizden ya da sitemizde sağ altta bulunan canlı destek hattından iletisim kurabilir ,saat gözetmeksiniz dilek ve hatalarımızı bize bildirebilirsiniz.

ÇEVİRİ DENEMESİ[/CENTER]


İletişim için ;


destek@makaleofisi.com



Gamzeoztn adlı üyeden alıntı

İlgili,güvenilir satıcı.Program satın alındı.Hayırlı satışlar.

Dorebar adlı üyeden alıntı

Programı satın aldım ve kullanmaya başladım. Arkadaş çok ilgili, kurulum sonrasında bütün detayları anlatıp ipuçlarını verdi. Bu program sayesinde içeriklerimi kusursuz bir şekilde özgünleştireceğime inanıyorum. Teşekkürler.

xDeccaL adlı üyeden alıntı

sipariş verildi ve anında teslim alındı .)

navydiver adlı üyeden alıntı

Ben aldım bilginiz olsun, arkadaş çok yardımcı oldu... Tekrar teşekkür ederim


makaleyasamı adlı üyeden alıntı

Program satın almadan deneme şansım oldu.Oldukça başarılı ve beklentiyi karşılayacak bir program.Arkadaşın ilgi ve alakasından ve işinzdeki başarısından dolayı referansı olabilirim.


egehema adlı üyeden alıntı

Arkadaştan programı aldım.Çok ilgili sağolsun yardımcı oldu.Teşekkürler

ismetasl adlı üyeden alıntı

Programı satın aldım arkadaşlar.Piyasadaki diğer programlara göre fazlasıyla üstün.Satıcıda oldukça ilgili ve hızlı bir şekilde teslim alındı.Arkadaşa referans olabilirim.Teşekkürler

zacxford adlı üyeden alıntı

program satın alındı hızlı ve kaliteli servis. umarım bizi uzun zaman kayıplarından kurtaracak.

mehmetnuri adlı üyeden alıntı

program satın alındı. güvenilir arkadaş. ödemeden hemen sonra bilgisayara bağlanıp kurulum lisanslama ve tanıtım olayını yapıyor. size sadece kullanmak kalıyor. bakalım faydasını görürüz inşallah.

lawenginer adlı üyeden alıntı

Program satın alındı.Kaliteli bir arkadas.

rosenrot adlı üyeden alıntı

programı satın aldım gayet güzel bir veritabanı hazırlamış arkadaş Teşekkürler

ErdemTepe adlı üyeden alıntı

program satın alındı. güvenilir arkadaş. ödemeden hemen sonra bilgisayara bağlanıp kurulum lisanslama ve tanıtım olayını yapıyor. size sadece kullanmak kalıyor.

Pruva78 adlı üyeden alıntı

Sözünde duran bir arkadaş problem yok takır takır çalışıyor :)

Mesafe adlı üyeden alıntı

Program satın alındı. Gayet iyi gözüküyor. Vaad edilen güncelleştirme bekleniyor.

Verus adlı üyeden alıntı

program satın alındı güvenilir satıcı, pc yebağlanıp kurdu metinlerde anlam kaybı yok denecek kadar az, teşekkür ederm

aNaCSuNaMuN adlı üyeden alıntı

kesinlikle güzel bir program. arkadaş da yeterince ilgili zaten.

Umarım aldığı para ona hayırlı olur, aldığım program da benim için hayırlı olur.

mean adlı üyeden alıntı

Arkadasa hizmetinden dolayı teşekkür ederim.

uzmantakim adlı üyeden alıntı

Makale özgünletirici alındı. Hızlı kurulum ve ilginiz için teşekkür ederim .

AcoustiC adlı üyeden alıntı

Faydalı bir yazılım 2 adet satış gerçekleştirilmiştir. Hızlı ve başarılı bir satış oldu. İlgili arkadaş işini takip eden ve bilgili birisi...

Pubhane adlı üyeden alıntı

Sürekli Makale Siparişi verdiğim bu günlerde konunuza erişmem beni sevindirdi.Profesyonel ve iyi düşünülmüş bir proğram üstelik bundan sonra sürekli makale alışı yapacağımı düşünürsek fiyatıda mükemmel diyebilirim.Tabiki ürünü kullandıktan sonra yapılacak yorum önemli.Taktir edersinizki bu ay oldukça fazla alışveriş yaparak forumda istihakkımı tamamladım. :)Önümüzdeki ay alıp denemek istiyorum açıkcası yorumum bulunsun :) elinize sağlık.

Konfor adlı üyeden alıntı

program alındı şu an deniyorum bakalım olumlu olumsuz düşüncelerimi yazacağım.

dknyc1453 adlı üyeden alıntı

programı satın aldım. güzel bir programa benziyor emeği geçenlere teşekkürler. inşallah dahada geliştirilir.

AcoustiC adlı üyeden alıntı

Program kullanışlı ve hızlı olduğu için bir adet daha satın alma gerçekleştirilmiştir.

Ahmetbrkt adlı üyeden alıntı

Alış veriş çok hızlı ve sorunsuz oldu. Teşekkür ederim hocam. eline sağlık. Program için beklediğimi karşıladı diyebilirim. İleri ki zamanda daha detaylı yazarım buraya.

Akras adlı üyeden alıntı

Program lisans ve veritabanı alındı. Arkadaş gayet iyi niyetli ve hızlı.

