HİZMET KAPALIDIR. ŞUAN BU KONUDA HİZMET VERMİYORUM.


Bir yıldır Pinterest üzerinden para kazanıyorum. Basit pin to pin ile başlayan serüven şuanda 3 aktif para kazandıran site ve 2 yeni site ile devam ediyorum.

Bir tanesi 1 aylık olan 3 siteden bu ay yaklaşık 1k para bekliyorum. 2 sitenin Aralık ayı kazancı 810 tl dir.

Mevcut devam ettiğim sistem bir üst aşamaya çevirdim bu nedenle mevcut sistemi uygun bir fiyata anlatıyorum.

Kurulum ve sistem anlatım hizmetidir.

1 adet sub domain kurup 5 adet konu ekleyeceğim, sonrasında size sistemi nasıl kullanacağınızı anlatacağım ve örnek hesap göstereceğim. Böylece siz kurulmuş olan site ile çalışmaya başlayacak ve kendinize yeni siteler açarak devam edeceksiniz.

Domain host ve bana ödeyeceğiniz dışında bir masrafınız olmayacak. Sunucu, proxy ihtiyacınız keyfi masraflardır. Benim host ve domain dışında bir masrafım yok.

Yaklaşık 1 yıldır burada pinterest ile para kazanıldığını söylüyorum. Diğer açmış olduğum konulardan görebilirsiniz. Yeni sisteme geçiş yapmasam mevcut sistemi anlatmazdım.

Kurulum ve anlatım sınırlı sayıda kişiye yapılacaktır. Halen sisteme devam ettiğim için çok yayılmasını istemiyorum. Çünkü rakibi şuan için yok. Yeni sistemim de rakibi olmadığından geçiyorum.

1 adet sub domaine site kurulumu ve sistem anlatım ücreti 650 Tl dir. İşlem tamamlanınca destek verilmeyecektir çünkü çok kolay bir çalışma yöntemidir. 3 site için günde 1 saat çalışıyorum.

Evinizde, aile üyeleriniz ile yeni siteler açarak gelirinizi arttırabilirsiniz. Gelir getirme süresi çalışmanıza bağlı olark 1 ay veya 2 ay içerisinde başlar. Ben tek başıma şuan 5 site idare ediyorum 2 site yenidir.

Bu işin mantığı şudur, geliri başlayan siteye dokunmayarak yeni site açacaksınız böylece pasif geliriniz olacak. 1 siteme yaklaşık 3 aydır içerik girmiyorum ve paylaşım yapmadığım halde bana günlük 10-20 arası kazanç sağlıyor 3 aydır.

Bu hizmet sınırlı sayıda kişiye verilecek olup, müşteri seçme hakkım saklıdır. Hizmet geçici süre boyunca aktiftir.

Hizmeti sadece wm aracında vereceğim. Diğer bilinen forumda vermek istemiyorum çünkü sistemin yayılma riski yüksek.

Ödeme peşin olup enpara hesabıma yapılacaktır.

İsteyene sistemi satın aldıktan sonra istediği kanıtı sunabilirim.