Tür: Pdf.
Sayfa: 7
Fiyat: 5TL
Ödeme: Enpara, İnnial, Papara
iade: Yok
Elde etme: Mail Adresinize onay vererek okuma bağlantısı gönderilecektir.

Ön Söz

Forumlarda ve internet sitelerinde birçok kişinin adsense onayı almakta zorlandığını, alamadığını veya ücretli olarak onay almak zorunda olduğunu okudukça üzülüyordum. Birkaç tane konu açsam da anlatılmak isteneni anlamadıklarını gördüm.
Kendi işlerimde kullanmak üzere 4 adsense hesabı ve ondan fazla domain onaylattım. 1 tanesi hariç neredeyse hiç zorlanmadım. O bir taneyi de inat edip 5. Seferde onaylattım. Hiçbir değişiklik yapmadan. Aşağıda onay aldığım çeşitler yazmaktadır. İnternette birçok konu var Asense onayı nasıl alınır diye. Belki birçoğunu denediniz ama yine de sonuca ulaşamadınız. Çünkü anlatılanların çoğu doğru olsa da bir noktayı kaçırıyorlar. Bu yüzden adsense onayı her deneyende aynı sonuç vermiyor.
Forumlarda ortalama altmış Türk Lirasından başlayan fiyatlarla domain onaylatma, yirmi Türk Lirasından başlayan fiyatlarla yöntem taktik satışları yer alıyor. Birçok vatandaşımız, bu hizmetlerden satın almak zorunda kalıyor. Üstelik ücretli hizmet aldığında dahi onay alamayan ve sonucunda zamanı gitmiş, istediğini elde edememiş kişilerde olabiliyor.
Yeri geliyor işlerimizin çeşitliği veya artması üzerine Ek adsense veya domaine ihtiyacımız oluyor. Bu süreçte her hesap her domain için ücret ödediğimizde ortaya ciddi maliyetler çıkabiliyor. Maliyetleri azaltmanın en kolay yolu, adsensenin nasıl alınacağını kendimiz öğrenmemizdir. Lütfen aşağıdaki çeşitlere dikkat ediniz.

Asense Aldığım Yöntemler

1. Almanca site ile onay aldım
2. İngilizce site ile onay aldım
3. Türkçe site ile onay aldım
4. Yedek oluşturarak onay aldım
5. Özgün içerikle onay aldım
6. Kopya içerikle onay aldım
7. Spin içerikle onay aldım
8. Demo içerikle onay aldım

Gördüğünüz üzere her yöntem işe yarıyor aslında. Önemli olan ne yaptığınız hangi yöntemi kullandığınız değil. Nasıl Yaptığınızdır. İşte burada bu kitap devreye giriyor. Çok kısa bir bilgiyle sizi yüzlerce lira masraftan kurtaracak açıklama ve içerik yönetimini sizlere sunuyorum. Bundan sonrası size kalmış
İlk paragrafta bir sitemde 5. Denemede onay aldığımı söyledim. Adsense benim değil ve çalışan tanıdığım yok. Zaten ben sizlere nasıl onay aldığımı anlatacağım. Asıl iş sizde bitiyor. Vakit kaybetmeden Google Nedir diyerek kısa kısa bilgilendirmelere geçelim.

Açıklama

Merhaba arkadaşlar, daha önce yukarıda sıraladığım yöntemlerle onay aldığım süreçleri bir araya toplayarak ilginize sunuyorum. Domain onaylatma, yedek satma gibi bir durum değildir. Sadece bu işin temelini anlatıyorum. Fiyat Bu nedenle uygundur. İçerik başka bir platform için hazırlanmış olup, siz forum üyelerinin de yaralanmasını uygun gördüm.


E- Kitap içerisinde gerekli açıklamalar ve adsense alım isptaları bulunmakta olup, sadece pratik bilgiler içerdiğinden her hangi bir garantisi yoktur.