-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
boya kontrol inspector
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uzun zamandır ilgilenmedigim kadın;, güzellik ile ilgili siteme dün yazı paylaşmıştım bugün googlede arama yaparken başka bir sitede harfi harfine gorsellere kadar paylaşıldığını gördüm ama yazının altına kaynak link belirtmiş. Tüm yazıları baska sotelwrden kopyalayarak kaynak gösteriyor yani.
Benim siteme bor sakıncası var mı bu durumun? Ayrica bir emek vermiştim veya para harcamisim ben sonuçta diğer site sahipleri bu paylasimlari gormedimi acaba?
Sitelerimizi Googlede arayıp organik trafiği artıralım (Dayanışma) >>> https://goo.gl/TTfPYj
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Link varsa güzel hocam size daha çok faydası dokunur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam seninkini bir site paylasıyor benim paylastıgımı bu kategoride olan her site konudaki herseyi ve yorumları bile calıyorlar yani ama bilmiyorlarki benim sitem saniyede index atıyor ve kendileri spam konumunda ben kimseyi spma sikayet edmem kaynak olmak herzaman güzel varsın calsınlar sonucta bu kategoride kaynak cok az saygılarımla
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Günümüzde "çalmak" oldukça meşru bir hale geldi. Bu yüzden insanlar hunharca durmadan çalıyor. Eğer sildirmek isterseniz site sahibine ulaşıp silmesini söyleyin, eğer silmezse ve siz bunun silinmesini istiyorsanız yasal yollara başvurun. Ülkemizde her ne kadar internette para dışındaki gerçekleşen hırsızlıklara ilgili kurumlar gerekli şeyleri yapmasada bir şansınızı deneyin.
Ayrıca bu durumda sitenizi etkileyen birşey olmaz, tam tersine sizin yazınız daha öne çıkar ama bazen hitli siteler içerik çaldığında, içeriği çaldığı yerden daha çok tıklama alıyor. Kısacası çalan çalsın, siz emek verdikçe karşılığını alırsınız. Çalanlar ise çaldığıyla kalır. Saygılar.