lostyazilim
tr.link

Site hitler...

23 Mesajlar 2.936 Okunma
lstbozum
tr.link

eniscan789 eniscan789 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 937
  • Beğeniler 169 / 149
  • Ticaret 19, (%100)

Sağol hocam en kısa zamanda düzeltcem :)

wmaraci
reklam

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
sosyal sosyal diyen arkadaşlar. ben faceye reklam verdim ama hiç faydasını göremedim. 115 beğeni var ama oradan günlük 1-2 anca ziyaret geliyor.

Sebilisim Sebilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Php Coder
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 4 / 85
  • Ticaret 3, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Sen bakma forumlarda milletin söylediği ziyaretçi sayılarına. Yarısından fazlası yalan, dolan. Türkçe web sitelerinde 1.000'den fazla günlük ziyaretçi gören web sitesi sayısı 500-1.000 kadar. 200'den fazla günlük ziyaretçi gören web sitesi sayısı 2.000 -3.000 kadar. Geri kalan web siteleri 200'den az ziyaretçi görür.

Ancak konun ile alakalı olarak web sitenin ziyaretçi sayısı az gözüküyor. EscomeBilişim'in de dediği gibi sosyal medya paylaşımlarında zayıf kalıyor olabilirsin.

Yarısı yalan söylüyor haklısınız fakat diğer yarısı için bu ölçekleri çok düşük tutmuşsunuz.. Bu işten para kazanmak için yapanların aldıkları hit bu oranları çok çok yukarı çeker..

Ha siz şu tayfadan bahsediyorsunuz..

Haber sitesini açar web ile ilgili bildiği tek şey facebook twitter instagram hesaplarını aksatmadan kontrol etmek olan sevgili arkadaşımız.. ve şu haberleri görür ; Evinden Blog yazarak 10 BİN TL KAZANIYOOORR../ GÜNLÜK SADECE 2 SAATİNİ AYIRIYOR AMA AYLIK 20 BİN KAZANIYOOORR../

Bu sevgili arkadaşımız bir kez daha facebook,twitter,instagram hesaplarını kontrol ettikten sonra wmaraci.com'u keşfeder.. Buradanda gazı alan arkadaşımız

"Bre Google sen mi büyüksün ben mi " diyerekten alır hostingini domainini

ve konu açar.. "En hızlı para kazanabileceğimiz sektör hangisi", "Sizce en kısa sürede yükseleceğim ve kazanacağım sektör hangisi" ( Bazısı biraz daha zeki çıkıyor anket filan yapıyor sanki muhabbet olsun diye açıyormuş gibi fikir alıyor.)

Ardından işe koyulur.. İşte biraz araştırmacıysa(Çoğu değil) wordpress filan kurar temasını atar.. Yardım alır filan ama başarır.. Sonra başlar.. İlk 10 gün kendi aklındakileri yazar tabiki çok farklı birşey ortaya çıkaracağını inanarak ve ardından sıkılır bi ordan bi burdan spam içerik atmaya başlar ..

Ve tabiki wmaraci.com'a geri döner ve Arama motoru kısmına konu açar.. "BU GOOGLE BENİ NİYE ÜST SIRAYA ÇIKARMIYO YEAA "(!)

Buraya kadar tamam bir kısmı çöp olur sitelerini öylece bırakır işlerin böyle yürümediğini anlar ve çekilirler.. ( Birçoğu Hitleap'ı keşfeder kimsenin bilmediğini sanarak o hitlerle doldurur sitesini ve satmaya çalışır)

Direnenler ise 10 Bin dizine 10 Liraya ekliyoruz konularına yönelirler.. Sitelerini bir güzel çöpe çevirdikten sonra.. Sektörde artık belli bir süre geçirdikleri için kendilerine yediremezler ve Benim 5 K hitim vardı. Eee.. İlgilenemedim düştü şimdi 100 200 filan işte ilgilensem artacak ama..

