Bu aralar çok boşladım blogu. Yazı yazmaz oldum. Gireyim de yazı yazayım dedim. Yazmama sebebim yazacak fazla bir şey olmadığı için. Günler her zaman standart geçtiği gibi geçiyor. Hadi bakalım şimdi yazının içeriğine doğru scrolu kaydıralım. -Ama ilk önce bir şarkı açalım.-

Bu yazıyı 12 Mart Cumartesi günü yazıyorum. Yani YGS’den 1 gün önce yazıyorum. Yarın ygs sırası bizde olduğu için her zamankinden daha fazla çalışmayı düşünüyorum. Çünkü artık Sıra Bizde ve bunun yanında da bilgisayarda ufak işlerim var. Yeni işler için uğraşıyorum da biraz :)

Buradan da YGS’ye gireceklere başarılar. İnşallah umdukları gibi hatta umduklarından daha iyi bir sonuç alırlar.

Ben de çıkmış YGS sorularını çözdüm ve Türkçe’de çok paragraflı sorular var ve anlama dayalı çoğunluğu da. 15-20. sorulardan sonra ne okuduğumu anlamıyorum ve soruyu baştan birçok kez okuyorum. Bu da büyük sıkıntı. O yüzden 2-3 aydır kitap okuma alışkanlığı edinmeye çalışıyorum. Bu sayede biraz kendimi geliştirebildim. Matematik problemler ve köklü sayılar hariç bende. Aslında bu konular da bende de biraz karışıyor. Her soruyu yapamıyorum. Bu arada Nisan’ın 15’inde Matematik, Türkçe, Fizik derslerini bitiriyorum YGS. Daha sonra da yaz tatilinin sonuna kadar diğer dersleri bitirip seneye sadece LYS’ye çalışmak kalıyor. Hadi bakalım inşallah planladığımız gibi gider.

-Bak yazıyı yazarken bir yandan da tırnaklarımı yemeye başladım he, stres mi ne yaptım ? :) –

Hadi kalın sağlıcakla. Başarılar şimdiden!

http://www.512mb.org/ygs-adayi-olmaya-son-12-saat.html