Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > jQuery

JQuery Yenilenen Sayfada Bir Objeyi İstenilen Sayıda Gösterme

  #1  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 14:38
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 06 Kasım 2018
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Ad, Soyad: Mü... Gü...
Mesajlar: 22
Beğeniler: 3 / 0
Ticaret: 3, 100%
Merhaba Arkadaşlar...

Şöyle bir sorunum var. Ben JQuery ile bir nesneye tıklandığında o nesnenin eğer bir kere istiyorsam tıklandıktan sonra bir daha sayfa yenılense dahi görunmemesını, iki defa tıklama izni vereceksem iki kere tıklandıktan sonra sayfa yenılense dahi gorunmeme şeklinde işlem yapmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim.? Kod yazımı olarak yardım edemeyecekseniz bile bir komut yada mantık belirtseniz de olur
  #2  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 14:44
Güven Adlı Üyenin Avatarı
- Mutlu Sona Yaklaşırken.
 
Üyelik Tarihi: 20 Haziran 2016
Cinsiyet: Erkek
Konum: Aydın
Ad, Soyad: Gü... Co...
Mesajlar: 660
Beğeniler: 198 / 0
Ticaret: 7, 89%
msoftware taslak olarak önce belirleyelim.. basitce bir buton var diyelim..

bu butona istedigin gibi 1 veya 2 kere tıklama izni veriyorsun. bu verdigin izinler sayfa yenilense dahi bir daha bu butonu görüntülemelerini istemiorsun doğrumudur.. ?
  #3  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 14:47
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 06 Kasım 2018
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Ad, Soyad: Mü... Gü...
Mesajlar: 22
Beğeniler: 3 / 0
Ticaret: 3, 100%
aynen dediğiniz gibi
  #4  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 14:48
Güven Adlı Üyenin Avatarı
- Mutlu Sona Yaklaşırken.
 
Üyelik Tarihi: 20 Haziran 2016
Cinsiyet: Erkek
Konum: Aydın
Ad, Soyad: Gü... Co...
Mesajlar: 660
Beğeniler: 198 / 0
Ticaret: 7, 89%
msoftware

değil bu değil bi bayım
Konu Güven tarafından (01 Temmuz 2019, 14:50 ) değiştirilmiştir.
  #5  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 14:51
Güven Adlı Üyenin Avatarı
- Mutlu Sona Yaklaşırken.
 
Üyelik Tarihi: 20 Haziran 2016
Cinsiyet: Erkek
Konum: Aydın
Ad, Soyad: Gü... Co...
Mesajlar: 660
Beğeniler: 198 / 0
Ticaret: 7, 89%
msoftware dediğini cookie ye bağlı yapabiliriz araştırayım..
  #6  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 14:53
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 06 Kasım 2018
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Ad, Soyad: Mü... Gü...
Mesajlar: 22
Beğeniler: 3 / 0
Ticaret: 3, 100%
tamam hocam, beklemedeyiz, yardımınız için teşekkürler. ben cookie ile düşündum ama belli bir süre vermek gerekiyor onun için. şöyle düşnüün. adam butonun bulundugu sayfadan cıktı gitti anasayfaya yada bambaşka site içerisinde bir sayfaya ozaman yıne görunmuyor butonlar. halbuki sadece aynı sayfa yenılendıgınde görunmemesı gerekiyor ya
  #7  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 15:25
Güven Adlı Üyenin Avatarı
- Mutlu Sona Yaklaşırken.
 
Üyelik Tarihi: 20 Haziran 2016
Cinsiyet: Erkek
Konum: Aydın
Ad, Soyad: Gü... Co...
Mesajlar: 660
Beğeniler: 198 / 0
Ticaret: 7, 89%
msoftware anca dönebildim calısıyorum bir yandan. lakin düsündüm cookie e baglı olsa tarayıcı bellegi silip tekrar görüntülenir. ip adresine baglı olsa ip adresi cocuk oyuncagı. yinede düsünceni almak istedim
  #8  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 15:39
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 06 Kasım 2018
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Ad, Soyad: Mü... Gü...
Mesajlar: 22
Beğeniler: 3 / 0
Ticaret: 3, 100%
hocam bence cookie ile ilerleyelım. çok önemli değil tarayıcı bellğinin silinmesi. tarayıcı belleği silinmedıgı sürece işlem başarıyla yapılsın benım için kafi
  #9  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 16:07
Güven Adlı Üyenin Avatarı
- Mutlu Sona Yaklaşırken.
 
Üyelik Tarihi: 20 Haziran 2016
Cinsiyet: Erkek
Konum: Aydın
Ad, Soyad: Gü... Co...
Mesajlar: 660
Beğeniler: 198 / 0
Ticaret: 7, 89%
msoftware

bu kod üzerinden devam edebilecegini düşünüyorum..

http://jsfiddle.net/3d928/1/

Konu Güven tarafından (01 Temmuz 2019, 16:12 ) değiştirilmiştir.
  #10  
Okunmamış 01 Temmuz 2019, 16:29
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 06 Kasım 2018
Yaş / Cinsiyet: 26 / Erkek
Ad, Soyad: Mü... Gü...
Mesajlar: 22
Beğeniler: 3 / 0
Ticaret: 3, 100%
hocam olmadı ben localstoreage kullanarak yapayım dedım nihayet çözdüm, yardımınız için ayrıca teşekkürler.

window.localStorage.setItem("iyibakaktif","1"); // bu kodu butonun click ine ekledım.

// bu kodları ise click dışında document ready içine ekledım calıstı.

if (window.localStorage.getItem("iyibakaktif") == "1") {

$ ("#iyibak").hide();

} else {


}
Konu msoftware tarafından (01 Temmuz 2019, 16:56 ) değiştirilmiştir.
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > jQuery


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 16:47.