Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Pinterest ile kazanmaya sende başla! |
|
|||
|
|||
Merhaba,
Pinterest odaklı ingilizce görsel siteler ile kazanmak artık mümkün. Pinterest nedir? İstatistik veriler ile pinterest Alıntı:
Pinterest sağladığı en güzel olanaklardan birisi, sitenizi doğrudan profilinize ekleme ve paylaşılan pin(resimlerden) sitenize link eklemenize olanak tanımasıdır. Nedir bu site ekleme ve link olayı nasıl kullanılır? Kullanıcı pini anasayfasın da gördü ve ilgisini çekti pin girdikten sonra pin üzerine tekrar tıklayarak veya altta bulunan link sayesinde sitenize giriş yapıyor buradan sonrası ise bizim için Adsense ile kazanç oluyor. Eğitim ücreti nedir? : 200TL Tıkla,Mesaj at Whatsapp: 8503462631 Eğitime neler dahil?
İÇERİK ÇEKİMİ VE İÇERİĞİN PİNTERST YÜKLENMESİ EKLENTİLER İLE OTOMATİK ŞEKİLDE YAPILMAKTADIR. SİZ SADECE SİTENİZE GÜNLÜK 10 DAKİKA AYIRIP SİZE TAVSİYE ETTİĞİMİZ İŞLEMLER VE KONTROLLERİ YAPACAKSINIZ. Eğitim için neye ihtiyacınız var?
İadesi yoktur, tek şart eğitimi zihninizden sildiğinizi belgelemek Alıntı:
Google/Pinterest Analytics raporları 20.12.2018 tarihine ait raporlar Güzel kazanç getiren bir sitenin hitleri ![]() Hit kaynakları gördüğünüz üzere hepsi yabancı ![]() Bir başka sitenin hitleri bu diğerine göre biraz daha yeni ![]() Buda yenilerden sanırım 20 gün oldu. ![]() Bu hitleri gönderen hesapların durumuna bakalım birde ![]() ![]() ESKİ GELİR: ![]() GÜNCEL GELİR , Akşam saatlerinde görüntü alındı. ![]()
Konu asefa tarafından (01 Ocak 2019, 16:40 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Moderatör bir arkadaş refarans olmayı teklif etti, yarın için sözleştik.
|
|
||||
|
||||
Farklı bir işte yaşattığı mağduriyet ve tavırlarından dolayı genel görüşüm olumsuzdur.
Konu Undercover tarafından (04 Ocak 2019, 15:37 ) değiştirilmiştir.
|
|
|||
|
|||
Undercover Hocam denediniz mi kazanç durumları nasıl bunları paylaşırsanız bizde almayı düşünürüz.
|
|
|||
|
|||
Undercover gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum. İngilizce sitem mevcut kazancım var ama bunuda denemek isterim tabi ki sizin dönüşünüze göre
|
|
|||
|
|||
Alıntı:
|
|||
.com Alan adı 15TL
|
|
|||