lostyazilim
tr.link

Dizi Sitesi

14 Mesajlar 1.277 Okunma
acebozum
tr.link

blitzx blitzx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek işçi
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 11 / 20
  • Ticaret 3, (%100)
yerliyabancidizi.com bu domain adresi fedakarlık yapmaya hazırım fakat zaman da önemli

wmaraci
reklam

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

blitzx adlı üyeden alıntı

yerliyabancidizi.com bu domain adresi fedakarlık yapmaya hazırım fakat zaman da önemli

çok da güzelmiş bence domain. eğer birikmiş paran varsa özgün ve kaliteli bi tema yaptırıp sağlam bir vds alıp güzel bir uploader ekibi kurup seo yaptırsan kısa sürede marka olursun. vala benden demesi bu güzel alan adını boşa harcama.

blitzx blitzx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek işçi
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad M** E**
  • Mesajlar 90
  • Beğeniler 11 / 20
  • Ticaret 3, (%100)
:) da sı var işte yapılmayacak şey değil bunlar vds para değil önemli olan ekip işi nereye ilan açacaz adamlara ne vereceğiz bunlar önemli ben sanmıyorum herkesin gelip de uploading yapacağını

carpediem carpediem Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek muhasebe
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 867
  • Beğeniler 166 / 127
  • Ticaret 15, (%93)

blitzx adlı üyeden alıntı

:) da sı var işte yapılmayacak şey değil bunlar vds para değil önemli olan ekip işi nereye ilan açacaz adamlara ne vereceğiz bunlar önemli ben sanmıyorum herkesin gelip de uploading yapacağını

forumda upload işleri diye bir konu var oraya aç ama hemen parayı yatırıp iş yapmasını bekleme derim. önce deneme amaçlı çalış zaten hakkıyla çalışıyorsa sürekli çalışacağın için onun işine gelir. mutlaka yardımcı olacak arkadaşlar vardır doğrusu benim pek çevrem yok 2 aydır bu sektördeyim ama sakın ha baştan savma yapma şu anki işini bile bıraktırır bu domain bence:)
öyle deme yaparlar tabii sonuçta para kazanıyor bunun için özel sunucu kiralayanlar var bizim kullandığımız dandik net hızları değil yani onların 10-15 dk sını alıyor bir ortalama 720p film/dizi.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al