[COLOR=#B8312F][SIZE=5]Merhaba,[/SIZE][/COLOR]
SMM panel kurmak isteyen arkadaşlar için Dünya'nın en iyi SMM paneli olan Perfect Panelimiz üzerinden Child Panel Avantajı ile sizlere kendi Sitenizi kurma avantajı veriyoruz.
Yapmanız Gereken Tek şey https://boslukmedya.com üzerinden Bayilik Paneli kısmına girip Alan adınızı Ekleyip 30 TL Aylık fiyatı olan Bayilik Panelini satın almanız.

Bayilerimiz için her türlü konuda Whatsapp Destek hattı üzerinden 7/24 Destek verilecektir. BoslukMedya Bayilik Paneli hiç bir şekilde FTP düzenleme gibi ileri seviye bilgi gerektirmez. Size verilen Tek 1 Admin paneli üstünden istediğiniz Her düzenlemeyi yapabilirsiniz!
Altbayilerimiz için TAM 17 FARKLI Tema seçeneğimiz bulunmaktadır! Bunun Yanı sıra Satın aldığınız yada kendi yaptığınız Temaları Panelinize kolaylıkla uygulayabilirsiniz!
Eğer Temaları Beğenmediyseniz Herhangi bir yazılım bilginiz dahi yok ise Bunun için Sizlere GÖRSEL Düzenleyici Sistemini Aktif ediyoruz! BU Sayede Tam 12 Farklı TEMAYA daha sahip olabiliyorsunuz!
Görsel Düzenleyici ile yapılan temalar son derece basit bir şekilde sürükle bırak mantığı ile çalışmaktadır!

Bayilerimiz için %10 Giriş İndirimi sunmaktayız!



[FONT=Calibri][COLOR=black][COLOR=#2969B0][FONT=Helvetica]Hemen BOSLUKMEDYA.COM’a girip BAYİLİK Panelini oluşturabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz![/FONT][/COLOR][/COLOR][/FONT]