Öncelikle bu yeniliği duyurmaktan mutluluk duyduğumuzu söylemek isteriz.

Let's Encrypt ücretsiz SSL sertifikası sunucularımızda aktif durumdadır. Mevcut bütün Web Hosting ve Reseller paketlerinde, bütün siteleriniz için ücretsiz SSL sertifikası kuruyoruz. Üstelik dedicated IP zorunluluğu olmadan!

İster aylık alın ister yıllık, bütün paketlerde SSL sertifikası dahildir. Hizmet aldıktan sonra bir destek bildirimi oluşturarak SSL kurulumu talep etmeniz yeterlidir. Talep edilmediği sürece sitelerinize SSL yüklenmeyecektir. Kurulan SSL sertifikası 3 aylıktır ancak süresi dolmadan otomatik olarak yenilenmektedir. Hizmet aktif olduğu sürece SSL de aktif kalacaktır.

NOT : Let's Encrypt ücretsiz SSL sertifikasının banka ödemelerinde kabul edilmediğini, comodo ya da rapid gibi SSL ler ile kesinlikle kıyas edilmeyeceğini hatırlatmak isteriz. Let's Encrypt SSL, sadece sitelerinizin tarayıcılarda GÜVENLİ olarak çıkmasını sağlamaktadır. Diğer detaylar için https://letsencrypt.org/ inceleyebilirsiniz.


ÜCRETSİZ SSL SAĞLADIĞIMIZ PAKETLER

Türkiye Lokasyon olarak:
Web hosting - Reseller Hosting - Kurumsal Hosting - SEO Hosting - SEO Reseller - VDS Sunucu - SEO VDS Sunucu - Dedicated Sunucu

Fransa Lokasyon olarak:
Fransa Hosting - Fransa Reseller Hosting - Fransa SEO Reseller - Fransa SEO VDS Sunucu