✦ PROFESYONEL WEBSİTE KURULUM VE DESTEK HİZMETİ || Kişiye Özel Fiyatlar! ✦



Öncelikle hoş geldiniz. Öncelikle kendimden bahsetmek gerekirse 7 yıldır web sektörü ile uğraşan biriyim. Şu zamana kadar yüzlerce hatta binlerce websitesi kurdum. Hala da birçok aktif sitem bulunmakta. Sektörde artık neler yapılması gerektiğini deneyimlerim dahilinde kavramış durumdayım.

Birçok kullanıcı çok büyük hayallerle site açma tufanına katılıyor ve birçoğu hüsranla sonuçlanıyor. Eğer siz de böyle bir durum yaşadıysanız veya henüz yaşamayıp ileride de yaşamak istemiyorsanız sizlere yardımcı olmak için buradayım.

Sektörünüze uygun olarak site içi SEO ve site dışı SEO danışmanlığı sağlamaktayım. Ayrıca sitenin sektörüne uygun olarak site kurulumu yapıyorum. Wordpress siteler için eklenti ve tema kurulumları; cache, SEO ve diğer ihtiyaç dahilindeki eklentilerin yüklenmesinde ve ayarlanmasında yardımcı olmaktayım (duruma göre Türkçeleştirme de yapıyorum). Ayrıca siteyi arama motorlarının istediği hale getirip gerekli düzenlemeleri yapmaktayım. Kendi kurulumlarım haricinde sitenizde yaşadığınız sorunları da bilgim dahilinde çözmeye çalışmaktayım ve siteniz için gerekli olan güvenlik önlemlerini alma konusunda da yardımcı oluyorum. İngilizce ve Türkçe sektörlerinde yardımcı olmaktayım, diğer diller konusunda yardım edemiyorum maalesef.

Wordpress dışındaki işlemlerde de elinizdeki mevcut scriptlerin kurulumu ve ayarlamalarını yapmaktayım. Bu aralar piyasada herkes SEO hakkında çok fazla bilgiye sahip olduğunu iddia ediyor. İşini hakkıyla yapanlar olduğu gibi diğer insanların ekmeğiyle oynayan da birçok kişi mevcut. Benim başından beri inandığım ve savunduğum şey doğallıktır. SEO işini en doğal şekilde yürüttüğümden dolayı çabuk olmasa da kalıcı sıralar elde etmeye odaklı çalışmaktayım.

Hazır ve toplu halde alınan paketler bazı durumlarda avantaj sağlasa da birkaç Google güncellemesi sonrasında paket alınmış olan siteler mevcut değerlerini yitirmekte ve her geçen gün sıra kaybetmektedir. Doğal yapılan çalışmalarda ise tam olarak Google'ın istediği gibi hareket ettiğimizden dolayı kalıcı ve uzun ömürlü sıralamalar elde etmekteyiz.

Forum içinden PM atarak çalışmak istediğiniz konu hakkında iletişime geçebilirsiniz. Forum dışı iletişim için mail adresim: prosellerwm@gmail.com