İLETİŞİM 0543 742 33 30

İyi bir içerik oluşturup ve abone olmayı teşvik edici mesajlar verirseniz rahat bir şekilde abone sayınızı arttırabilirsiniz

Örnek; yeni abonelere bir çekiliş yapabilirsiniz

Reklamla ilgili tüm optimizasyonu bize bırakmalısınız sadece video urlnizi vermeniz yeterli.

Reklamlar video önü reklam ve adsense sitelerinde görüntülü reklam ağı şeklinde yapılmaktadır. Sadece reklam gösterimine bile maliyet oluşacağından hangi kanallarda göstereceğine dair herşeyi biz ayarlamalıyız zaten içeriğinize en uygun yerlerde gösterim sağlayacağız ki zarar etmeyelim

25.000 İzlenme 300 TL

Paket bitimizde tekrar alabilirsiniz sınırsızdır.


HİZMET SÖZLEŞMESİ
4-GOOGLE ADWORDS İZLENME GARANTİLİ YOUTUBE VİDEO REKLAM PAKETLERİ
4.1-) Youtube video izlenmeleri kesinlikle Google Adwords vasıtası ile sağlanmaktadır, aksi bir durumun tespiti halinde tüm yasal yükümlülükleri kabul Ediyoruz.
4.2-) Reklamlarınız videonuzun etkileşimine göre tahmini olarak 1 hafta ile 3 hafta arasında tamamlanır, süreler tahmini ve ortalama olup etkileşime göre uzayıp kısalabilir.
4.3-) Sipariş verilip ödeme yapıldıktan sonra ücret iadesi yapılmaz, Youtube videonuz Adwords üzerinde BİZDEN KAYNAKLANMAYAN bir sebepten yayınlanmasa, (reddedilme uygunsuz bulunma kara liste vb.) gibi nedenlerden ÜCRET İADESİ Yapılmaz fakat bakiyeniz saklı kalır, eğer başka reklam verebilecek videonuz yok ise. Buradaki Konumda dilediğiniz zaman ödediğiniz paraya denk Google Adwords hizmetleri ile değiştirebilirsiniz.
4.4-) Elimizde çok fazla reklam olduğundan personellerimiz talep doğrultusunda rapor iletmektedir ancak dilediğiniz sıklıkta rapor talep edebilirsiniz
4.5-) Karşılıklı saygıyı çok önemli bulmaktayız bu durumda herhangi bir saygısızlık aramızda yaşanırsa yada bu tarz bir durum olursa diye bu maddeyi ekliyoruz tartışmanın büyümemesi içinde bu kalıpta yazıyoruz ''Hiç bir neden göstermeksizin reklamınızın yayınını durdurup kalan ücretinizi iade etme hakkını saklı tutuyoruz.
4.6-) Türkiye ve Türk parasına göre hesap edilmiş olup, yurtdışı izlenme talepleriniz için diğer hizmetlerimizi inceleyebilirsiniz.
4.7-) Olabildiğince hızlı reklamlarınızı onaylatıp yayınlatmaya başlarız ve bütçenizi kullanırsınız.
Lakin Google Adwords kaynaklı gecikmelerden sorumlu değiliz bu gecikmeler ve uzun incelemeler nadir olarak yaşanabilmektedir 20 gün içinde başlamayan reklamlarınızın ücreti iade edilir.
4.8-) Youtube reklam paketlerimizde size sunulan hizmet bireylerin videonuzu izlemeye başlaması ile son bulur, içerik kalitenizle alakalı yarıda kesme gibi durumlardan tarafımız sorumlu değildir reklam ile video izlemeye başlayan bireyler 10 saniye bile videonuzu izlese bu izlenme sayınıza yine de etki etmektedir.
4-9-) Bizimle Çalışan herkes bu sözleşmeyi kabul etmiş sayılmaktadır.
Saygılarımızla.


Hizmet sözleşmesinin tamamı için tıklayınız...
adsreklam.net Google Adwords Premier Partner Olan ArrowMedia İnternet Reklam Hizmetleri Danışmanlık A.Ş. Kuruluşudur

İLETİŞİM; Whatsapp-GSM 0543 742 33 30