Hepinize merhaba ben Kaan,
AAA Logo kullanarak, kısa zamanda profesyonel logo yapmak mümkün ! Bu programı bilgisayarımda photoshop olmadığı zamanlarda kullanıyordum. Artık photoshop cs6 indirdim, onu kullanıyorum fakat sizinde işinizi göreceğini düşündüğüm bir program ve, sistemi çok basit.
AAA Logo sayesinde web sitenize profesyonel logolar yapabileceksiniz. Kurulumu ve kullanımı oldukça basit, aaa logo ile photoshope kullanamayanlar yada bilgisayarına yüksek donanımlı, fotoğraf düzenleme programı yükleyemeyenlere bu programı kesinlikle tavsiye ediyorum.
Şimdi, aaa logo nasıl kullanır, aaa logo kurulumu, nasıl logo yapılır ve logo nasıl kayıt edilir ? Hepsini detaylı olarak anlatacağım.

[SIZE=5]AAA Logo Nedir ?[/SIZE]

AAA Logo, kısa sürede ve kolay yoldan profesyonel logo yapmak isteyenler için, tam aradıkları program diyebilirim. Uygulamada, hazır yapılmış örnek logolar da mevcuttur, bu logoları kendinize göre iki tık ile düzenleyebilirsiniz yada, kendiniz yeniden zevkinize göre, logo dizayn edebilirsiniz. AAA Logo indirme adresini birazdan aşağıya bırakacağım, çok kullanışlı bir program, kesinlikle tavsiye ederim.

[SIZE=5]AAA Logo Kurulumu ?[/SIZE]

İndirecek olduğunuz .zip dosyasında .exe uygulamasına tıklayın.Karşınıza çıkan ekranda sırasıyla şu işlemleri gerçekleştirin, Next » ' I accept the aggrement ' işaretleyin ve Next » Next» Next » Install » Finish



Karşınıza sizden şifre ( key ) girmeniz için aşağıda resimde gördüğünüz ekran gelecek.



First Name : Blogzamane
Last Name : Blogzamane
Company : Blogzamane
Product Registration Key : mF6H-Bn74-Gm3N-eT2E
Ardından ' I have vs..... ' kutusunu işaretliyoruz ve » Continue

[SIZE=5]AAA LOGO ile Logo Nasıl Yapılır ?[/SIZE]

AAA Logo ile logo yapımı da çok kolay bir işlemdir. Kurmuş olduğunuz programı açtığınızda karşınıza aşağıda resimde gördüğünüz gibi ekran gelecektir.



Yukarıda resimde gördüğünüz gibi, sol altda bir sürü ikon çeşidi, yine sayfanın altında renk katoloğu bulunuyor, üst kısımda yazı vs. eklemek istiyorsanız butonlar mevcut.
Burada size söylemem gereken şey, herhangi bir ikonu eklediniz diyelim. O ikonun boyutunu nasıl ayarlayacaksınız yada yazı eklediniz, yazının boyutunu nasıl ayarlayacaksınız.
Sol üstteki ikon gördüğünüz gibi düzenlediğim logoda mevcut. Bunun boyutu ile oynamak için sol üstteki ikonun olduğu boşluğa mouse imlecini getirip, mouse sol tuşuna basılı tutuyorum ve sağa sola imleci hareket ettiriyoruz. AAA logoya eklediğiniz ikonun boyutunu bu şekilde ayarlayabilirsiniz.

[SIZE=5]AAA Logo, Yaptığın Logoyu Kaydetmek[/SIZE]

Bundan neden bahsediyorum ? Logo kayıt işlemi bazı sürümlerde mevcut değil fakat sizin yüklemiş olduğunuz sürümde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Bunun için logo ile işiniz bittikten sonra sol üstten, File » Save Logo Image » PNG, JPG, GİFformatlarında bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.
Blogzamane - AAA Logo ile Yapılmış Bir Logo Örneği:



[SIZE=5]AAA Logo indir[/SIZE]

Dosya Boyutu : 17.7 MB
Seçenek 1 | İndir



Bu Yazıyı Website Adresimden Okuyarak Bana Destek Olabilirsiniz » https://blogzamane.blogspot.com/2019/01/aaa-logo-indir-serial-key.html