-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Peki bu domain için önerisi olan var mı film izleme sitesi hariç yapılabilecek şeylerde?
MK71
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Film inceleme ve eleştiri sitesi olabilir hem adsense de alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım, Yazılım
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Hocam kusura bakmayın alınmayın da;
Amerika kıtasını yeniden keşfetmemişsiniz.
Öyle böyle babalar gibi jenerik adrese sahip değilsiniz örn. hollywood.com gibi.
Tamam keyword sayılır ama al sana bi keyword boş domain "fullultrahdfilmizle.com" yani bunlar türetilir.
Lütfen alınmayın ancak satsa bile reg fiyatından da altına gider. İyisi mi kendiniz değerlendirin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
hocam zaten ucuza kaydetmişsiniz.satış konusu açın satılırsa satılır yoksa da kalsın
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Domain firmasından kaynaklı domain satılmaz demiş bir kısım cahil arkadaşım,
Siz kaç kez bu firmadan alım/satım yaptınız? Yada ben söyleyeyim; bu fırmadan kayıt ettiğim için değil, tamamen kendim şahsi satış listem bu firmadan kaydettiğim 18 domaini Alanadları.com, Sado ve Webmaster forumları dahil birçok alanda çok güzel fiyatlara sattım. Kendileri de sorunsuz bir şekilde kullanmaktadır. Firma hakkın da tek bir bilgisi olmayan bu bir kısım arkadaş; Firma tarihi bakımından en köklü firmalar arasında. Hani sizin sevdiğiniz, güvendiğiniz o birçok firma Türkçe özellikli bir panel, dil dahi yapamıyor. Ayrıca; kullanmayı bilmiyorsan firmayı, burada araştırmadan eleştiri yapıp firmayı kötüleme amacına çalışmayın.
Diyelim ki; Firmayı kullandın ve sorun yaşadın gelip bana sordun mu? Kardeşim bu firmada şöyle bir sorun yaşadım, nasıl düzeltebilirim? Sen bu fırmadan domain ister al, yada benden al farketmez. Ben sana gerekli açıklamayı da yaparım, yardımı da yaparım.
Firma üzeri karalama yapan nitekim kesim, umarım firmayı araştırmadan benimle burada tartışma içerisine girmezler. Tartışma içerisine girseniz dahi ben size güzel bir dille anlatacağım.
3 kişi bu mesajı beğendi.
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam elimde bir domain var dilerseniz takas girebiliriz.