wmaraci reklam

Sanırım zengin oluyorum. Var mı benden bir isteği olan?

42 Mesajlar 6.268 Okunma
pst.net
wmaraci reklam

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 583
  • Beğeniler 45 / 190
  • Ticaret 11, (%100)
Bugün maillerimi kontrol ederken birisinn mailini gördüm. Proje diye başlık atmış yabancı girdim maile Linkedın den gördüm profilinizi size mail atmak istedim iletişim bilgilerinize oradan ulaştım. Geri dönüş yaparsanız size kendimi tanıtacağım falan yazmış bende buyrun ne gibi bir proje tarzında cevap yazdım. ( İşkoliklik olsa gerek makale yazdırır falan diye bekledim herhalde :laugh::laugh: )

Cevabımı yazdım gönderdm.. Az önce kontrol ettiğim de altta ki gibi bir mail atmış. Mailin Translate halini de ekleyeceğim..

Şakaysa komik, değilse daha komik ama yine de zengin sayıyorum kendimi. :D

Ayrıca gönderdiği linke girdim yurtdışın da harbiden lisanslı olan kurumsal bir firmanın sitesi, site üzerinde kadının bilgileri falan var. Değişik bi durum ama siz ne düşünüyorsunuz?

[img]https://i.hizliresim.com/grOvY0.png" />

[/IMG]

Google Translate çevirisi :

Cevabınız için teşekkürler. Güvenlik nedeniyle kendimi rahatça kendime tanıttığım için teklifimin niteliğini daha iyi anlayabilmek için e-postamı dikkatlice okudum. Benim adım Bayan Callahan Erdoes ve şu anda JPMorgan Chase & Co.'da Varlık ve Zenginlik Yönetimi CEO'su olarak çalışıyorum. Bu şekilde gizliliğinize gecikme yaşamadığım için özür dilerim; Hemen teklifin detaylarına devam edeceğim ...


Bu postanın içeriğini gizli tutmanızı ve bu postanın bir sonucu olarak karşınıza çıkan bilgilerin bütünlüğüne saygı göstermenizi rica ediyorum. Sizinle özel olarak bağlantıya geçtim ve hiç kimse bu iletişimden haberdar değil, bu yüzden özel e-posta yoluyla kesinlikle iletişim kurmamın nedeni bu.


Royal Dutch ile bankamda yatırım hesabı olan yabancı bir müteahhitin (Son Bay Harry) şahsi muhasebecisiyim. Maalesef, müvekkilim Fransa'daki nükleer ailesi ile birlikte öldü, 2008 yazında ise zorba ruhları huzur içinde yatsın. Bir vasiyet bırakmadan öldü. Geniş ailesini büyükelçiliği aracılığıyla başarı olmadan bulmak için çeşitli çabalar sarf edildi.


Son müşterimin akrabasının akrabasının şahsi muhasebecisi olduğunu veya hesap riskinin 14 gün içinde hükümete devredildiğini bildiren bir ihbar aldım. Müvekkilimin geride bıraktığı fonları geri gönderme konusunda bana yardımcı olmak için sizinle iletişim kuruyorum.


Bu iddia, herhangi bir İngiltere yasalarına uyulmadan uygulanacaktır ve bu konuda işbirliği yaparsak başarı garanti edilir. Banka, akrabaların bir sonraki olarak tavsiyemden dolayı hesabı size bırakacak.


Ben dindar bir kadınım ve yalan söyleyemem; Senden de aynısını bekliyorum. Söz konusu tutar 5.649.400 Pound (Beş Milyon Altı Yüz Kırk Dokuz Bin Dört Yüz İngiliz Sterlini) 'dir; 50/50 gelirini paylaşmamızı öneriyorum, bunun adil olduğunu düşünüyorum.


Cevabınızı aldığımda size bu anlaşma hakkında gerekli tüm bilgileri vereceğim. Bana yardımcı olmak için sizinle iletişim kuruyorum çünkü geç müşterim ile aynı soyad / soyadınız var.


İşbirliğini bekliyorum. Bu öneriye% 100 başarı için son derece gizli ve acil davranın. Sana verdiğim güvenden aşırı derecede faydalanma.


Bankada Varlık ve Varlık Yönetimi CEO'su olarak pozisyonum bu işlemin başarılı bir şekilde yürütülmesini garanti eder. Kendinizi benimle çalışabilecek bulursanız, bu etkiyi belirtmenizi rica ediyorum. Bir kez daha, en üst düzeyde gizliliği gözlemleyin ve bu işlemin ikimiz için de karlı olacağından emin olun. Hakkımda daha fazla bilgi için lütfen .................................. adresini ziyaret edin. Lütfen sizden hızlı bir şekilde yanıt alınmasının çok takdir edileceğini unutmayın.