Umarım anlamışsındır bu kesimi ama bu kesim kadar bu işte para kazanmayı bilen elemanlarda var.. Bunuda unutmamak gerek :D
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

anilgzl anilgzl Mobilya Dekorasyon Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mobilya Dekorasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 148 / 341
  • Ticaret 33, (%100)
Çünkü rakibiniz çok. Yazılarınızı her zaman özgün ve güncel tutmaya bakın. Bu işte hız ve özgün yazı önemli. Tam olarak nasıl içerik üretiyorsunuz bilmiyorum ama Android ile ilgili tüm yabancı kaynakları takip edin. Türkçe büyük sitelere bakıp içerik üretmeyin sakın. İçerik üretirken haber ağırlıklı olmasının yanında, insanların Google'da aratacağı şeyleri üretmeye bakın.

Sosyal medyayı çok aktif kullanmaya bakın, facebook, twitter vs. tüm platformlarda olun.

Sitenizi daha işlevsel hale getirin. Örneğin bir tek bende mi öyle bilmiyorum ama siteniz yavaş yükleniyor. Yeni bir tema ve logo güzel gidebilir.

SEO önergelerini uygulamaya çalışın. Çünkü SEO ufak bir iş değil, zaman alan ve bilgi gerektiren olmazsa olmaz bir şey. Bu konu hakkında yazılan çok makaleler var. Hepsine göz atın. Sitenizi SEO'ya uyumlu hale getirin.
ve bunları uyguladıktan sonra her şey zamana kalmış :)

"...bir daha gel, gel samsundan..."
wmaraci
wmaraci

kral55 kral55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)
Aynı şekilde benim limitsizindir.net te o şekildeydi hiti ilk aylar. Güncel şeyleri ilk çıkanları paylaştım ve zirvedeyim :D

3. ayı oldu ve Günlük 3500kişi ziyaret etmekte anlık 62 online gördü :D Sende güncel şeyleri paylaş zirvede yer al.

myspor myspor www.dovizaltinborsa.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Satıcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 10 / 12
  • Ticaret 4, (%100)
hatalı oldu pardon

http://www.dovizaltinborsa.com/

• Üyelik 07.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 937
  • Beğeniler 169 / 149
  • Ticaret 19, (%100)
Tema gercekten kötümü ? Onerebileceginiz tema varmi ?

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

bilgive adlı üyeden alıntı

Sen bakma forumlarda milletin söylediği ziyaretçi sayılarına. Yarısından fazlası yalan, dolan. Türkçe web sitelerinde 1.000'den fazla günlük ziyaretçi gören web sitesi sayısı 500-1.000 kadar. 200'den fazla günlük ziyaretçi gören web sitesi sayısı 2.000 -3.000 kadar. Geri kalan web siteleri 200'den az ziyaretçi görür.

Ancak konun ile alakalı olarak web sitenin ziyaretçi sayısı az gözüküyor. EscomeBilişim'in de dediği gibi sosyal medya paylaşımlarında zayıf kalıyor olabilirsin.

Zaten bu atan tutanlar yüzünden birçok kişinin hevesi kaçıyor, blogunun olan düzenini bozuyor yok yere. Hitinin yeterli olmadığı düşüncesiyle arayışa giriyor. Bence herşeyde olduğu gibi bu mevzuda da sabır önemli faktör. Sabredip stabil bir düzende devam etmek gerekir. Şahsi düşüncemdir, kimseyi bağlamaz tabiki.

• Üyelik 07.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 937
  • Beğeniler 169 / 149
  • Ticaret 19, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Zaten bu atan tutanlar yüzünden birçok kişinin hevesi kaçıyor, blogunun olan düzenini bozuyor yok yere. Hitinin yeterli olmadığı düşüncesiyle arayışa giriyor. Bence herşeyde olduğu gibi bu mevzuda da sabır önemli faktör. Sabredip stabil bir düzende devam etmek gerekir. Şahsi düşüncemdir, kimseyi bağlamaz tabiki.

Bence haklisiniz hocam .

BeYaZZZ BeYaZZZ www.oyunlarim1.net Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek kalite kontrol sorumlusu
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 16
  • Beğeniler 1 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
öle bişey ki girdim ama bi an hemen çıkmak istedim domain bomba süper ama tasarım itiyor bir konular ne bilim iki satır yazılmış bırakılmış gibi hiç tatmin edici olmuyor örnek link http://www.androidgezegeni.com/2015/04/lg-g4un-kameras-nasl-olacak.html kullanıcı gözüyle beni bağlamadı

www.oyunlarim1.net
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al