konu multidir
Dostlar geçen hafta Amazon kdp ile e-book satarak para kazanma üzerine bir eğitim setini 10 arkadaşla paylaştım,alan arkadaşlardan şimdiden güzel kazançlar elde etmeye başlayanlar oldu. Şimdi yine aynı platformdan farklı bir metodla para kazanma üzerine bir eğitim hazırladım. Eğitim seti video ve dökümanlarla zenginleştirildi. Eğitim Amazon Kindle store üzerinden e-book satarak para kazanma üzerinedir.

Vereceğim yöntemle 15-20 dakikada bir e-booku hazırlayıp satışa sunabileceksiniz. Ben Mart-Nisan arasında kısa bir sürede 12-13 kitap atarak 17$ civarı kazanç elde ettim,günlük 1 saat düzenli vakit ayırıp çok sayıda kitap atan arkadaşlar bu rakamanın çok çok üzerinde kazanç sağlayabilirler.

SSS

-Kitapları kendimiz mi yazıyoruz?

Hayır,verdiğim yöntemle bir kitabı 15-20 dakikada hazırlayıp satışa sunabileceksiniz.

-Telif hakkı durumu var mıdır?

Kitaplar özgün olacağı için böyle bir durum yoktur.

-Amazon hesabı nasıl açacağız,ücret gerekli mi?

Hesap açımı vs detaylıca anlatılmış,Türkçe kaynaklar verilmiştir. Herhangi bir ücrete vs gerek duymadan hesabınızı kolayca açıp kitap atarak kazanmaya başlayabilirsiniz.

Setin fiyatı 50 TL'dir. Herhangi bir kesin kazanç garantisi veremem,Amazon'un sahibi ben değilim sonuçta,ancak çok kazanmanız için püf noktalar,kategori önerileri detaylıca anlatılmıştır. Arıca alacak kişilere her zaman buradan yada Whatsapp üzerinden gerekli yardımı yapacağım.

SETİN İÇERİĞİ:

-Kindle hesap açımı,ayarları

-Kitap oluşturma ve yayımlama süreci

-Kitaplarınız için tam 1700 farklı kategori önerileri

-Satışlarınızı artırmak için püf noktalar-ipuçları


KAZANÇ KANITLARI

https://hizliresim.com/hChhRs