-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Bilindiği üzere tanıtım yazılarında anahtar kelimelerimize kalınlaştırma uyguluyoruz arkadaşlar html5 ile etiketi gelmiş ve mark etiketinin içerisindeki kelimeyi google botlarına vurguluyormuş yeni öğreniyorumda :) işte bunun mesela kalınlaştırdık link çıktın anahtar kelimeye birde etiketine alsak sizce faydalı olurmu görüşlerinizi almak isterim.
Etiketin açıklaması:
Yazı içerisinde özellikle üstünde durulan kelimeleri belirler. Satır içinde kullanılan metni kullanıcının daha fazla dikkatini çekecek metinler haline getirmek için kullanılır. Vurgulamak istediğimiz kelimeleri bu etiket arasına yazarız.
------
Sadece beyin fırtınası amacı ile sorulmuş bir sorudur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Malum seocular ortada kol geziyor herkes seo'cu cevaplasınlar merak ediyorum.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Seobaz
www.seobaz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Seo
Asıl seo budur !
Bana göre bunun pekte bir önemi yok.
Neden derseniz örneğin h1 etiki ; biz bu etiki css den ne şekilde düzenlersek düzenleyelim şekilden şekilde sokalım sonuç olarak h1 yine h1 :)
Not : Yinede denenmeli.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bence seo açısından pek etkisi olmaz veya ters tepebilir. Google kendisine keywordlerin dikte edilmesinden pek hoşlanmıyor. Bunu aşırı optimizasyon kabul edip algoritmik ceza verebilir.
Linklerde anchor text kullandığımızda bile hemen radara takılıyoruz bir de mark etiketiyle vurgularsak cezaya davetiye olabilir.