FİX GÜVENLİK SİSTEMLERİ VE ELEKTRONİK
Günümüzün vazgeçilmezleri arasına giren elektronik sistemlerin arasında bulunan güvenlik sistemleri, bilgisayar, laptop, notebook, tablet ve cep telefonlarını sayabilir. Bizde Aydın İli ve İlçelerinde Fix Güvenlik Sistemleri ve Elektronik olarak faaliyet göstermekteyiz.
Uzman ekip arkadaşlarımızla güvenlik sistemleri her istediğini her yere (ahır, hayvan damı, işyeri, bakkal, kırtasiye, sarrafiye vs. ayrıca evlerinize) ve istediğiniz şekilde (2’li, 4’lü ve 8’li) kamera sistemleriniz kurulur. Tüm donanımları sağlanır. Teslimat sonrası da tamir, tadilat ve servis işlemleri itinayla yapılır.
Birbirine benzerliği nedeniyle aynı sistem olarak kabul edilen bilgisayar toplama, laptop, notebook ve tabletleri tamir bakım ve onarım işleri yapılır. Ayrıca Yazıcı, tarayıcı, klavye Mouse vs. gibi donanımları da hem tamir bakım ve onarım yapılır. Sıfır ve ikincileri de bulunmaktadır.
Samsung, İphone, Nokai, Genarel Mobile vs. cep telefonlarının tamiri bakımı ve onarımı yapılır. Aksesuarlar bulunur. Sıfır ve ikinci ellerinde bulunmaktadır.
Fiyat teklif almak için lütfen özelden yazınız.
[link kelime=İletişim]https://www.facebook.com/umit.avsar.1675[/link]