Merhaba arkadaşlar bu makalede sizlere steam hesabı olanlar için hem eğlenceli hem de tamamen yatırımsız para kazanma yöntemi anlatacağım. Öncelikle özet geçeyim. Bir siteye steam hesabımızla giriş yapıyoruz ve site size referans üyelikle üye olursanız başlangıçta 50 coins yani 0.50$ veriyor. Sonrasında siz rulet var double game bölümünde ona 10 coinser basarak paranızı artırmaya çalışıyorsunuz.

Paranız bittiğinde her 24 saatte bir site size 10 coins ücretsiz veriyor arkadaşlar. Şansınız yaver giderse güzel para kazanabiliyorsunuz. Coinsler birikince marketten 50 coinsten başlayan CS-GO skinleri alıyorsunuz. Sonra skinleri isterseniz siz kullanabilirsiniz veya da başka bir site var skinleri satabileceğiniz. Oradan skinleri parayla satabiliyorsunuz. Ufak gelir elde ettirecek bir yöntem. Ancak can sıkıntısına eğlenceli oluyor.

Refli Üyelik için tıkla!

Refsiz üye olanlara başlangıçta sadece 10 coins veriyor, refli üye olanlara 50 coins bilginiz olsun arkadaşlar. Refimden üye olan arkadaşlar mesaj atarak her türlü sorularını sorabilirler. Skin biriktirdiklerinde satma işleminde de mesaj atarlarsa yardımcı olurum. Teşekkürler kolay gelsin..

Refli Üyelik için tıkla!

refsiz