Fotoğraflarla uğraşmayı seviyor musunuz? Peki telefonunuzla çektiğiniz ya da telefonunuza aktardığınız fotoğrafları kolayca renklendirmek, kolaj yapmak, çerçevelemek ister misiniz? Aşağıdaki uygulamaların hepsi tarafımdan kullanılan uygulamalar. Üstelik ücretsiz.

1- Instagram

Iphone için en iyi 12 ücretsiz fotoğraf uygulaması
Fotoğraflarınızı muhteşem filtrelerle renklendirirken aynı zamanda arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Yüzbinler burada!


2-EyeEm

12 Iphone için en iyi 12 ücretsiz fotoğraf uygulaması
12 fotoğraf çerçevesi ve 14 fotoğraf efektiyle bir başka uygulama. Aynı zamanda arkadaşlarınızla uygulamada paylaştığınız fotoğrafları Foursquare, Facebook, Twitter gibi ortamlarda da paylaşabiliyorsunuz.

3-Snapseed

Diğer fotoğraf uygulamalarından farklı olarak birçok efekte sahip olan programda karşınıza o kadar çok seçenek çıkıyor ki hangi birini seçeceğinizi şaşırıyorsunuz. Sizde bu harika ve güçlü efektlerle fotoğraflarınızın fark yaratmasını sağlayabilirsiniz.

4-Tadaa

Instagramın tahtıne aday olan bu uygulama aynı zamanda hızıyla da fark yaratıyor. Arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz fotoğraflar ve kusursuz efektler.

5-Vsco Cam

Tüm bu uygulamalar arasında benim favorim. Efektleri sade, göze batmayan, soft ve en önemlisi doğal. Muhteşem bir uygulama. Bu 11 arasındaki farkı ben satın aldığımda paralı oluşu. Şimdi appstore’da arattığınızda farklı bir sembol, aynı efektler ile ücretsiz olarak karşınızda.

6-Retrica

Vintage efekt denince akla gelen bir başka uygulama daha. Tekrar güçlü efektler.

7-CamWow Pro

Eğlenceli kullanımı ve pratik oluşuyla itunes kullanıcıların gözdelerinden biri daha. Dikkat çekici efektler!

8-PicsArt

Efektlerin yanında fotoğraf üstüne ya da boş bir sayfaya çizimler yapmanızı sağlayan uygulama. Bunun yanında ilginç fotoğraflar keşfedebilir ya da kendi footğraflarınızla kolajlar oluşturabilirsiniz.

9-Snapbucket

Çerçeveleri, efektleri, filtreleri ve kolay kullanımı ile ihtiyacı karşılayan program.

10-moreBeaute2

Efekt değil de fotoğrafınızdaki kusurları kolayca kapatmanızı sağlayan bu program gayet basit. Fotoğraflarınız pürüzsüzlük kazanacak.

11-Flickr

Bildiğiniz flickr şimdi de telefonunuzda. Üstelik hesabınıza fotoğrafı yüklerken efektlerle renklendirmenize olanak sağlayan bir fark ile. Açıkcası bilgisayarda kullanılan flickrdan daha kolay ve zevkli.

12-FrameFree

Fotoğraflarınız birleştirmek ve çerçeve oluşturmak için çok fazla program var fakat aralarından en rahatı kesinlikle FrameFree.

Kaynak