lostyazilim
tr.link

Xenon LED Far kullananlar varmıdır?

18 Mesajlar 12.477 Okunma
lstbozum
tr.link

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
Far ayar kumandasından ayar yapmalısın göz alıyorsa eğer lambaların üstünde far ayarı yapma bölümü bülunur oradan ayarlayabilirsin.

Merceksiz xenon daima göz alır diye bir kaide yoktur bende merceksiz kullanıyorum photon marka far ayarı yaptırırken bilerek kesilme çizgisini aşağıya aldım kendim hiç kimsede durdurmadı aksine bu araçta ufak mercekmi var ışık dağılımı çok güzel diye söyleyen bile oldu.

wmaraci
reklam

ProThemes ProThemes WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Fou o dediğiniz şeyi nasıl yaptınız nasıl yaptırabilirim ?

www.osmanlidavetiyeci.com

SafakCALiSKAN SafakCALiSKAN lafliyorum.com Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Amele V.2
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ş** Ç**
  • Mesajlar 4641
  • Beğeniler 1124 / 1125
  • Ticaret 7, (%100)
xenon kullananları hiç anlamamışımdır. neden kullanıyorsunuz?

• Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
ŞafakÇALIŞKAN zevk meselesi
SafakCALiSKAN

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
ProThemes hocam far ayarı 2 şekilde yapılabilir;

1. aracın far kumadası üstünde ortasında sağında solunda 1-2-3-4-5 tarzında kademeli bir kumanda göriceksiniz o bölümden farı aşağı yukarı oynatabilirsiniz.

2. kaput açılır ve xenon takılı olan far bölmesinin üstünde tornavida ile döndürebileceğiniz bir far ayar kısmı bulunur buradan indirip kaldırabilirsiniz , buradan yapılan ayarlar tekildir birisini aşağı alırken diğerinide alamazsınız.

2. ayarı kendiniz yapmak isterseniz karanlık bir ortamda duvara yanaşın zaten 2 farında kesilme çizgisini göreceksiniz göz almayacak şekilde aşağıya alın 2 farı, da yok ben yapmam diyorsanız eğer sanayiye gidip far ayarı yaptırmalısınız fakat bence gerek yoktur.

Far kumandasından yapmak isterseniz bir yere gitmenize gerek yoktur yine düz bir duvar bulunup karanlık ortamda far ayar kumandasından farlarınızı biraz daha aşağıya baktırabilirsiniz.

Herhangi bir sorun yaşarsanız bana ulaşabilirsiniz hocam, bu arada araç nedir?

• Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Fou far kumandayı biliyorum hiç denemedim bu akşam deneyeceğim kaput meselesini hiç denemedim denesem elimde kalır ondan da korkuyorum benim biraz xenon acayip fanlı soğutmalı bozarım diye şey yapıyorum :D kumandayı bu akşam denerim, olmadı kaputtaki birine yaparım tanıdık var anlarlar o işten :)

Araba chervolet aveo hb kasa 2012 - manuel

• Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
ProThemes hocam kaput olayında kırarsanız far ayar yerini oha derim artık :D o kadar aksi davranmaya gerek yok nazik davranman gerekir zaten ayar yapabilmek için.

Senin xenonlar led olduğu için bu kadar göz alıyor ampül olsa bu kadar almaz çünkü ledin ışık gücü ampüle göre her zaman daha fazladır bu yüzden en başında far ayarını aşağıda yaptırmalıydın sen ilk önce araç içinde bulunan far kumandasından dene.

• Üyelik 07.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 930
  • Beğeniler 74 / 317
  • Ticaret 76, (%100)
Fou hocam valla kaput kısımlarını hiç bilmiyorum bilene göstermekte fayda var, kumandayı denedim ne yazıkki çalışmıyor bir hareket yok çok ilginç elektrikçiye gösterip ayarlar :)

- Normal Xenon far taktırmıştım ne yazıkki panelde hata veriyordu, lambalar kesiyordu beyin kabul etmiyordu, bu nedenle led aldım arıza yapmıyor kesim yapmıyor ve kaputu açtığımda beyinlerde gözükmüyor beyin fara bağımlı çok değişik bir sistem fanlı soğutmalı, korktuğum şu polis 2-3 defa çevirmeden geçmiştim birşey demedi ama o hamleyi bekliyorum :D

2-3 resim göstermek istiyorum özellikle yanlara dikkat, far kapatıp resim çeksem hiç birşey gözükmez dışarı siyah karanlık yerdeyim

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al