Merhaba arkadaşlar, daha önce böyle bir konu açmıştım Bulunduğum şirket bana bağlı olacak part-time grafik tasarımcı arıyor. Öğrenci olup kendine harçlık çıkartacak, boş günlerinde benim ile çalışabilecek olanlar benim ile iletişime geçebilir.Ve yine
şirket ilana çıkmadan buraya yazayim dedim.Günlerinizi de çok abartı olmadan kendiniz belirleyebilirsiniz. Burada benim ile bana bağlı olarak çalışacağınızdan, birlikte eğlenerek,sohbet ederek ama gerçektende işimizi yaparak çalışacağız
Ayrıntılar:
Üsküdar Altunizade metrobüs istasyonundan 10 dakika yürüme mesafesi
Hukuk eğitimi üzerine kendi piyasasının lideri olan kurum.
Photoshop ve illistrator iyi bilen ve sosyal medya görselleri hazırlayabilen.(arkadaşlar başlangıç seviyesi değil. Eğleneceğiz derken işimizi hobi haline getirip eğleneceğiz yanlış anlaşılmasın. )
Süreç nasıl işleyecek derseniz özetle şöyle:
Öncellikle daha önce yapmış olduğunuz işleri ve müsait olduğunuz günleri bana gönderebilirsiniz.Eğer olumlu ise yüz yüze görüşeceğiz.Ben size iş ortamımızı ve durumu anlatacağım.Eğer çift taraflı anlaşırsak, benden olur refaransı ile patron ile görüşüp işe başlayabilirsiniz.
Ücret: Arkadaşlar bunu şirket ile konuşabilirsiniz. Net bir şey diyemiyorum.Ama part-time elemanların hiç ücreti ile ilgili çıksalar dahi bir şey dediklerini duymadım.