Merhaba uzun süredir wmaracı topluluğunda kendi firmam için birçok hizmet satın aldım. Ancak eksikliğini gördüğüm için kendi elimle yaptığım ve gerçekten satın aldığım her şeyden daha etkili olduğunu gördüğüm bir hizmeti wmaraci ailesine sunmak istedim.

1-Hiçbir bota bırakılmadan gerçek anlamda el ile sizin profilinizin ilgili olduğu alandaki potansiyel takipçilerinizi instagram limitlerine uygun ve maksimum şekilde insanları takip etmek.

2-Takip edilen her kişinin göze batan fotoğraflarını beğenip bir fotoğrafına gerçekten o fotoğrafla ilgili, elle yazıldığı belli olan bir yorum yazmak.

3-Varsa hikayeleri hakkında, yoksa kendileri hakkında gerçekten kendilerine özel olduğu ve elle yazıldığı belli olan bir dm atmak.

4-Hesabınıza 24 saat boyunca her saat başı girilecek ve bu işlemler günlük limit aşılmadan en özenli biçimde tekrarlanacaktır.



Bu iş için botlar varken buna neden ihtiyacımız olsun ? Çünkü instagram botları da bolca hata yapabiliyor bir sürü fake veya alakasız hesap takip edebiliyor. Instagramda asıl olay takip etmekten veya fotoğraflarını beğenmekten değil kişisel olarak o insanla etkileşime geçmekten geçiyor. O insanı kazanmak adına o insanla ve gönderileriyle ilgilendiğinizi belli etmek çok önemli bir rol oynuyor. Bu işlem Instagram botlarıyla takip ettiğiniz insanların sizi fark etme olasılığını kendi gözlemlerime dayanarak söyleyeyim 4-5'e katlıyor.(bunu da kesinlikle pazarlamak adına değil bütün dürüstlüğümle söylüyorum.)

Satın aldığınız takipçilerin, botları saymıyorum bile, ama organik takipçilerin dahi çekiliş yoluyla geldikleri için çok düşük bir kısmı sayfanızda kalıp sizin içeriğinizle veya ürününüzle ilgilenirken bu yolla sizinkine benzer sayfaları takip eden insanları sizden haberdar kılacağım için yüksek oranda insan kalıp sizi takip etmeye ve içeriğinizle ilgilenmeye devam etmek isteyecek. O yüzden takipçi, beğeni, yorum gibi hizmetlerden çok daha etkili amaca yönelik bir hizmet almış olacaksınız. Günlük olarak deneyip bir günlük ilerlemenizi gözlerinizle görebilirsiniz.

Bu işi yaparken göstereceğim özenin miktarını size şu şekilde açıklayayım bu hizmeti aldıktan sonra takip ettiğim tek bir kullanıcının dahi fake olduğu belli olan bir hesap olduğunu düşünürseniz bana mesaj atabilir ve neden böyle bir hesabı takip ettiğimi sorabilirsiniz.



Deneme süresi: Çok sınırlı sayıda hesabı aynı anda alacağım ve hepsine vaktimi ve eforumu ayıracağım için deneme süresi koymayı düşünmüyorum hizmeti bir günlüğüne satın alarak deneyebilir sonucu etkileyici bulmazsanız devam etmeyebilirsiniz.

Forumda yeni değilim ancak ilk mesajım, bu sebeple bana ödeme yaparken güvenmekte zorluk çekebilirsiniz. Arayıp kişisel olarak tanışabiliriz numara kişisel numaram müşterilerimle dost olmaktan mutluluk duyarım. Ayrıca Çukurova Üniversitesi öğrenci kimliğimi de güvenmek isteyen arkadaşların içinin rahat etmesi açısından paylaşmak istedim.





Bilgi/İletişim:
Email: ugunduz978@gmail.com
Telefon No: 531 086 5628


Hizmet fiyatları:
Günlük deneme:20 TL
Haftalık:80 TL
Aylık:250 TL


Bu hizmetin amacı sizi direkt olarak instagramın sahip olduğu bütün araçları(takip-beğeni-yorum-direkt mesaj) instagramın izin verdiği maksimum ölçüde kullanarak sizi hedef kitlenizle olabilecek maksimum etkileşime ulaştırmaktır.


Hizmeti satın aldıktan sonra potansiyel takipçilerinize ulaşmak için 24 saat boyunca en aktif ve işe yarar şekilde çalışma yapmaya başlamış olursunuz.