Saygılarımızla



Evet Bayan Mary yine uzuunn uzunna bir mail atmış. Buyrun :D

Teklifime cevap olarak e-postanızın alındığını bildirmek istiyorum. Anlamanızı isterim ki, sosyal statüde bir kadın olduğumu, bu yüzden, görevimi tam olarak yapmadıysam, kendimi bu nitelik ve büyüklükte bir işlemle meşgul etmeyeceğim. Çok uzun zamandan beri bankacılık kurumunda çalışıyorum ve bankacılık etiğiyle ilgili yöntemleri biliyorum. Bankacılık sektöründe, kilit pozisyonda çalışanlar, bankacılık dünyasının dışındaki insanların hayal bile edemedikleri avantajlardan her zaman yararlanmaktadır. Çalışma yeminine göre, size sunduğum bu nitelikteki bilgilerin bankacılık kurumunun kıyısında kalması amaçlanmaktadır. Böyle bir fırsat her zaman ortaya çıkmaz, ancak olduğu zaman, fırsatın kim tarafından açıldığının benim için zevkle kabul edilir, bu nedenle bu gibi işlemlerde en önemli şeylerden biri "GÜVEN ve" ŞEFFAFLIKtır. ”

Bankadaki konumum bunu garanti ettiğinden dolayı risk bulunmayacağı konusunda sizi temin ederim, bu nedenle işlemle ilgili söylediğim her şey yasalara / bankacılık politikalarına uygun olarak banka Yöneticileri tarafından takip edilecektir. Daha fazla ilerlemeden önce, bu işlemin ancak birlikte çalışırsak başarılı olabileceğini ve bundan sonra size vereceğim tüm talimatların uygun / uygun olacağı için talimatlarıma kesinlikle uyduğunuzdan emin olmanızı isteyeceğim vefat etmiş kişinin fonuna Kin'in Sonu olarak başvuruda bulunacak kurallar / kurallarla, İlerlemede, işlem sırasında dürüst olacağınıza ve fonlar size banka tarafından transfer edilir edilmez beni temin etmenizi istiyorum , bizzat veya banka havalesi yoluyla banka havalelerine şahsen ya da banka aracılığıyla toplanarak, KADAR VE KESİNLİKLE parayı paylaşırdık. Kişisel içgüdüm beni sizinle iletişim kurmaya yönlendirdi ve içtenlikle bunun yanlış bir şey olmadığını umuyorum.

Sizi, fonların serbest bırakılması sürecine yönlendireceğim; Söz konusu fonun vefat edenlere Kin'in bir sonraki adıyla serbest bırakılması için Bankama resmi bir başvuru göndererek başlayacağız. Size metni, yani uygulamayı oluşturacağınız biçimi göndereceğim. Bundan sonra banka sizden talepte bulunmak üzere, ilgili yasaların talep üzerine fon transferi talebiyle ilgili yedek belgeleri talep edecektir. Banka'ya gerekli belgeleri sağladıktan sonra, fonları sizin tarafınızdan temin edilecek belirlenmiş bir hesaba aktarmak için yasal zorunluluklar olacaktır. Bu yapı üzerine, bu teklifin uygulanmasında herhangi bir Risk veya yasadışılık şekli olmayacaktır.

Ülkenizdeki Maliye ve Federal Polis Bakanlığı için endişelenmenize gerek yok çünkü JPMorgan Chase & Co, yerel bankanızla tüm gereklilikleri karşılayacak, böylece hesabınızdaki paranız olduğunda, sorun olmayacak.

Bankanızla bağlantı kurmanız ve bu transferle ilgili herhangi bir şey hakkında görüşmeniz gerekmediğini unutmayın, JPMorgan Chase & Co'daki yabancı hesap departmanının bu işlemin bu bölümünü yönetmesine izin verin, çünkü bu onların görevidir.

Sizden önceki bilgiler son derece gizli ve gizlidir, bunu alıyorsunuz çünkü olgun bir aklınız olduğuna inanıyorum ve lütfen bunu yalnızca kendinize gizli tutun, çünkü bu bilgi ortaya çıkarsa, bana geri dönecek başka yollarla uzun zamandır inşa ettiğim kariyerim ABD / Avrupa’nın tümünde tehlikeye girecek. Bir devlet ************** ya da Bankamda kötü bir görevli olmadığımı anlaman gerekiyor. Ama bana güven bana bu gibi fırsatlar hayatında sadece bir kez gelir ve başarılı bir şekilde zarar vermeden başarılı bir şekilde alabileceğimi bildiğimde almamaya pişman olabilirim. Şimdi nedenimi görüyorsunuz ve durumumu anlıyorsunuz. Akıllı ve hızlı olmalıyım.
Karşılıklı bir anlayışa sahip olmamız önemlidir, çünkü bunun faydalarından kesinlikle uzak bir zamanda yararlanamayacağımızı biliyorum.

