Temple Run, bildiğiniz gibi kısa sürede çok büyük başarı yakaladı. Geçtiğimiz günlerde Temple Run’ın yeni oyunu ‘Temple Run: BraveAppstore’da yerini aldı.

Disney’in imzasını taşıyan bu oyunun hikayesini şöyle anlatalım. Disney’in yeni animasyon filmi Brave için özel olarak geliştirilen yeni Temple Run, İskoç kralının özgürlüğüne düşkün, okçuluk meraklısı kızı Merinda’yı kontrol ediyoruz. Mordu adlı ayıdan kaçmaya çalıştığımız oyunda İskoç ormanlarında yol alıyoruz. Temple Run dinamiklerinin genel yapısının korunduğu oyunda alışık olduğumuz oyun içi içeriklere de yer veriliyor, ek olarak okçuluk hünerlerimizi de sergileyebiliyoruz. Orijinal Temple Run oyunun devam niteliğinde olmayan Brave, animasyon filminden lisanslı karakterlerde sunuyor.

Oldukça başarılı grafiklere sahip Temple Run: Brave oyunu daha önce söylediğimiz gibi Disney/Pixar firmasının yeni animasyon filmi için özel olarak geliştrilmiş. Ücretsiz olarak yayınlanan Temple Run’ın aksine 0,99$’lık fiyat etiketi ile satışa sunulan Temple Run: Brave yakında Android versiyonu da çıkacak olan Temple Run: Brave oyunu şu an AppStore ‘da 0.99$ ‘dan satışa sunuluyor.





Oyundan görüntüler:



Oyunu AppStore’dan satın alıp indirebilirsiniz.



Kaynak: Elma Canavarı