[SIZE=6][FONT=Franklin Gothic Medium][FONT=Tahoma][FONT=Impact][FONT=Century Gothic][SIZE=7].iş alımı : [/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/SIZE][FONT=Franklin Gothic Medium][FONT=Tahoma][FONT=Impact][FONT=Century Gothic][SIZE=7][COLOR=#41A85F][SIZE=7]açık[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[SIZE=6][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#41A85F][FONT=Tahoma][COLOR=#41A85F]
[/COLOR][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE]


[FONT=Century Gothic]Yaklaşık 5 yıldır açık kaynaklı Wordpress yazılımı ile ilgilenmekteyim, bu zaman içerisinde bu konuda kendimi sürekli geliştirmek için de uğraşmaktayım. Daha önce gerek kendim, gerek çalıştığım şirketler için Wordpress temaları ve Wordpress eklentileri geliştirdim. Wordpress altyapısını kendi sunucularımda da uzun süredir kullandığım için bu zamana kadar karşılaştığım hatalara çözüm bulmak için uzun araştırmalar yaptım. Bu konuda yeterli olduğumu düşünmekteyim, bu yüzden artık Wordpress kategorisinde de hizmet veriyorum.[/FONT][FONT=Century Gothic]
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Yaptığım Wordpress kurulumlarından (tema vs. dahil değildir.) ek ücret almamaktayım, eğer sadece Wordpress kurulumuna ihtiyacınız varsa özel mesaj yolu ile bana gerekli bilgilerinizi gönderirseniz size ücretsiz olarak Wordpress kurulumu yapabilirim.[/FONT][FONT=Century Gothic]
[/FONT]
[FONT=Century Gothic].verdiğim hizmetler[/FONT]

profesyonel wordpress kurulumu : Wordpress için gerekli ayarların yapılması ve eklentilerin kurulması


wordpress tema kurulumu : belirlediğiniz tema tarafımdan Wordpress üzerine kurulmaktadır, tema ile beraber gerekli eklentilerin de ücretsiz olarak kurulumunu yapmaktayım.


site içi seo düzenlemesi : wordpress sitenizde bulunan tema ve eklentilerin seo ayarları tarafımdan yapılmaktadır. tema dosyalarınızda değişiklik gerekiyorsa tarafımdan yapılır.


wordpress tema/eklenti türkçeleştime : yabancı tema veya eklentileriniz tarafımdan tamamen türkçe hale getirilmektedir.


wordpress hızlandırma ev optimizasyon : wordpress sitelerinizin daha çabuk açılması için gerekli ayarların yapılması ve site içi içeriklerle beraber veritabanı optimizasyonunun sağlanması.


wordpress güvenliğinin sağlanması : wordpress sitenizde bulunan zararlı yazılımların temizlenmesi ve sistem açıklarının kapatılarak gerkekli güvenlik işlemlerinin uygulanması.


wordpress ssl kurulumu : wordpress siteleriniz için yeşil url denilen ssl sertifikası kurulumu yapabilirim.


wordpress site taşıma : wordpress sitelerinizi başka bir hosta veya başka bir domaine hatasız olarak taşıyabilirim.



bunlar dışında karşılaştığınız sorunları özel mesaj ile bana bildirdiğiniz taktirde bir çözüm bulmak için elimden geleni yapabilirim.



.buraya tıklayarak bana özel mesaj gönderebilirsiniz.



[FONT=Century Gothic].fiyatlandırma ve iletişim[/FONT]

.fiyatlandırma için yukardaki linke tıklayak özel mesaj atabilirsiniz.
.ödeme metodu olarak kullandığım bankalar : .garanti , .enpara , akbank