İhtiyaç duymanız durumunda lütfen tüm iletişim bilgilerimi aşağıda bulabilirsiniz:
1. İsim; Bayan Mary Callahan Erdoes.
2. Meslek; Varlık ve Varlık Yönetimi CEO (JPMorgan Chase & Co.)
3. Doğum Tarihi; 13/8/1967
4. Din; Hristiyan
5. Medeni Durum; Evli
6. Ev Adresi; New Road, Hatfield Peverel, Chelmsford, CM3, İngiltere ve ayrıca New York, New York, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir evim var.
7. Beni arayabilirsin +44 131 510 3338
8. Resmi postam; marycerdoes.amceo@jpmorgan-chase.co

Bu işleme devam etmeye hazırsanız, lütfen bana aynı şekilde cevap verin; böylece hesabımın varisi olarak bankamın devir bölümüne göndereceğiniz bir metin başvurusu hazırlayabilirim. Sizden olumlu yanıt aldığımda bu işlemle ilgili tüm yönergeleri vermek için burada olacağım.

Yukarıdaki içeriğe devam edin Gerçekten bunu başarmak için güvenebileceğim biri olduğunuzu umuyorum. Derhal aşağıdaki bilgileri bana vermenizi isteyeceğim.

BÖLÜM I
1. Komple İsimleriniz
2. Adresiniz
3. Mevcut Meslek ve pozisyon
4. Medeni Durum
5. Doğum Tarihi
6. Din
7. Telefon Numarası (Mobil ve Sabit Telefon)
8. Uyruk

BÖLÜM II
Lütfen aşağıdakilere doğru cevapları verin:

Daha önce bu melodi işlemlerini yaptınız mı? Daha önce uluslararası bir işlem yaptınız mı?
Özellikle, daha önce Birleşik Krallık'ta ikamet eden bir şahıs ya da şirketle iş yaptınız mı?

Sizden yukarıdaki gerekli verileri duyduğumda en kısa zamanda güvence altına aldığım güvencesini aldığımdan eminim, özellikle de fonlar size banka tarafından tahsis edildiğinde, bu şekilde parayı paylaşmamızı sağlar. 50/50) kararlaştırıldığı gibi, (Bay Harry) hesabındaki fonların serbest bırakılması için Bankam ile iletişime geçmeniz için size Kin'in Biri olarak başvuru metnini göndereceğim.

Başvurunuzu aldıklarında doğrulama işleminde banka yöneticileri ile kolay bir geçiş yapabilmeleri için, yukarıda belirtilen tüm şartların derhal bana gönderilmesini isteyin;

Saygılarımızla,
Mary Callahan Erdoes.


Yazışmalara Devam :D :D - GÜNCELLEME ( SON GELEN MAİL )

Bu işlemle ilgili hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Başvurunuz bana gönderildiğinde burada rolümü oynarım; yani, akrabanızın hesabına bir sonraki Kin olarak sizi onaylamak (Geç MR HARRY TAŞCI). Paranın size havale edildiğinde, fonların dağıtımının 50/50 oranında kararlaştırdığımız şekilde olması gerektiğini lütfen unutmayın.

Doğru hak talebinde bulunmak için derhal bankamla iletişime geçmeniz için başvuru metnini aşağıda bulabilirsiniz. Bu işlemi çok fazla etkileyebileceği ve işimi kaybetmeme neden olabileceği için e-postalarınızda veya başvurunuzda benimle ilgili konuşmayın ya da bahsetmeyin. Size bu tür gizli bilgileri vermem banka politikamıza aykırı; Umarım endişelerimi anlarsınız?

Bu anlaşmanın başarısına yardım etmek için kesin ve akıllıca şeyler yapmak zorundayız; Herhangi bir uzun vadeli sonuçtan kaçınılması. Arkadaşlarımın zaten burada olduğu gibi beni tanırsanız, çok dürüstüm; İyi ismimi ya da herhangi bir şey için ilişkilendirdiğim ismimi mahvetmedim. Bu anlaşmayı bir yıldan fazla bir süredir iyi planlamıştım, bu yüzden ne yaptığımı bildiğimden eminim ve bunun gerçekleşmesi için bana inancınız olmasını rica ediyorum.

