Exchange Mail, Microsoft alt yapısı ile işletmeler için hazırlanmış profesyonel mail hizmetidir. Exchange mail hizmeti, özellikle işletmeler tarafından kullanılan e-posta hizmetini daha güvenli, esnek ve kesintisiz olarak yönetilmesini sağlamaktadır.

Exchange mail hizmeti, sağlamış olduğu avantajlar ve kullanım kolaylığı ile işlerinizi en verimli şekilde yönetmenizi ve planlamanızı sağlamaktadır. %100 mobil uyumlu olarak çalışan Exchange mail hizmeti ile işletmenizin dışında olduğunuz zamanlarda bile işletmenizin yönetimini sağlayabilirsiniz. Ticari olarak kullanılan mail hizmetlerindeki en büyük risk ise spam ve kötü amaçlı yazılımlara sahip gönderimleridir. Exchange mail hizmetinde bulunan Anti-Spam ve Anti-Virüs özellikleri ile spam mailleri engelleyerek mail kutunuzdaki gereksiz kalabalığı önleyebilir, kötü amaçlı yazılımların neden olacağı maddi kayıpların önüne geçebilirsiniz.



Exchange Mail Özellikleri ve Avantajları



Kota Problemi Yaşamayın: Mail hizmetlerinde yaşanan en büyük sıkıntılardan bir tanesi kota problemidir. Düşük disk alanına sahip e-posta hesapları, biriken maillerden dolayı kullanılamaz duruma gelebilir. Böyle bir durumda, eski dönük maillerinizi silerek, hesabınıza tanımlanan disk alanında yer açmanız gerekir.

Yüksek disk alanına sahip Exchange Mail hizmeti ile kota problemi yaşamadan on binlerce maili arşivleyebilirsiniz.

Sınırsız E-posta Oluşturun: Exchange Mail ile işletmenizde yer alan her departman ya da personel için dilediğiniz kadar e-posta hesabı oluşturabilirsiniz. Oluşturacağınız her e-posta hesabı için kota tanımlamaları yapabilir, en çok kullanılacak e-posta hesabına daha yüksek, çok fazla kullanımı olmayan e-posta hesaplarına ise daha düşük kota tanımlamaları yapabilirsiniz. Bu özellik ile mail hizmetiniz için en düşük maliyete maksimum fayda sağlayabilirsiniz.

İntenetteki Tehlikelerden Korunun: İnternet **************lığı gün geçtikte artmakta ve özellikle şirketler için ciddi riskler oluşturmaktadır. 2017 yılında yaşanan ve dünya genelinde milyonlarca kullanıcıyı tehdit eden WannaCry saldırı, 200.000’den fazla bilgisayarı etkilemiş ve milyonlarca dolar zarara neden olmuştur. Kaspersky Lab firması tarafından hazırlanan rapora göre, kötü amaçlı mail gönderimlerinin %17 arttığı düşünülürse, mail güvenliği firmalar için gün geçtikçe çok daha önemli bir hal almaktadır.

Exchange Mail'in sağlamış olduğu anti-spam ve anti-virüs desteği ile istenmeyen e-postalardan kurtulabilir, işletmenizin uğrayacağı ticari ve maddi zararları en aza indirebilirsiniz.

Maillerinizi Tüm Cihazlardan Yönetin: Exchange Mail, MAPI ve ActiveSync prokotolü üzerinden hizmet vermektedir. Bu protokol, mail hesabınızı birden fazla cihaz üzerinde kurma ve senkron olarak yönetme fırsatı sunmaktadır. Bilgisayarınız üzerinde oluşturacağınız mail grupları, iş notları, toplantı istekleri ve daha birçok özellik aynı zamanda mobil cihazınıza, tabletiniz ya da laptop’ınızda kurulu hesaplara da yansıyacaktır. Senkronizasyon özelliği, sadece işletme içi değil işletmenizin dışında olduğunuz zamanlarda da işlerinizi yönetmenizi sağlamaktadır.

Takvim, Görevler ve Kişileri Paylaşın: İşletme maillerinde olması gereken en önemli özelliklerden bir tanesidir. Ortak çalışma grupları ile kendi hesabınızda oluşturacağınız takvim, kişiler ve görevleri iş organizasyonu içerisindeki tüm e-posta hesapları ile paylaşabilirsiniz.



Daha Kurumsal ve Profesyonel Görünün: İşletmeniz için göndereceğiniz tüm e-postalara kurumsal imzanızı ekleyerek, daha profesyonel bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Maillerinizi Günlük Yedekleyin: İşletmeniz için göndereceğiniz ve alacağınız her mailin maddi bir değeri vardır. Mail hesabınızda yaşanacak bir aksaklık önemli maillerinizin silinmesine ve ciddi maddi kayıplar yaşamanıza neden olabilir. Exchange mail hizmeti ile tüm mailleriniz günlük yedeklenir ve olası bir sorunda 30 gün öncesine kadar yedek alabilirsiniz.

Sunucu Tanımlı E-Posta Kuralları Oluşturun: E-postanıza gelen binlerce mail ilerleyen zamanlarda hesabınızın yönetimini zorlaştırabilir. Hangi mail, kimden, ne zaman gelmişti diye ararken, önemli bir zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Exchange Mail ile e-posta hesabınızda bulunan “Gelen Klasörü”ne kişiler ya da departmanlar için alt klasörler tanımlayabilir, oluşturacağınız e-posta kuralları ile istediğiniz mailin istediğiniz klasöre düşmesini sağlayabilirsiniz.

Exchange Mail Fiyatları



Exchange Mail, benzersiz özellikleri ile işletmeniz için en uygun fiyata profesyonel mail yönetimi avantajı sunmaktadır. Turhost.com üzerinden, benzersiz özelliklere sahip Exchange Mail hizmetine şimdi %60 indirim fırsatı ile sahip olabilirsiniz.