Yeni açtığım blogumda canım ne isterse onları yazıyorum. Blogun da amacı budur bence. O yüzden pek ciddiye alarak okumayın :) Bana göre Vine'daki Top 5 fenomen listesi böyle. Siz de görüşlerinizi bildirmek isterseniz tabi mutlu olurum. Geyik sayfasına yakışır bir paylaşım olmuştur umarım.
1)Hakan Hepcan
Türkiye'deki Vine fenomenleri top 5 listesinde ilk sırada Hakan Hepcan'ı almamın en önemli sebeplerinden birisi, televizyon programlarında sıkça karşılaşmamdır. Ayrıca Vine'da fenomen olma yolunda ilk adımı da Hakan Hepcan atmıştır. Vine ile ün kazanan ilk insan da diyebiliriz. Kendisinden sonra gelenler de O'nu taklit etmişlerdir bir nevi.

2)Halil Söyletmez
Türkiye'deki Vine fenomenleri top 5 listesinde 2. sırayı bana göre Halil Söyletmez almalıdır. Bazı internet sitelerinde birinci sırada yer almaktadır. Ancak Hakan Hepcan, ilk fenomen olduğu için birinci sırayı fazlasıyla hak etmiştir diye düşünüyorum. İnsanlık olarak Halil Söyletmez, Hakan Hepcan'dan çok çok üstün. Bunu nereden biliyorsun derseniz eğer şöyle açıklayabilirim. Vine fenomenleri ile bazı söyleşiler yapılıyor üniversitelerde. Halil Söyletmez Çukurova Üniversitesi'ne gelmişti. Ben de bizzat o salonda bulunuyordum. Tanınmışlığı her insan kaldıramaz. Samimiyeti bozulur. Ancak Halil Söyletmez'de o yok. Herkesle olması gerektiği kadar samimi ve içten. Ancak Hakan Hepcan öyle değil. Paranın ve kızların peşinde koşan bir yalaka da diyebiliriz aslında.

3)Eylül Öztürk (Memeli Mestan)
Türkiye'deki Vine fenomenleri top 5 listesinde daha üst sıralarda görmek istediğim, her gönderdiği Vine'a en az yarım saat güldüğüm bir bayan olur kendisi. Oldukça geniş bir mizaha sahip olan Eylül Öztürk, Memeli Mestan kod adıyla (lakabıyla) Vine fenomenleri arasında kendisine de bir yer edinmiştir. Kılıktan kılığa oldukça başarılı bir şekilde girebilen, sesiyle de gönüllerde taht kuran (Bülent Ersoy alınmasın), kahkaha kaynağı bir bayan olur kendisi. Vine fenomenleri arasında yer almasa da belirli bir kariyeri de var sanırım Eylül Öztürk'ün. Tam olarak bilmiyorum ama varmış. İnstagram hesabıyla da samimi bir arkadaşlık kurulabiliyor. Özgüveni oldukça yüksek. Bazı insanların yapmaya utanabileceği şeyleri, hiç çekinmeden yapabilen bir bayan. Fazlasıyla takdir ediyorum.

4)Anıl İlter
Türkiye'deki Vine Fenomenleri top 5 listesinde 4. sırada Anıl İlter gelir bana göre. Anıl İlter'i daha üst sıralara almamamın tek nedeni, daha önceden de ünlü olmasıdır. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde bir rolü olan ve yıllardır oyunculuk yapan Anıl İlter, Vine fenomenleri arasında yer edinmekte pek zorlanmamıştır. Hangi ünlü Vine hesabı açsa, aynı şekilde ünlü olabilirdi. Çünkü zaten bir hayran kitleniz var. Bu kitleyi sadece yönlendirmeniz gerekmektedir. Pek bir mizaha da ihtiyaçları olmuyor bu nedenle. Komik Vine'ları yok değil. Tabi var. Ama güldürmek için mizaha ihtiyaç duymuyor. O yüzden 4. sıra bence gayet iyi Anıl İlter için.

5)Doğa Konakoğlu
Aslında bakarsanız Türkiye'deki Vine fenomenleri top 5 listesinde pek yer edinmemesi gereken bir kişi. İlk 5'te 5. sırada bulunması bile canımı sıkıyor ama yine de sesimi çıkartamıyorum. Çünkü Vine fenomenleri genel olarak mizah gücü yüksek olan kişilerden oluşur. Ancak kendisi tam olarak bu özellikleri sağlamıyor. Bazı Vine fenomenleri ile birlikte çektiği Vine'lar ile ün kazanmış ve kendisine bir yer edince çabası içerisindedir. Takip edin. Bazen güldürüyor.