App Samurai, ACT Venture Partners’in liderliğinde gerçekleşen, 500 İstanbul ve melek yatırımcılar Erdem Yurdanur ile Tarkan Onar’ın katıldığı yatırım turunda 1 Milyon dolarlık yatırım aldı.

Haziran 2016’da, mobil pazarlama alanında tecrübeli 5 ortak Emre Fadıllıoğlu, Şeyhmus Ölker, Mehmet Bilgin, Kadir Soner Şensoy, Selin Ezer tarafından kurularak mobil uygulama geliştiricilerle ve uygulama sahibi şirketlerle buluşan App Samurai, Techstars Berlin 2017 başarısının üzerinden çok geçmeden, 1 milyon dolarlık yeni yatırımıyla hızlı büyüme ivmesini korumaya devam ediyor.

Platform, app indirme reklamlarını yapay zeka ile birleştirerek performans pazarlamacılarının optimizasyon ve fraud ile ilgili tüm endişelerini ortadan kaldırarak kaliteli kullanıcı edinmelerini sağlıyor.

Bugüne kadar 50 binden fazla publisher üzerinden 1.2 milyar mobil kullanıcıya ulaşan App Samurai, 50’den fazla ülkede 10 binin üzerinde uygulamaya hizmet veriyor. Sahip olduğu publisher ve kullanıcı verisini AI ve machine learning algoritmalarıyla destekleyen App Samurai, yurtdışında da izlenen mobil AdTech şirketlerinden birisi haline geldi.



Ocak 2017’den beri aylık cirosunu %700 büyüten şirketin global gelirinin %75’i yurt dışındaki müşterilerden geliyor.

25 kişilik ve her geçen gün büyüyen ekibiyle App Samurai’ın hali hazırda San Francisco, İstanbul ve Ankara ofisleri bulunuyor. 2017’nin 4. çeyreğinde Berlin ofisinin de açılması planlanıyor.