Müşterilerimiz için Güçlü ve Özelleştirilmiş Hosting Çözümleri
Türkiye hosting hizmetlerimizle, müşterilerinize favori hosting paketlerini daha yakından sunabilirsiniz! Türkiyede hızla gelişme kaydeden Internet sektöründe Türkiye hostinglerimiz ile öncüyüz. Türkiye Sunucularımız ile pazarın rakabet avantajından yararlanın:



Güçlü ve Özellikli Paketler

Planlarımız cPlan ve Plesk içerir ve Softaculous Script Kütüphanesini destekler. Ayrıca tüm paketler PHP 5.4 & MySQL 5i destekler ve FTP aracılığıyla kolay erişim imkanı sunar.

Ölçeklendirilebilir Altyapı

Hostinglerimiz ölçeklendirilebilir Xeon Dual Hex-Core powered Sunucu ve 48 GB RAM sunar - Amerkada bulunan sunucularımız ile aynı donanıma sahip olan Türkiye sunucularımız en son teknolojiye sahip olan Telecity Istanbul Datacentera bulunmaktadır. Dell sunucularımız Juniper enabled networking ile bağlantılıdır ve siz müşterilerimize yüksek güvenliği 99.99% uptime garantisi kapsamında güçlü batarya, HVAC ve yangın algılama sistemleri ile birlikte sunar.

Düşük Gecikme

İstanbulda bulunan sunucular aracılığıyla, Türkiye hosting planlarımız müşterilerinize her zaman istediğiniz hızlı yüklenen sayfalar ve yüksek kalite website performansı sunar.

Daha iyi Arama Optimizasyonu

Genellikle arama optimizasyonları bulundukları sunucuların lokasyonuna bağlıdır ve local olarak host edilen websitelerine arama sonuçlarında öncelik tanır. Müşterilerilerinize bu rekabet avantajını Türkiye sunucularımız aracılığıyla sunabilirsiniz.