XeroForex adlı üyeden alıntı

uygulama alındı tesekkurler

Rua adlı üyeden alıntı

program alındı. kullanıma başlandı. güzel bir sistem faydasını göreceğimi umuyorum.

slymn adlı üyeden alıntı

editörüm için lisans aldım. yazılım algoritması gayet güzel. veritabanı daha genişletilirse daha mükemmel sonuçlar alınacagına eminim. teşekkürler

LionhearT adlı üyeden alıntı

arkadaşla alışverişimiz oldu gerçekten ilgili birisi insanın yeniden ticaret yapası geliyor

blaef adlı üyeden alıntı

Arkadaş çok yardımcı oldu. Cidden işini yapan bir program.

Teşekkürler.

ondomain adlı üyeden alıntı

gayet sade kullanımlı ve güzel 1 adet satın alındı


ferhatcevik adlı üyeden alıntı

Arkadasa program kurulumu yaptirdik ve cikan sikinti sonrasi anlayışla yardimci oldu. Kendisine tekrar tesekkur ediyorum ilgisi icin.


myspor adlı üyeden alıntı

sınırsız paket için arkadaş ile anlaşmaya varıldı.



AcoustiC adlı üyeden alıntı

Programın güncellemesi olduğuna dair bilgilendirme mesajı almıştım. Karşıma farklı bir yapı ile çıktılar.. İşi web arayüzüne taşıyarak daha hızlı ve makalelerinizi kolay şekilde özgünleştirme olanağı sunmuşlar.

Ayrıca programı büyük bütçe ayırarak kullanmak istemeyen arkadaşlara da paketler hazırlayarak onlarında faydalanmasını sağlamışlar..

Kısaca makale özgünleştirme işine farklı bir boyut getirmişler.. Özellikle makaleyi biraz da bizim gibi düşünüp değiştirmesi hoşuma gitti.. Kattığı kelimeler de anlam bozukluğuna sebep vermeden hızlı olarak değiştiriyor.

İlk versiyon olmasından kullanıcı için bir kaç değişiklik yapılarak daha çabuk ve pratik kopyala yapıştır imkanı olur...

Hayırlı satışlar



Charizma adlı üyeden alıntı

Makale Özgünleştirme Programını Almış Bulunmaktayım, Güzel Çalışma Olmuş Elinize Sağlık

sezginmercan adlı üyeden alıntı

Sistemi satın aldım gayet güzel çalışıyor hem zamandan tasarruf ediyorsunuz hem de stresten kurtuluyorsunuz.Geliştikçe ufak detaylarda hallolur tavsiye ederim.




Yorumlar başka bir forumdaki satıslarımızdakilerdir.[/CENTER][/CENTER]
 

 

wmaraci
reklam

egebesiroglu egebesiroglu Ege Beşiroğlu Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 20 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 822
  • Beğeniler 33 / 243
  • Ticaret 31, (%100)
Referans olabilrim.
 

 

Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.

bilgiweb bilgiweb Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 15, (%93)
Bir süreliğine zaten üyelerimize 1000 kelime hakkı veriyoruz.Referansımız olur diye düşünüyorum.Teşekkür eder hayırlı ramazanlar dilerim.
 

 

myspor myspor www.dovizaltinborsa.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satıcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 10 / 12
  • Ticaret 4, (%100)
sınırsız paket için arkadaş ile anlaşmaya varıldı.
 

 

http://www.dovizaltinborsa.com/
wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

bilgiweb bilgiweb Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 15, (%93)
Hayırlısı olsun .Bol özgün makaleler dilerim.
guncelsanal

kişi bu mesajı beğendi.

sezginmercan sezginmercan a place i'd never been Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek SEO Expert - Digital Marketing
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 244
  • Beğeniler 15 / 59
  • Ticaret 41, (%95)
Sistemi satın aldım gayet güzel çalışıyor hem zamandan tasarruf ediyorsunuz hem de stresten kurtuluyorsunuz.Geliştikçe ufak detaylarda hallolur tavsiye ederim.
 

 

Victoryksk Victoryksk Aracdk-Yakında Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Z** Ö**
  • Mesajlar 1599
  • Beğeniler 306 / 523
  • Ticaret 34, (%100)
Yuzde 20 indirim devam ediyor mu acaba?
 

 

bilgiweb bilgiweb Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 15, (%93)

sezginmercan adlı üyeden alıntı

Sistemi satın aldım gayet güzel çalışıyor hem zamandan tasarruf ediyorsunuz hem de stresten kurtuluyorsunuz.Geliştikçe ufak detaylarda hallolur tavsiye ederim.


Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Fikirleriniz dahilince sistemimizi dahada geliştireceğiz.Bol özgün makaleler diler hayırlı geceler dilerim.

Ek Olarak:

Victoryksk adlı üyeden alıntı

Yuzde 20 indirim devam ediyor mu acaba?


Evet indirim devam ediyor.
 

 

TolgaKARAHAN TolgaKARAHAN Developer Kullanıcı
  • Üyelik 27.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Developer & SEO Expert
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 150
  • Beğeniler 34 / 62
  • Ticaret 10, (%80)
Hocam konuda yazdığınız üye olan herkese 1000 kelime hediye yazısına dayanarak denemek adına üye oldum. Ancak 1000 kelime olayı kalktı mı acaba?
 

 

bilgiweb bilgiweb Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum Kütahya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 22
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 15, (%93)
1000 kelime hediyemiz kısa bir süre için geçerliydi.Artık devam etmiyor.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al