lostyazilim
tr.link

Sizce Blogger mı Wordpress mi?

33 Mesajlar 4.221 Okunma
lstbozum
tr.link

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 16.09.2013
    • Yaş/Cinsiyet 31 / E
    • Meslek Gazeteci
    • Konum Kocaeli
    • Ad Soyad M** T**
    • Mesajlar 4329
    • Beğeniler 331 / 899
    • Ticaret 16, (%100)
    google tarafından torpil yok hatta wp'den teknik açıdan çok eksik. wp seo açısından sürekli güncelleniyor ama bloggerda böyle bir şey yok! yıllardır blogger kullanıyorum ve 2bin tl lik sadece teknik işlere para vereceksen hemen wp'de profesyonel bir site kur fakat günlük hedef hitin 500 ise asla wp seçme

wmaraci
    reklam

iltasyazilim iltasyazilim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 13.03.2015
    • Yaş/Cinsiyet 36 / E
    • Meslek webmaster
    • Konum Adana
    • Ad Soyad M** I**
    • Mesajlar 35
    • Beğeniler 0 / 1
    • Ticaret 0, (%0)
    tek kelime wordpress dir hack yemen imkansızdır temanı düzgün tasarlarsan önüne gelen eklentiyi kurmazsan wordpress tekdir ilerleyen zamanlarda anlarsın demek istedigimi

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
    • Üyelik 26.07.2015
    • Yaş/Cinsiyet - /
    • Meslek
    • Mesajlar 1296
    • Beğeniler 169 / 271
    • Ticaret 13, (%100)
    blogger ile wpnin teknik açısını bilmiyorum. blogger da wp de yaptığınız her şeyi yaparsınız. wp'yi çok bilen en iyi şeyler yapar. peki bloggeri çok bilen? yapar yapar. blogger diyorum.

aykutvrl aykutvrl Üzgün Kullanıcı
    • Üyelik 27.07.2015
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Ağrı
    • Ad Soyad A** V**
    • Mesajlar 745
    • Beğeniler 334 / 194
    • Ticaret 1, (%100)
    Eğer gelişime açık bi site kuracaksanız WORDPRESS
    Yok normal günlük yazı yazarım Paylaşımda bulunurum diyorsanız. BLogger

En iyisi çıkana kadar wordpress en iyisidir.

wmaraci
    wmaraci

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
    • Üyelik 04.01.2014
    • Yaş/Cinsiyet 24 / E
    • Meslek SEO & Grafik
    • Konum Konya
    • Ad Soyad A** T**
    • Mesajlar 1447
    • Beğeniler 188 / 280
    • Ticaret 62, (%100)
    Yani wordpress masraf konusunda abartılmamalı. Muhtemelen bloggerda özel alan adı kullanıyorsunuzdur, wordpress için sponsor bir host bulup kurabilirsiniz. Blogger ile gelebileceğiniz yer kısıtlıdır. Ancak wordpress ile sağlam bir SEO yaparak çok iyi yerlere gelerek iyi paralar kazanabilirsiniz. Ayrıca Google'ın Blogger'ı destekleyip, Wordpress'i hot gördüğünü düşünmüyorum. Çalışan her kişi her platformda iyi yerlere gelebilir, wordpresste daha profosyonel işler yaparak daha iyi yerlere gelebilirsiniz.

KDOGAN KDOGAN Burada 13 Yıl Kullanıcı
    • Üyelik 10.12.2011
    • Yaş/Cinsiyet 29 / E
    • Meslek Öğrenci
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad K** D**
    • Mesajlar 1901
    • Beğeniler 837 / 757
    • Ticaret 131, (%99)

Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

Bildiğim kadarıyla bu forumda sadece e-ticaret değil bilgi alışverişide yapılıyor. Aynı zamanda konu baltalamak işinde çok iyisiniz.

Arkadaş cezalandırılmış fakat yine de yazmak istedim.

Hocam ben bu forumda 2011 yılından beri yer alıyorum.

Bu forumda 2011 yılından beri "WP mi Blogger mı" diye konu açılıyor.

Gürkan'ın demek istediği şey forumda zaten bu şekilde lafın gelişi 1000 tane konu var, yine lafın gelişi üstüne 1000 konu daha açmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Forumda araştırma yapmadan açılan konuları bende gereksiz buluyorum açıkçası.

Hatta bu arkadaşları uyarıyorum.

WMAraci.com yönetimi sürekli bizimle iletişim halinde kalın diye hemen hemen her konularında belirtiyorlar, bunun sebebi burada daha kaliteli bir ortam oluşturmaya çalışmak ve insanlara forumu doğru kullandırtmak.

