lostyazilim
tr.link

Profesyonel Grafiker aranıyor

4 Mesajlar 581 Okunma
lstbozum
tr.link

turksu turksu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
sitemizde banner , slider vb gorseller hazırlatılacaktır. resimlerin profesyonel olmasını istiyoruz oyle çakma yada standart kullanıcıların yaptıgından degil kurumsal resimler ortaya cıkarmak istiyoruz. kendine guvenen arkadaslar pm atsınlar skypelerini.
Not: lutfen 16-17 yasındakiler mesaj atmasınlar iki taraf icinde vakit kaybı olacak bize bu işte pişmiş arkadaslar lazım.
iyi calısmalar herkese..

wmaraci
reklam

OnderArslan OnderArslan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Lise Öğrencisi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
begendiginiz calısmaları pm olarak gönderebilirmisiniz. ona göre seviyenizi anlayalım.

BeytullahGunes BeytullahGunes seo ve sem uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo ve sem uzmanı
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 37
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
illüstrasyon özel çizim mi yoksa ileride kullanılabilirliği yüksek kurumsal totem kalıbında mı bir çalışma istiyorsunuz. detay ve bütçe alma şansımız var mıdır pm yolu ile ...

turksu turksu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek esnaf
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 1, (%100)
http://www.organiksuaritma.com/
bu yeni yapmış oldugumuz siteye uygun slider ve bannerlar tasarlatacaz.
tabi resimler ne kadar profesyonel olursa bizim icin o kadar iyi yani musteriyi cezbetsin. ozellikle sliderlerdeki resimlerin ozgunlugu ve kalitesi cok onemli.

Ek Olarak:

Beytullah Güneş adlı üyeden alıntı

illüstrasyon özel çizim mi yoksa ileride kullanılabilirliği yüksek kurumsal totem kalıbında mı bir çalışma istiyorsunuz. detay ve bütçe alma şansımız var mıdır pm yolu ile ...

kurumsal ve yuksek cozunurlukte banner ve sliderler istiyorum . birkac kisi bana demo yllladı ama malesef benim istedigim seviyede degildi o resimler ben oyle birsey istiyorumki bakan sırf o bannerdan o urunun cok kaliteli oldugu fikrine katılsın yani bilgiden ziyade buyuleyicilik vazifesi gorsun o banner

demo yollamak isteyenler demolarını hazırlayıp info@toptansuaritma.com adresine yollayabilirler 3 sitemiz var ve her site icin onlarca banner yapacagız.
ilan gunceldir.
Örnek çalışmanızı şu ürün uzerinden gerceklestirebilirsiniz.

su arıtma cihazı

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al