Bankamın Transfer Departmanına aşağıda belirtilen e-posta adresinden ulaşın; Size hızlı bir şekilde fon tahsis etmeleri için başvurunuz hakkında bilgi veriniz. TD (Transfer Departmanı) ile aşağıda detayları bulabilirsiniz


Kontak Kişi: Bayan Marianne Lake (Baş Finans Yöneticisi ve Genel Müdür Yardımcısı, JPMorgan Chase & Co.)

Banka Adı: JP Morgan Chase Bankası. Londra, Birleşik Krallık.

Email:


Hem yurtiçinde hem de yurtdışında çok büyük para transferleri araştırılıyor, ancak bankam fonların detayını aldığını bildirdiği için bankanızdan endişelenmenize gerek yok. İşlem tamamlandığında fonlar yasal olarak size ait olacaktır; daha sonra bu sertifika (fon kanıtı) bize kolay ve güvenli bir transfer sağlamak için büyük bir amaca hizmet edecektir. Bu sertifika bir bankadan bankaya, fonların kaynağı, kanıtı ve menşei olarak doğrulanır.

Sizden talep ettiğinizde bankam size bu sertifikayı sağlayacaktır, ancak şimdi bu isteği yapmayın. Bu sertifikanın ne zaman isteneceğini ve nasıl kullanıldığını aydınlatmanızı söyleyeceğim.

Bana herhangi bir soru sormaktan çekinmeyin. Eğer ikimiz de her iki tarafa da hızlı davranırsak, fonlar size önümüzdeki haftadan önce veya daha önce ulaşmalıdır.

Unutmayın, zaman esastır çünkü escheat tarihi gün geçtikçe daha da yakınlaşıyor. Çabuk hareket et ve her zaman bana güncellemeleri hızlıca ver.

Saygılarımızla,
Mary Callahan Erdoes.
 

 

wmaraci
reklam

Freelanceyazarr Freelanceyazarr Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / K
  • Meslek Serbest Yazar
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 82
  • Beğeniler 4 / 36
  • Ticaret 2, (%50)
Sahtekarlığın son şekli
biletshop

kişi bu mesajı beğendi.

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 583
  • Beğeniler 45 / 190
  • Ticaret 11, (%100)

Freelanceyazarr adlı üyeden alıntı

Sahtekarlığın son şekli


Deme öyle yine de ingiliz sterlini bu :laugh::laugh:
 

 

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2319
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Başka **************lara bakmakta fayda var (!)
FurkanKok

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Mersin evden eve nakliyat

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 583
  • Beğeniler 45 / 190
  • Ticaret 11, (%100)

bekirbulut adlı üyeden alıntı

Başka **************lara bakmakta fayda var (!)


Tam olarak anlayamadım hocam söylediğinizi açabilirseniz biraz daha anlaşılır olur sanırım böyle altı boş kaldı gibi :)
 

 

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

AliTasc1 adlı üyeden alıntı

Tam olarak anlayamadım hocam söylediğinizi açabilirseniz biraz daha anlaşılır olur sanırım böyle altı boş kaldı gibi :)

Espiri bu hocam. Ben bir başka **************lara da bakıp geleyim diyor. Daha iyi dolandıran varsa ona dolandırilayım diyor :) sosyal medyada yaygın bir kaliptır bu
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

AliTasc1 AliTasc1 www.alitasci.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafik&Editör&WP
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 583
  • Beğeniler 45 / 190
  • Ticaret 11, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Espiri bu hocam. Ben bir başka **************lara da bakıp geleyim diyor. Daha iyi dolandıran varsa ona dolandırilayım diyor :) sosyal medyada yaygın bir kaliptır bu



İşten güçten sosyal medyaya kişisel vakit ayırmadığım çok mu belli oldu şimdi :laugh::laugh:
 

 

ofurkanak ofurkanak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bilecik
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 141 / 59
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam gizliliği ifşa etmişsiniz, parayı unutun bence :(


:)
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2319
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)

AliTasc1 adlı üyeden alıntı

İşten güçten sosyal medyaya kişisel vakit ayırmadığım çok mu belli oldu şimdi :laugh::laugh:


Oldu oldu. Ama biz olmamış gibi davranırız hocam 😁
 

 

Ogulcan Ogulcan (K)af(S)in(K)af Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2011
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2185
  • Beğeniler 165 / 388
  • Ticaret 13, (%100)
TL dolandırılacağına Sterlin dolandırıl bence daha kaliteli :D
xsafa

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al