Devamı

Seo Hosting Nedir?

Birden fazla web siteye sahip biriyseniz veya seo çalışması yapan biriyseniz seo hostingler webmasterların en çok tercih ettiği hostingler arasında yerini almaktadır. Seo hosting seçimi yaparken firmaların stabil olarak siteleri ayakta tuttuğu ve ekonomik olarak sizi fazla zorlamayacak firmaları tercih etmeniz avantajınıza olacaktır.

Hosting, internet sitelerinize ait olan verileri depolama ve yayınlama işlemine denir. Kullanmış olduğunuz hostingler eğer diğer müşterilerle ortak ip’e sahipse normal hosting, C class yani özel bir ip ise buna Seo hosting denmektedir.


Eğer sitenizin ip’si C class ise ve hostinglerde birden fazla siteniz bulunuyorsa verdiğiniz linkler bir işe yaramaz. Bu durum sandbox’a yansır ve sitenizin büyük oranda popülerliği yani hiti düşer. Seo hosting kullanıcısı olursanız bağlantınızı seo’ya olan etkisini arttırabilirsiniz. Yani sitenizin linklerini farklı c class ip deki sitelerle paylaşabilir, backlink çalışmasını yapabilirsiniz. C class ip sayesinde sitenizin popülerliğini arttırabilir, alanınızdaki diğer şirketleri geride bırakabilirsiniz. Özellikle büyük şirketler, işlerini daha da büyütmek ve müşteri sayısını arttırmak için seo hosting’i kullanmaktadır. Seo hosting sayesinde başka sitelerden alınan ücretli backlink ücretini minimum seviyeye indirebilirsiniz.

Devamı

Devamı">Devamını Blogumuzdan okuyabilirsiniz