https://hostbudur.net/kategori/hosting/profesyonel-ssd-hosting

Merhava vmaraci üyeleri,

Sektörde yeni, tecrübede yıllardır içerisinde olduğumuz bu sektörde sizlere HostBudur İnternet & Bilişim hizmetleri olarak sizlere hizmet sunmaktan gurur duyarız
Tüm webhosting camiyasındaki meslektaşlarımıza iyi çalışmalar, hayırlı kazançlar diliyoruz.





Ücretsiz Kurulum

Hosting hesabınız anında kurulur ve hemen kullanıma hazır olur.


100% SSD Disk

SSD Diskler, klasik disklere göre 10 Kata kadar daha fazla okuma/yazma hızı ve IOPS değerine sahiptirler. Bu sayede siteleriniz hızlı açılır.

Sınırsız Özellikler

Disk, Trafik, Mail Kutusu, Veritabanı, Subdomain, FTP Kullanıcısı gibi kaynaklar limitsizdir. Limit ve kota aşımı endişesi yaşamadan siteniz yayınlanır.


Ücretsiz SSL

Ücretsiz SSL ile sitenizi arama motorlarında üst sıralara çıkarın. Google gibi arama motorları SSL kullanımını sıralama ölçütü olarak kullanır.


Tek Tıkla Kurulum

WordPress, Opencart, Laravel gibi 300 kadar scripti otomatik kurabilir veya otomatik olarak güncellenir. Bu işlemler için FTP kullanmanıza bile gerek bulunmaz.


DDOS Koruması

Tüm hosting paketlerimizde DDOS koruması bulunmaktadır destek talebi açtığınızda mühendislerimiz siteniz için gerekli ayarlamaları sağliyacaktır.


Güvenli Mail Altyapısı

Tüm Mail sunucularımız Antispam Gateway arkasında çalışmaktadır. Bu sayede iletileriniz spam klasörüne düşmez ve direkt olarak inbox kutusuna iletilir.


100% Memnuniyet

Tüm hosting paketlerimizden 100% memnun kalmanızı garanti ediyoruz. Memnun kalmazsanız ürün 7 gün içinde koşulsuz iade edilir.


Canlı Destek

7/24 Destek ekibimiz sizin sorunlarınızı çözmek için burada.



Bilgili teknik ekibimiz ile kaliteli hizmetin farkına varın !

İletişim
https://hostbudur.net/
support@hostbudur.net