Yükselme Garantili Seo Hizmetleri
Bizim Garantimiz İlk Sayfalar
Sitemizde Bizi Ziyaret Edin, Canlı Destek Alın : Seo hizmetleri
Google İlk Sayfa Çalışmaları ve istediğiniz sıralar için çalışmalar yaparak sitenize istediğiniz değeri kazandırıyoruz. Bir çok memnun müşterimiz ile çalışmaya devam ederken sizleride bizim ile çalışmaya davet ediyoruz.
Çalışmalarımız nedir?
Paket olarak çalışma yapmıyoruz, teklif üzeri ve site içeriği vede anahtar kelime olarak uygun fiyatlar veriyor ve sitenizi istediğiniz yere getiriyoruz. Çalışmalarımız tamamen manuel olarak yapılıyor ve çalışmalarımız hakkında daha fazla bilgi veremiyoruz. Çünkü tamamen farklı bir seo çalışması yapıyoruz vede bu çalışmalar tamamen kendi yaptığımız işlemlerdir. Bu işlemleri hiç bir seo firması yada şahıslar uygulamıyorlar ve bu gibi bilgileri bilmiyorlar. Herkesin çalışma durumu farklıdır. Çalışmak isteyene her zaman yardımcı olurum. Güven, Sabır ile çalışmak isteyen var ise buyrun, ilk sayfa çalışmalarımızda sizin sitenizde yer alsın.
Not : Skype ekleyip, Pm gönderip, Güven sorunum var diyerek yada yaptığımız işi tamamı ile öğrenmek isteyip bilgi alarak, daha sonra konuşmalara cevap bile vermemezlik yapacak kişiler hiç yazmasın. Paraları cebinden kalsın o kişilikte insanların. Dürüst ve sabırlı vede anlayışlı insanlar çalışmak isterse elbette baş tacıdırlar.
Sormak istedikleriniz ve daha fazlası için pm yada skype ekleyebilirsiniz.
..................................................................................................................................
Referanslar
Forum İletişim : Pm
Skype iletişim : atlascringe
leomaster adlı üyeden alıntı
1 aydır çalışıyoruz pek sıralama yok gibi gözüküyordu ama birden yükseldik sonunda sağolsun. Bu fiyata bu hizmeti başka yerde bulmak zor :)
as1610 adlı üyeden alıntı
İlgi ve alakana teşekkür ederim . Sanırım 3 saniyede anlaştık :) ve çalışmaya başladık güzel sonuçları bekliyorum
suskun adlı üyeden alıntı
Seo çalışması yaptırıldı. Gercekten işinde başarılı bir arkadaş siteme çalışma yaptı ilk günden itibaren etkisini göstermeye başladı. Herkese tavsiye ediyorum kesinlikle dürüst bir arkadaştır sitenize rahatlıkla çalışma yaptirabilirsiniz
Turkesh adlı üyeden alıntı
Arkadaş sitemi ücretsiz optimize etmişti sağolsun site tüfek gibi oldu. Tavsiye ederim
Ek olarak: Arkadaş seo konusunda da yardımcı oldu, sıralamada çıkmayan sitemizi yaptığı optimizasyon çalışması ile sıralamaya soktu. Tekrardan teşekkürler.
MertUslu adlı üyeden alıntı
Hocam siteme muhteşem bir çalışma yaptı, hem hız hem index açısından google ile aramızı düzeltti diyebilirim :), sağolsun varolsun.
Fatma adlı üyeden alıntı
Bir site için iş verildi çalışmaya başladığı ilk 15 dakkadan kısa sürede etkisini göstermeye başladı gelişmeleri buradan yazacam memnun kalırsak sürekli çalışmak isterim, teşekkürler
abdakgl adlı üyeden alıntı
Arkadaşla çalışma fırsatım oldu çok kısa sürede temiz iş çıkardı. Gerçekten işini iyi bilen ve ilgili bir arkadaş. Yazılarım çoğu kelimede ilk sayfada kalanlarda ilk sayfaya tırmanıyor. Ayrıca site hızım ciddi anlamda optimize edildi. Çok memnun kaldım.
strateji01 adlı üyeden alıntı
merhaba arakdaslar seo paketi aldım sitem ilk sayfada zamanla sıralamada yükselecegine inanıyorum şuanda 6 inci sıraya getirdi insallah 1 2 ye yükselirim zarar vermeden şuanda gayet iyi yapıyor yine sonuça göre buraya yazarım ilk sayfaya gelmek icin para veriyoruz sonucda düşmek icin dgil şuanda alışveriş yapabilirsiniz kolay gelsin
cardonline adlı üyeden alıntı
Biraz sabır, biraz devamlı sorma , bazen tatlı atışma da olsa en azından dürüst arkadaş ve hırslandımı sitenizi getiremeyeceği yer yok. 2. çalışmada başlatılacak.
vebur adlı üyeden alıntı
çalışmaya başladık ve el atar atmaz kelimede iyi sıralara geldik. sanırım uzun süreli çalışacağız :)
mean472 adlı üyeden alıntı
Arkadaşla 10 gün önce anlaştım ve sitem şuanda ilk sayfada kendisine teşekkür ediyorum,başarılarının devamını diliyorum
akcyaz adlı üyeden alıntı
Arkadaşla biraz sürtüşme yaşasakta, (Biraz acele etmemden kaynaklandı) işini özenerek yapıyor. Acele etmeden bekleyin. Teşekkürler kendisine . İyi çalışmalar
Sadece bir kaç Sıralamalar;