Merhaba;

Sağlayabileceğim hizmetler aşağıdaki gibidir :

Yazılım Danışmanlığı (.Net Teknolojilerinde)
- Proje Danışmanlığı
- Kurumsal Uygulamaların Geliştirilmesi
- Entegrasyon Çalışmaları
- Webservice İle Haberleşme Veya Entegrasyon
- Web Api Geliştirme veya Entegrasyon
- Masaüstü Uygulamaları
- Data Kaybı Olmadan Mssql To Postgresql Ya Da Tam Tersi
- Büyük Ölçekli Uygulamalara Danışmalık
- Asp.Net Core ve .Net Teknolojileri İle Aklınıza Gelebilecek Her Türlü Uygulama Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmeti


Masaüstü Botları
- Web sitesinden veri çekme ve ekleme botları
- İsteğe bağlı olarak, çekilen verilerin txt ya da xlsx çıktılarını alabilirsiniz ya da veritabanınıza kaydedebilirsiniz (PostgreSQL ya da MSSQL)
- Belirli aralıklarla istediğiniz web sitesinden, aradığınız içeriğin girilip girilmediğini (sayfa tanımlamalarını belirtebilirsiniz) kontrol ederek, eğer girilmişse size mail atılmasını sağlayabilirsiniz (bilgisayar başında olmanıza gerek yok. Hepimizin telefonu yanında ve mail alıyor bu yüzden anında haberdar olabilirsiniz)
- Gömülü tarayıcı ile, farklı tab sekmelerinde, farklı / aynı proxy adresleri ile (tanımlamalarınıza bağlı / her tab farklı proxy ya da proxy olmadan) müşterilerinize kullanıcı adı ve parola vermeden (tanımlama ekranından tanımladığınız kullanıcı adı ve parolalar vasıtasıyla) istediğiniz web sayfasına giriş yaptırabilirsiniz (MSSQL / PostgreSQL olan sabit IP'li bir sunucu gerektirir)

Telegram Botları
- Yönetim panelinden tanımladığınız komutlarla, kullanıcıların belirttiği komutların eşleşmesi sonucunda, botunuza dilediğinizi yaptırabilirsiniz (Örneğin: !bot => komut listesini verir). Ek olarak kara liste oluşturabilir, kara listede kullanılan kelime (ya da url girebilirsiniz) kullanıldığında, üyeyi gruptan atabilirsiniz.
- Dilerseniz kanalda olan bitenleri, mesaj alındığı anda veritabanınıza kaydettirebilirsiniz (konuşmalar çok olabileceğinden MSSQL Express yerine, PostgreSQL öneririm). Böylelikle kullanıcı konuşmasını silse dahi, veri sizde olur.
- Web sitenizin RSS akışı varsa, sitenize haber girildiğinde grubunuzda anında paylaşabilirsiniz.
- Botu birden fazla yerde kullanıyorsanız, bot ekranında (masaüstü uygulamasından) anında botun bulunduğu tüm gruplara mesaj gönderebilirsiniz (reklam almışsanız ya da bir duyuru yapacaksanız kullanabilirsiniz)

Önemli Notlar
1- Yukarıdaki her bir madde ayrı bir bot programıdır. Dilerseniz ek ücret karşılığında, istediğiniz maddeleri birleştirerek tek program haline getirebilirsiniz..
2- Veritabanı gerektiren maddelerde, bilgisayarda PostreSQL ya da MSSQL bulunması gerekmektedir. Dilerseniz bunu sizin yerinize ben yükleyebilirim.
3- Her bot size özel olarak yazılmaktadır. Bu yüzden, botların kesinlikle başkasına devredilmesi ya da satılması kesinlikle yasaktır! Bu tip durumlarda lütfen benimle iletişime geçin.
4- Veritabanı kullanılan (sunucu) sistemlerde, oluşabilecek bağlantı problemlerinden sorumlu değilim. Bu sağlayıcıdan aldığınız hizmet kalitesine göre değişiklik gösterdiğinden mesuliyet kabul etmiyorum. Bu yüzden, lütfen servis sağlayıcınızı iyi seçin.
5- İş teslim edildikten sonra iade yoktur. Teslim tarihinden sonra 7 gün ücretsiz destek bulunmaktadır.
6- İşin bitimine az bir zaman kala, işten vazgeçerseniz (teslim tarihinden önce) alınan ücret iade edilmeyecektir (Belirli bir zaman harcanıyor. Sizin vazgeçmeniz demek, benim projeye ayırdığım zamanı çöpe atmam, gelen müşterileri de kaçırmam demek. Bu yüzden birbirimize karşı lütfen saygılı olalım).
7- Ödemenin yarısı iş başlangıcında, kalan yarısı da iş bitiminde alınmaktadır.
8- Yaşam prensiplerim gereği, işe başlamadan önce tüm istenilenler not alınmaktadır / konuşulmaktadır. Projenin ortaları ya da sonlarına doğru "şu maddeyi de ekleyelim" talebi geldiğinde, anlaşılan tutarın üzerine ilgili maddenin ücreti de eklenmektedir.
9- Telegram gruplarından üye transferi işi yapmıyorum.

Olabildiğince objektif olarak neler yapabileceğimi belirttim. Yukarıdaki maddeler gözünüzü korkutmasın. İşi yaptıracaksanız, yukarıdaki maddelerin hiçbir önemi yok. Karşılıklı saygı içerisinde ve eğlenceli bir biçimde, başladığımız işi sizinle birlikte tamamlarız. Prensiplere dayalı çalışmalar hem sizi hem de beni koruma altına almaktadır. Projeye, karşılıklı olarak istenilenler üzerinde mutabık kalınmadan başlamıyorum.

NOT: Sipariş veren her müşteri, yukarıdaki maddeleri kabul etmiş sayılır.
NOT 2: Botları Masaüstü uygulama olarak geliştiriyorum. Bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Wordpress için bot (eklenti) geliştirmiyorum.