-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ü**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben de okulda İngilizce öğrenip yabancı dile girmessem.. Adamların bana tek iyiliği okulda İngilizce derslerine daha da önem vermemi sağlamaları olacak :laugh:
1 kişi bu mesajı beğendi.
yalnız kalırım sanma, mutsuz olurum sanma
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Sağlık
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu olayı epeydir görüyordum konusu açıldığı iyi olmuş. Ben uzun zaman önce fark ettiğimde chrome'u usulca kaldırdım ve arama motorunu bing'e çevirdim mobilde de bing var pclerde de.. Google vazgeçilmez değil arkadaşlar sadece siz alışkanlık yapmışsınız.
Haber siteleri evet her haltı kopyalıyorlar birbirlerinden bile çalıyorlar onların ki hiç bir kelime ile ifade edilemez girip okumayın bile diyeceğim de dünyada üçüncü sıradayız haber okuyan toplum olarak.. He abartı ve algı doludur Türk medya siteleri ve zaten hepsi aynı haberi yapıyor.. google dur demez işleyen bir sistem var parasından olur.
Rekabet olur ancak Türk habercileri rekabetı farklı algılıyor. yabancı basın giriyor ancak zararlı cıkıyor cunku bızdekı haber anlayısı farklı. En son İndependet katıldı TR'ye ama ne zaman el etek çeker ülkemizden bilemiyorum. Ama WSJ gibi o da pes eder tahminim.
Biz yapsak şu görseldekileri site tamamen kaldırılıp tozu dahi bulunamaz Google'da.. He ayrıca bir tahminim daha var kısa bir zaman sonra Google da kalmayabilir bu 2025 mi olur yarın mı olur bilemem ama bir tarih olacak.
1000 dolar değerindeki Envato hesabı satılıktır..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Seyirci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google algoritması vs vs derler bir de...
Haber siteleri yemek tarifi de yayınlasın, film de eleştirsin, nakliye firması da önersin. Elimizi ayağımızı çekelim bizler de.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Trader - Tüccar
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hotmail giriş için yenişafak'ı kullanıyorum hem haber okuyor hem maillerime bakıyorum adamlar bu işin piri 🤣
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Teşekkürler Yeni Şafak 15 senedir nasıl gireceğimi arıyordum Allah razı olsun teşekkür amaçlı spam bildirimi yapacağım
3 kişi bu mesajı beğendi.