Merhaba,
Yaşınız tam olarak kaç? Ve üzerine okuyorsunuz? Daha önce bir iş yaptınız mı? İnternet üzerinden mi birşeyler yapmak istiyorsunuz yoksa fiziki olarak mı?
Yaşınız tam olarak kaç? Ve üzerine okuyorsunuz? Daha önce bir iş yaptınız mı? İnternet üzerinden mi birşeyler yapmak istiyorsunuz yoksa fiziki olarak mı?
Allah razı olsun ilginiz için pm attım hocam
Ek Olarak:
Öncelikle Allah tez vakitte sıkıntınızı gidersin kardeşim.
Kredi işi de dinen sakat bilirsin, o yüzden faize girmeden bi şeyler yapmayı deneyin. Faize giripte yükseleyim derken daha da batabilirsiniz.
Yakın dostlardan ufak borçlarla ufak işlere girişebilirsiniz. Sende webden anlıyorsun sanırım, bir site açıp artık geceli gündüzlü çalışıp hitlendirip adsense ile bir kazanç elde edebilirsin.
Kredi işi de dinen sakat bilirsin, o yüzden faize girmeden bi şeyler yapmayı deneyin. Faize giripte yükseleyim derken daha da batabilirsiniz.
Yakın dostlardan ufak borçlarla ufak işlere girişebilirsiniz. Sende webden anlıyorsun sanırım, bir site açıp artık geceli gündüzlü çalışıp hitlendirip adsense ile bir kazanç elde edebilirsin.
Allah razı olsun hocam yardımınız için adsense hesabım vardı 18 tl var içinde ihlal yüzünden askıya alınmıştı açıldı şimdi bende sitemi oluşturdum reklamları koydum daha bir kaç saat oldu bakalım 40 kuruş geldi sonra gitti site ismi webmastersitesi.xyz yildizmedia.com da vardı script blogu olarak kullanıyodum boş olduğu halde aylık hiti 9000 bini buluyor hocam 18 tl yi orada toparladım zaten