Ortada baltalanacak bir durum yok çünkü bu bir ticaret konusu değil.

Lütfen daha detaylı düşündükten sonra insanlara sert cevaplar verme girişiminde bulunalım.

Yine de iyi forumlar, iyi çalışmalar diliyorum.
    Baykus

kişi bu mesajı beğendi.

miharbisukarak miharbisukarak Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 27.11.2013
    • Yaş/Cinsiyet 35 / E
    • Meslek İnternet Danışmanı
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad H** K**
    • Mesajlar 735
    • Beğeniler 121 / 106
    • Ticaret 6, (%100)
    Şimdi şöyle birşey var, hack konusuna gelecek olursak blogger sitelerinde hacklenmesi çokta muhtemel bir olay. Blogger sahibi olan birinin bilgisayarına sızıldığını düşünüldüğünde aynı hack durumuna blogger sitelerde düşebilir.

Bir diğer konu Google'a sırtını dayama olayı Adsense'den reklam onaylama konusuna birşey diyemem fakat diğer konularda bir Google torpili olduğunu düşünmüyorum ben. Şöyle ki, ha Blogger'dan blog açmışsın ha Wordpress.com'dan bence birşey farketmiyor, güvenlikse ikisi de güvenli sadelikse ikisi de sade. Fakat Wordpress'in Blogger'a nazaran bir kaç gömlek üstün olduğunu düşünüyorum. Kullanım açısından.

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
    • Üyelik 02.05.2013
    • Yaş/Cinsiyet 28 / E
    • Meslek Coder & Developer
    • Konum İngiltere
    • Ad Soyad G** B**
    • Mesajlar 396
    • Beğeniler 160 / 159
    • Ticaret 39, (%100)

Cengiz Kaya adlı üyeden alıntı

Bildiğim kadarıyla bu forumda sadece e-ticaret değil bilgi alışverişide yapılıyor. Aynı zamanda konu baltalamak işinde çok iyisiniz.

Forumlar aynı zamanda Araştırma yapmayı da öğretir.
    Forumlar, Balık yemeyi değil balık tutmasını da öğretir aynı zamanda. "Doğru Kullanırsanız."

Being

kişi bu mesajı beğendi.

neumann neumann web seo Kullanıcı
    • Üyelik 08.02.2015
    • Yaş/Cinsiyet 41 / E
    • Meslek uzman.
    • Konum Sakarya
    • Ad Soyad N** A**
    • Mesajlar 100
    • Beğeniler 6 / 18
    • Ticaret 0, (%0)
    yaklaşık 7 yıldır bir blogger kullanıcısı olarak şunu açıkça söyleyebilirim google'ın blogger üzerinden yayın yapan sitelere hazır şablon ve altyapı sunma dışında (mesela üst sıralara çıkma) bir torpili kesinlikle yok.

Blogger'ın en büyük artısı çok kolay arayüzü ve tema yapısının olması ve kodlarda değişikliğin neredeyse sınırsız olması.

Wordpress ise daha profesyonel bir ortam sunmasına karşın ilk kullanıcıları fazlasıyla yoran ve zorlayan bir altyapıya sahip olması

Daha detaylı olarak konuyu bir makalemde yazmıştım isteyen buradan da bakabilir.
    52282

kişi bu mesajı beğendi.

Donjuan Donjuan https://bit.ly/3sCNDLA Kullanıcı
    • Üyelik 03.12.2014
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Meslek web Tasarım
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad S** K**
    • Mesajlar 70
    • Beğeniler 16 / 7
    • Ticaret 0, (%0)
    Wordpress yıllardır kullanıyorum profesyonel web siteleri de yaptım, kişisel bloglar da kurdum, haber sitesi de yaptım, dizi sitesi de vs...

Yani blogger' ı kullanayım dedim google yönlü avantajından dolayı biraz ama pişman oldum ...
    Bu biraz şuna benziyor bir jet uçağı ile arabayı karşılaştırmak gibi bence çokta aynı ligin oyuncuları değiller gibi (şahsi fikrimdir).
    Wordpress kullanmaya başladığınızda iyi bir araştırma ve profesyonel bir yardım ile seo, hack, eklentiler, hosting gibi konuları kısa sürede kolayca aşabilirsiniz ve emin olun bir süre sonra eğlenceli bile gelecek wordpress ile uğraşması...

saygılar

https://bit.ly/3sCNDLA
    wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al