forumbey adlı üyeden alıntı

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Çok rahat alabileceğinizi düşünüyorum ve burdan gönül rahatlığıyla söylüyebilirim ki, tek yönde ilerleyen siteler, daha çabuk alıyor. Bundan kastım, mesela konu inşaatsa, tarımsa ya da sadece spor vb... işe. Google zaten kabul ediyor. Çünkü bu sektörlerden kişilerden reklam alıyor bunları sunmak içinde belli kanallar lazım ve kanal olarakta tabiki sizi alıyor. Youtube oyun kanallarında fortnite reklamının daha fazla dönmesi gibi.
Acı bir örnekte verelim, genel forum sitemde alamadım, neden?
çünkü bir çok konuya hitap ediyorsun yanı google için yabancı değimiyle trash site, cop sitesin. Bir yöne hitap etmek çok önemli mesela, tavsiyem 5-6 kategoriden fazlasına yönelmeyiniz ve katagorileriniz arasındada bağ olsun.(Müzik, oyun, seyahat, eğitim vb.) gibi kutupları ayrı konular olmasın.

(Browland hocam bazı yerlerde genele hitap ettim alınmayın :) )


Yaklaşık 2 yıldır tavuk yetiştiriyorum, kuluçka makinam var, yumurtadan tekrar yumurtaya her aşaması ile ilgilendim. Başlarda 50 tavuğum varken şuan zaman ile alakalı sadece kendime yetecek kadar 5 tavuğum var. Bu arada 4 tane de hindim var. Geçen ay 2 ördeğimi kestim birini iş yerindeki bir abiye sattım diğerini yılbaşında biz yedik. Tadı mükemmel, ilk defa ördek eti yedim.

Dışardan bakan biri yumurtanın organik mi doğal mı olduğunu anlamaz. Çünkü çok bilgi kirliliği var. Yetiştiren kolay anlıyor çünkü tadını biliyor. 2 yıldır dışarıdan yumurta almamıştım, 5 tavuk kışın soğuktan yumurtayı kesince pazardan doğal diye satılanlardan aldım. Tadı çok kötü. Doğal olmadıklarını biliyorduk çünkü her kırmızı yumurta doğal değildir. Daha doğrusu koyu kırmızı yumurta bir türün yumurtasıdır. Lohman Brown cinsi tavuk. Bunlar hibrit yumurtacı tavuktur. Yumurta üreten tavuğuna yumurta yemi vermezse istediği randımanı alamayacağı için bir nebze yumurta yemine muhtaç. Ňereden mi biliyorum, tavuklarıma arpa ezmesi aldığım yemcide hem gördüm hem yemci ile konuştuk. Hatta yumurta yemi yanında ucuz olduğu için hayvan besi yemi alınır. Katkılı yem. Çuvalı 70 TL besleyicidir. Benim aldığım arpa ezmesi de 70 TL ama tek ürün işte. Ben 5 tavuktan 2 yumurta alırsam o 3 -4 yumurta alır.

Benim tavuklarım kırmadır, yani çeşitli türlerin karışması, doğal köy tavuğuna daha yakındır. Yumurtası da kırmızı değil açık kırmızı, ve beyazın biraz koyusu olur. Tadı da çok güzeldir. İşte bu nedenle biliyorum.

2 sene önce buraya taşınınca bahçemize bir yavru köpek kaçtı, kediden korkmuştu. Sahiplendim, adını Karabaş koydum, çok tatlı siyah bir köpek, sağ ayağında ve göğsünda beyazlık var. Golden kırması, çok akıllı. 2 yaşında şimdi. Tavuklarıma bakıyor bahçede.

--------

3 dakikada bir makale yazdım, sizden olsun, içerisinde reklam alabilecek kelimeler olunca Google onaylar. İlk adsense mi de böyle almıştım.