Merhabalar, 4 yıldır vergi mükellefi olan webtasarım ve reklam firmamdaki mevcut müşterilerin işe devamını sağlayabilecek birine devretmek istiyorum. (telefon trafiği bir süre benim olabilir teknik işlerler için size yönlendireceğim) içerik düzenleme ekleme cıkarma yapabilecek, adwords reklam yönetimlerinde azda olsa bilgi sahibi olup yeni panel kurulumu reklam oluşturma gibi klasik şeyleri yapabiliyor olmalır. senelik ortalama 20 bin tl yıllık domain hosting yenileme ücreti kazancı var. Farklı bir sektöre geçtiğim için artık ilgilenemiyorum müşterilerle teknik destek ve yeni site işleriyle alakalı. Gelsede arkadaşa yönlendireceğim. Aramızda sözleşme vs yaparız sorun yok. Devir etsem ücretiyle işleri tamamen bırakabileceğim bir yer arıyorum.


Bayrampaşa'da 50m2 bir ofis vardır, resimlerdeki gibidir. 450 tl ödemesi vardır ortak kullanılmaktadır. isterse benim yerime geçebilir bu fiyat üzerinden.Ofis malzemeleri hazırdır direk geçilebilecek şekildedir.


aylık: 2.000 tl ye calısılan ads reklam yönetimi+ilçe makale hizmeti verdiğimiz müşteri var hali hazırda


aylık: 1.000 tl ye calısılan ads reklam yönetimi+ilçe makale hizmeti verdiğimiz müşteri var hazırda


aylık: 600 tl ye calısılan ads reklam yönetimi+ilçe makale hizmeti verdiğimiz müşteri var hazırda bunlarıda vereceğiz.


yeni mezun biri veya deneyimi az olan biri için iş öğretilebilir 1 haftalık süreçte. Yıllık kazancı rahat 50 bin tl yapıyor zaten faturalı faturasız müşteriler var.


Fiyat: 75.000 tl pazarlık yok, müthiş bir fırsat alıcı kişiye hazır müşteri porfolyosu. İstanbul ve geneli ilçelerde ilk sayfada olan 2 adet sitesi var. internetten ve referanslardan işte geliyor. Eğer alıcı kişi firma ise mevcut olan 0850 hat ile devredebilirim. Rica ediyorum parası hazır olmayan meraktan sormasın iki tarafın vaktini çalmasın.


Sahibinden Linki

https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-is-yeri-devren-satilik-musterileriyle-devren-webtasarim-firmasi-956260183/detay/