ilkayy
ucrmyslnmsmdstgmdeanldm
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Far ayar kumandasından ayar yapmalısın göz alıyorsa eğer lambaların üstünde far ayarı yapma bölümü bülunur oradan ayarlayabilirsin.
Merceksiz xenon daima göz alır diye bir kaide yoktur bende merceksiz kullanıyorum photon marka far ayarı yaptırırken bilerek kesilme çizgisini aşağıya aldım kendim hiç kimsede durdurmadı aksine bu araçta ufak mercekmi var ışık dağılımı çok güzel diye söyleyen bile oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Fou o dediğiniz şeyi nasıl yaptınız nasıl yaptırabilirim ?
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
xenon kullananları hiç anlamamışımdır. neden kullanıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
ŞafakÇALIŞKAN zevk meselesi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Fou far kumandayı biliyorum hiç denemedim bu akşam deneyeceğim kaput meselesini hiç denemedim denesem elimde kalır ondan da korkuyorum benim biraz xenon acayip fanlı soğutmalı bozarım diye şey yapıyorum :D kumandayı bu akşam denerim, olmadı kaputtaki birine yaparım tanıdık var anlarlar o işten :)
Araba chervolet aveo hb kasa 2012 - manuel
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Fou hocam valla kaput kısımlarını hiç bilmiyorum bilene göstermekte fayda var, kumandayı denedim ne yazıkki çalışmıyor bir hareket yok çok ilginç elektrikçiye gösterip ayarlar :)
- Normal Xenon far taktırmıştım ne yazıkki panelde hata veriyordu, lambalar kesiyordu beyin kabul etmiyordu, bu nedenle led aldım arıza yapmıyor kesim yapmıyor ve kaputu açtığımda beyinlerde gözükmüyor beyin fara bağımlı çok değişik bir sistem fanlı soğutmalı, korktuğum şu polis 2-3 defa çevirmeden geçmiştim birşey demedi ama o hamleyi bekliyorum :D
2-3 resim göstermek istiyorum özellikle yanlara dikkat, far kapatıp resim çeksem hiç birşey gözükmez dışarı siyah karanlık yerdeyim